اگه گوارديولا بره...به نظرتون بازيكنايي مثله پدرو و تيو و كوئنكا و شايد دني حاضر ميشن باهاش برن...
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه گوارديولا بره...به نظرتون بازيكنايي مثله پدرو و تيو و كوئنكا و شايد دني حاضر ميشن باهاش برن...
امکانش خیلی زیاده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی از همه مهمتر اینه که بارسارو نمیتونه ببره ! :yes:
من بیشتر نگرانیم بابت بوسکتس هست.پروژه شخصی پپ بوسکتس بود.هافبک دفاعی با قابلیت هایی که پپ لازم داشت.یک هافبک دفاعی روانشناس با توانایی های بالای تهاجمی.امیدوارم هرجا میره سرجی رو با خودش نبره.حالا پدرو و الوز از نظر من میشه براشون یک کاری کرد ولی تو فوتبال امروز هافبک دفاعی سخت گیر میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون كه 100%%%%%%%%%%%%%%%%%نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخ گفتي بوسكتس يهو ته دلم خالي شد....آخه خيليم با تكنيكه...واقعا نمونش گير نمياد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اگه بارسا قبول كنه اين بازيكنارو با شرايط خاص بده مثل بويان خيلي ميتونه خوب باشه...جوونارو منظورمه ها..
ولی من کلا با بوسگتس کنار نمیام ! فک میکنم به زور فیکس شد
دوستان کسی از ویا خبر نداره؟ کی قراره خوب بشه؟
احتمالا تا يك ماه ديگه آماده بازي كردن ميشه....به نظره من بارسا از مصدوميت ويا بيشترين لطمه رو خورد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه...خداييش خيلي خوب ميتونه بازي كنه...با اين كه هافبك دفاعيه اما فوق العاده با تكنيكه...به نظر من از آلونسو هم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان یه سوال دارم ازتون
به نظر شما گواردیولا چرا باید جدا بشه؟؟؟:mage mishe: پیش خودش چی فکر میکنه آخه شرایطی که داره بد نیست و ممکنه اگه جدا بشه و به تیم دیگری بره بشه مثل لوئیس انریکه که در تیم ب بارسلونا عالی بود و مقام قهرمانی رو کسب کرد ولی رفت مربی تیم رم شد حالا وضعیتش اینه با اون شکست های پر گلش:nishkhand:
ما این فصل خیلی بدشانس بودیم.ویا و پدرو هردوتاشون رو فرم بودن ویا که مصدوم شد پدرو هم از فرم افتاد.مجبور ایکوئنکا و تییو رو بیاریم تیم اصلی.واقعا این فصل، فصل خیلی گندی بود