خدایی پنالتی زدن هنر میخواست که کاپیتان آله و کریس هردوشن دارند.البته از توتی و باجیو هم نگذریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایی پنالتی زدن هنر میخواست که کاپیتان آله و کریس هردوشن دارند.البته از توتی و باجیو هم نگذریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود بر تو اره همینطوره که میگی اینها مرد بازی های بزرگن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا این مورینیو چه نسخه ای پیچیده دمش گرم.
حالا دیگه رئال انگیزش واسه رفتن به فینال چند برابر شد اخه طفلی بارسا حذف شد.:gerye::khandeeeee bahal:
از پنالتي گزشته مياد ضربه ايستگاهي هم ميخواد تمرين كنه فكر كرده همه رونالدو ميشن heee::
آخه حیونی !!! فکر کنم هورموناشو به موقع تزریق نمیکنن!!!!! آخه بیچاره پنالتی نمیتونه بزنه !!!
از این به بعد هر وقت بگن پنالدو واقعا خوشحال میشم ! واقعا برازنده او و دلپیروست !!! بگید چرا فحش میدی بابا ؟ خب باختین دیگه
دوستان من واقعا از باخت بارسا برای خودمونم هم دچار استرس شدم نشون میده فردا کارمون خیلی سخته
بهرال اگه ببریم حریف تیم بزرگی چون چلسی هستیم
به دوستان بارسایی هم توهین نکنیم الان بدجور ناراحتن اما خدایش سعید خان جملات قشنگی تو تاپیک بارسا گفت که جای احسنت داره
حالا به خوزه هم یه چیزی گفتن که به احترام همون دوستمون علی رغم ناراحتی چیزی نمیگیم
اما نمیشه هر بازی که باختی به کثیف بودن ربط بدی
قبول شکست شهامت میخواد
خوبه اگه خدا قسمت کنه بلیت مونیخ گیرمون بیاد ! کارمون کمی راحته !
رامیرس - ممیرلس - تری - فکر کنم محروم شدن
بارسا (بهترین بازیکن تاریخ+ بهترین توپ جمع کن های تاریخ + پلاتینی + پنالتی + ابر + باد + مه + خورشید + تماشاچی + یه مشت مصدوم تو تیم حریف) = چلسی ده نفره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
mes que un LOL
ول کن داداش الان بدجوری جوش اوردن دارن دارن به درجه رد میرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا به چلسی باخیتیت به رئال چه:mage mishe:mas:-
امیدوارم رئالی ها دیگه پست ضد بارسا ندن تا فرهنگ بزرگمونو نشون بدیم و اینکه نباید به هر چیزی توجه کرد
ديگه هر چي بود گزشت حالا بايد به فكر تيم خودمون باشيم هنوز كار براي سعود ما به فينال خيلي سخته كه اميدوارم امروز سعود كنيم-