خب دیگه جشن و پای کوبی تا کی ؟ الان گشت میاد ..........
بریم سراغ بایرن و رئال ! انصافا ترسیدم ! خیلی ترسیدم ! یک گل بخوریم کارمون تمومه ! فقط باید به خداوند توکل کنیم !
ولی خب اگه بتونیم بازی همیشگیمون رو انجام بدیم خیلی خوب میشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دیگه جشن و پای کوبی تا کی ؟ الان گشت میاد ..........
بریم سراغ بایرن و رئال ! انصافا ترسیدم ! خیلی ترسیدم ! یک گل بخوریم کارمون تمومه ! فقط باید به خداوند توکل کنیم !
ولی خب اگه بتونیم بازی همیشگیمون رو انجام بدیم خیلی خوب میشه !
فقط یه چیز بگم
حال می کنم اگه به ممرینیو فحش بدن می دونی چرا؟چون مورینیو بود که این سبکو به جهان معرفی کرد برای شکست بارسا
مورینیو سرور جهانه.
مورینیو بااین روش همه رو علیه بارسا کرد.
مورینیو بزرگ تر یا گواردیولا؟مورینیو سرورشه
واقعا بازی با بایرن الان دیگه خیلی ترسناک شد
ما باید خیلی سریع با فاصله ازشون جلو بیفتیم و اگه کار به دقایق پایانی بکشه کارمون خیلی خیلی سخت میشه
اقای خاص واقعا خاصه درود بر تو ای خاص ترین مربی جهان ایشالا فرداشب بازهم ثابت میکنه که بهترینه.
همه امضا رو ببینید و حالشو ببرید
اقای خاص = همه مربیهای کوته فکر که فقط بلدن ترکیب اشتباه بچینن بعد به داور پول بدن بعد هم که بدوند !! عجب
مربی ما جلیقه به اون گرونی رو به بازیکن حریف یادگاری میده اینا میان کتشون رو درمیارن برای خوشحالی ! اها ببخشید خوشحالی نه خرافاتی بودن !!! ایول بابا جادوگر هم اضافه شد ! برم امضام رو اپدیت کنم!
دوستان روابط رئالو بارسا بهم خورد
از همین الان اعلام می کنم
به دلیل اینکه نه رئالی ها می خوان نه بارسایی ها که این روابط خوب باشه
تاپیک مثل قبل خواهد شد
دوستان رئالي . ما چرا بايد به بارسايي ها توهين كنيم؟! باي دقبول كنيم ما هم جاي اونا بوديم ناراحت ميشديم ! واقعا كار درستي نبود دوستان !
تورو خدا عادت كنيد در مورد تيم خودون صحبت كنيد و اگه در مورد حريف صحبت ميكنيد كاري نكنيد كه كسي ناراحت بشه و توهين نكنيد.
با تشكر
دوستان توجه داشته باشید صحبتی جزء رئال باشه حذف میشه و اسپم به حساب میاد
امیدوارم امشب رئال بایک بازی تهاجمی بایرن رو از پیش رو برداره همراه با گلزنی کریس تا پوز این بارسایی ها به خاک مالیده بشه و حرفی واسه گفتن نداشته باشن
خب بلاخره رسیدیم به بایرن !
امیدوارم بتونیم با یک بازی خوب و عالی بایرن رو حذف کنیم و به فینال بریم !! ولی بازی سختیه بایرن کاملا اماده شده تازه فهمیدن چلسی زخم خورده ( محرومها) است دیگه انگیزه گرفتن!
پیش به سوی مونیخ