شما نيگا كن بدبخت اوون از بين رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما نيگا كن بدبخت اوون از بين رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط اوون نمونه بارزش نیست.هربازیکنی که خریدن رو برید با قبلش مقایسش کنید خرابش کردن.از زیدان و رونالدو و فیگو و بکام گرفته تا شاهین و کاکا و کاروالیو و حتی رونالدو.بنده خدا رونالدو تو منچستر توپ طلا گرفت ولی تو رئال مجبور شد همیشه یک قدم از مسی عقب تر باشه(البته در حقیقت گام ها از مسی عقب تره)نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش منم همیشه همینو میگفتم و واقعا هم از روی تعصب نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه ببنید من یادمه رونالدو (برزیلی) به رئال اومد خراب شد زیدان همینوطور بکهام و کارلوس و کاکا هم همینطور حتی کریستیانو رونالدو که انصافا بازیش تو منچستر بهتر بود حالا من چند تا از بازیکنای معروف رو گفتم :yes: و تازه قبل از این بازیکنا هم نمیدونم چه بازیکنای خوبی رو خراب کرده:ajibeee:
آره دقیقا !!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی کاسیاس نه love::love::love::
نقل قول:
داداش آلتینتوپ و کونترائو و هزاران هزار نفر دیگه هم بهش اضافه کنbinam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش من ندیدم کجا گذاشتی؟؟:mage mishe:
آره دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون چندتا نقطه (...................) همون هزاران کسایی هستن که نابود شدن :ogh:
بله...اما يه استثناهايي مثل روبن و اسنايدر بعدشم خوب بازي كردن....نقل قول:
حالا بارسا رو ببينيد...خداييش نصف رئال هم بازيكن خراب نكرده...
برو صفحه های قبل فکر کنم 388 باشه.یک کلیپ از قشنگترین و مهم ترین سیو هاش تا الان گذاشته بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]