بارسا چيزي حدود 400ميليون يورو بدهكاره...قطعا 90% رفته واسه بدهكاري ها...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا چيزي حدود 400ميليون يورو بدهكاره...قطعا 90% رفته واسه بدهكاري ها...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوير: با مهار پنالتي، کريس رونالدو را کشتم:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
بچه ها مثه اینکه پپ جدی جدی داره میره من که باورم نمیشه
بله انگار دیگه همه چی تموم شده؟وداع گواردیولا؟!:narahat:
با شایعه رفتن گواردیولا، مطبوعات کار خود را در پیدا کردن جانشین احتمالی برای وی شروع کرده اند. کاندیدهای اصلی این افراد هستند: مارسلو بیئلسا (سرمربی اتلتیک بیلبائو:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:)، لاورنت بلانک (سرمربی تیم ملی فرانسه:ghelyon:)، ارنستو والورد (سرمربی المپیاکوس، که اخیرا اعلام کرد در پایان فصل قهرمان لیگ یونان را ترک خواهد گفت:ehe:)، یواخیم لو (سرمربی تیم ملی آلمان:-shad)، آندره ویلاس بواس (سرمربی سابق چلسی:gijjj:) و لوئیز آنریکه (سرمربی آ.س رمthink::
يه سه چهار سال ديگه صبر كنيم ژاوي رو تو لباس مربيگري براي سالهاي سال خواهيم داشت...اون موقع غم مربيگري نداريم.چون ژاوي هيچ گاه بارسا رو ترك نميكنه...اونوقت برترين خط هافبك جهان رو خواهيم داشت.نقل قول:
پپ هیچوقت زحماتت رو فراموش نمیکنیم.تو بهترین دوران زندگی ما رو رقم زدی.برای همیشه در قلب ما خواهی بود کچل دوست داشتنی love::
امیدوارم هرجا بری موفق باشی.امیدوارم همیشه موفق باشی om::om::om::
من اين چند روز اين خبرو در حد شايعه هم نميديدم....به خاطر همين ميگفتم اصلا بره....اما حالا دركش واسم واقعا سخته...اميدوارم هرجا كه ميره موفق باشه....كسب احتمالا14 جام در 4فصل...فوق العاده است.فقط 8 جام از دست داد...دوستت دارم پپ....:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye: :gerye:
اگه خونسرد نباشم چیکار کنم؟ من الان وضعم خرابه.مگه میشه کسی غیر از پپ رو روی نیمکت بارسا تصور کرد.پپ از خودمون بود.پپ از لامایسا اومده بود.پپ شاگرد کرایف بود.خب الان میخواد بره.باید چی کار کنیم؟کاری غیر از ناراحتی نمیتونیم بکنیم اما ناراحتی زیاد و احتمالا فراموش نکردن پپ کار مربی بعدی رو سخت میکنه.پپ کمک زیادی به ما کرد ولی ازتون خواهش میکنم اگه پپ میخواد بره فراموشش کنید و بذارید مربی بعدی موفق باشه چون اگه بخواییم پپ رو با مربی بعدی مقایسه کنیم کار اون خیلی سخت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تولدت مبارک کوئنکا ، امیدوارم با تمدید قرارداد پپ بهترین کادو تولد عمرتو امروز بگیری .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته هنوز اول راه هست و شاید خیلی از حرکاتش تکراری به نظر برسن اما کوئنکا نشون داده که میتونه در آینده به یک بازیکن بزرگ تبدیل بشه .
کنفرانس پپ ساعت 4 به وقت ایران شروع میشه و سایت رسمی بارسلونا هم پخش میکنه ، به امید آنکه شاید پپ تمدید کنه
دوستان خبر رسمیش روی سایت گل انگلیسی اومد.پپ به بازیکنا گفته دارم میرم.امیدوارم موفق باشه. :narahat:
خدا كنه........پپ نبايد بره...حيف شد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميشه لينك دقيق مطلب رو بزاري...منظورم همينيه كه گفتي...نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Pep Guardiola - Barcelona
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های اسپانیایی از جمله روزنامه مارکا و اسپورت کاتالونیا، پپ گواردیولا، صبح امروز به وقت اسپانیا و قبل از آغاز جلسه تمرینی صبح تیمش، تصمیمش برای ترک بارسلونا را با بازیکنانش در میان گذاشت
این جلسه تمرینی صبح امروز در شهرک ورزشی سن خوان دسپی برگزار شد و در این جلسه تمرینی، سندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا هم حضور یافت. صحبتهای گواردیولا بیش از یک ساعت به طول انجامید. این صحبتها حدود نیم ساعت تاخیر آغاز شد.
البته برای تائید قطعی خبر رفتن گواردیولا باید تا ساعت 4 امروز بعد ازظهر صبر کنیم. او در ساعت 4 همراه با ساندرو روسل و سایر اعضای کادر مدیریتی بارسا در کنفرانسی خبری شرکت خواهد کرد و این خبر را به صورت رسمی اعلام خواهد نمود.