-
ماموريت پروين تمام شد
محمد رويانيان در جلسه اضطراري روز پنجشنبه با برخي مديران باشگاه پرسپوليس ضمن ابلاغ سياستها و برنامههاي جديد باشگاه، از پايان ماموريت مديريت راهبري، ادامه فعاليت هاي کميته فني و مذاکره با مانوئل به منظور بستر سازي براي فعاليت هاي سرمربي تيم با خاطري آسوده خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مدير عامل اين باشگاه، خطاب به حاضرين در جلسه گفت: با توجه به اينکه امور مورد نظر با مشاوره هاي مدير راهبري باشگاه به مرحله اجرا در آمده، احساس ميکنم اين ماموريت به پايان رسيده و از اين پس ما در باشگاه، کميته يا مدير راهبري نداريم، اما اعضاي کميته فني که اخيرا با صدور احکامي منصوب شده بودند همچنان به فعاليتهاي خود ادامه خواهند داد و بزرگاني چون رضا وطنخواه، ابراهيم آشتياني، حميد درخشان و افشين پيرواني به رياست آقاي پروين در کميته فني فعاليت خواهند کرد.
رويانيان درباره ماموريت و شرح وظايف کميته فني، گفت: از ابتدا هم انتظارات ما به منظور بهرهگيري از تجربيات اعضاي کميته فني مشخص بود و در حال حاضر هم نوع فعاليتهاي کميته فني تغييري نکرده است، اما بد نيست توضيح دهم که کميته فني در توسعه و بهبود تيمهاي فوتبال بزرگسالان و پايه پرسپوليس نظرات و ديدگاههاي خود را به مديرعامل باشگاه انتقال خواهد داد تا از اين طريق بتوان به شکلي کاملا سيستماتيک، هدفمند و برنامه ريزي شده در پيشبرد امور تيمهاي فوتبال باشگاه پرسپوليس، از نظرات اين بزرگان و عزيزان استفاده بهينه کرد. جلسه کميته فني نيز از اين پس با حضور مدير عامل برگزار ميشود و بنده شخصا در تمامي جلسات حضور خواهم يافت تا از نقطه نظرات کميته فني مطلع شده و از اين تجربيات در پيشبرد امور تيم هاي فوتبال باشگاه استفاده کنيم.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به سوال يکي از معاونين خود مبني بر اينکه مدير فني هم براي تيم فوتبال پرسپوليس منصوب خواهد کرد، گفت: فعلا انتصاب فردي به عنوان مدير فني براي تيم فوتبال مدنظر ما نيست تا ببينيم در آينده چه پيش مي آيد.
رويانيان درباره مذاکراتي که طي دو روز گذشته با مانوئل ژوزه داشته است، اظهار داشت: مذاکرات خوبي با مانوئل داشتيم و از ايشان خواستيم تا دو سال در پرسپوليس بماند تا بتوانيم با ثبات دادن به کادر فني به اهداف مورد نظر باشگاه که قهرماني در آسياست، برسيم. ايشان نيز پذيرفتند و ما انتظارات مديريت باشگاه از کادر فني و بازيکنان را به اطلاع آقاي مانوئل رسانديم.
وي در ادامه اين جلسه، گفت: مانوئل تاکيد داشت ممکن است روزهاي سختي پيش رو داشته باشيم اما به طور حتم روزهاي خوش پرسپوليس بيشتر خواهد بود. او به آينده پرسپوليس اميدوار بود و اظهار اميدواري کرد با گذشت زمان تيم را به هماهنگي آرماني خواهد رساند.
رويانيان تاکيد کرد: ما به دنبال آن هستيم تا بستر لازم را براي فعاليتهاي هر چه بهتر و راحتتر سرمربي تيم فراهم کنيم و به همين منظور نيز نشست هايي در طول هفته خواهيم داشت تا با کادر فني با کمترين دغدغه و خاطري آسوده به کار خود در پرسپوليس ادامه دهد.
مدير عامل پرسپوليس در پايان اين جلسه، گفت: جاي هيچ گونه نگراني نيست همه چيز سر جاي خودش قرار گرفته و ما کاري خواهيم کرد تا پرسپوليس با آرامش و بدون حاشيه يک فصل خاطره انگير را پشت سر گذارد و در اين مسير تغييران زيادي که با توجه به نتايج فصل گذشته در ترکيب بازيکنان صورت گرفته و همچنين استفاده از يک گروه جديد در کادر فني نياز به کمي زمان داريم. بنده اطمينان دارم مانوئل و شاگردانش در سايه حمايت هواداران مايه سربلندي پرسپوليس بزرگ و طرفداران ميليونياش خواهند شد.
در اين نشست اضطراري، معاونين و مسئولان کميته هاي مختلف باشگاه پرسپوليس درباره فعاليت هاي خود گزارشاتي را به مدير عامل باشگاه ارائه کردند و محمد رويانيان نير برنامه هاي مورد نظر خود را به آنان اعلام و ابلاغ کرد.
-
امروزجلسه کميته فني پرسپوليس برگزار ميشود
کميته فني پرسپوليس امروز يکشنبه با حضور مديرعامل باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه خواهد داد.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کميته فني پرسپوليس عصر امروز يکشنبه با حضور محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه خواهد داد.
در اين نشست رضا ونخواه، ابراهيم آشتياني، حميد درخشان، افشين پيرواني و علي پروين که رياست کميته فني را برعهده دارد، حضور خواهند داشت تا پيرامون مسائل فني مربوط به تيمهاي فوتبال باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازند.
همچنين از اين پس محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در تمامينشستهاي کميته فني حضور خواهد يافت تا از نزديک در جريان نظرات و تجربيات اعضاي کميته قرار گرفته و از آنها در راستاي بهبود وضعيت تيمهاي فوتبال بزرگسالان و پايه به پرسپولیس خواهم داد.
-
براي خوشحالي تماشاگران هزار درصد تلاش ميکنيم
ژوزه: نياز به حمايت و صبر داريم
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد که اين تيم با گذشت زمان بهتر خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مانوئل ژوزه در کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار فردا برابر گهر زاگرس گفت: ديدار قبلي ما خوب پيش نرفت. من قبلا هم گفته بودم هفتههاي اول سخت است. 20 روز است که تمرين ميکنيم. راه سختي را در پيش داريم و بايد ادامه دهيم. يک روش کاري مدنظر داريم و ميخواهيم فوتبال مدرن را بازي کنيم؛ فوتبالي که نظم داشته باشد.
وي ادامه داد: در نيمه دوم بازي برابر فجر عملکرد خوبي نداشتيم. ميخواهيم تمام بازيهايمان را ببريم که اين کار بسيار سختي است. نياز به حمايت و صبر داريم. در فوتبال هميشه همه چيز حتمي نيست. ما بازيکناني با کيفيت بالا داريم؛ بازيکناني که از باشگاه حمايت و براي تماشاگران بازي ميکنند، تماشاگراني که هميشه پشت ما هستند و براي تماشاي بازيهاي قشنگ و زيبا از پرسپوليس بايد صبر داشته باشند. از تماشاگران ميخواهم فردا به استاديوم بيايند و به ما کمک کنند. حمايت آنها براي ما مهم است.
ژوزه تاکيد کرد: در مسابقه قبلي در استاديوم 100 هزار نفري بازي کرديم که هيچ هواداري در آن حضور نداشت. اين اتفاق فايدهاي ندارد و روحيهاي براي کسي نميماند. کمبود حضور تماشاگران را احساس کرديم. در اين هفته تلاش و خودمان را آماده انجام بازي کرديم و فردا نتيجه آن را ميخواهيم.
وي افزود: هدف ما هميشه خوب بازي کردن و نتيجه گرفتن خواهد بود. اگر به پيروزي برسيم کارها زودتر و بهتر پيش ميرود. هفته اول را برديم اما در بازي دوم باختيم. باخت اعتماد به نفس بازيکنان را پايين ميآورد. با بازيکنان صحبت و ديدار با فجر را آناليز کرديم و روي اشتباهاتي که انجام شد کار کرديم تا ديگر تکرار نشود. ميخواهيم فردا بازي بهتري انجام دهيم و نتيجه خوبي بگيريم. تيمهاي کوچک برابر تيمهاي بزرگ هميشه با انگيزه زيادي حاضر ميشوند و بازي بهتري انجام ميدهند که اين کار را براي ما سختتر ميکند اما بايد اين بازي را با موفقيت پشت سر بگذاريم و از آن نتيجه خوبي بگيريم. تماشاگرها هم بيايند و از تيم حمايت کنند.
ژوزه در مورد اينکه هواداران ايراني احساسي هستند و از تيمشان فقط انتظار پيروزي دارند عنوان کرد: من متوجه اين مسئله هستم. 36 سال است که مربي هستم و به کار کردن در باشگاههاي بزرگ عادت دارم. در تيمهاي بزرگ تنها کسب پيروزي مهم است به همين خاطر فشار زياد است. با توجه به تمام اين مسائل هدايت تيم را قبول کردم. ميدانستم وقت کمي داريم و با اين وجود آمدم و کارم را انجام ميدهم. انتظار زيادي از ما است و از ما ميخواهند هميشه برنده باشيم.
سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: سال پيش پرسپوليس در جدول دوازدهم شد و اين عادي نبود ولي با علم به اين موضوع هدايت تيم را قبول کردم و به خودم قبولاندم ميتوانم تيم را درست کنم. تماشاگران صبر کنند. ميدانم در تيم بزرگ باخت غيرعادي است اما من کسي نيستم که از مسئوليتم فرار کنم. بازيکنانم خوب هستند و ميدانم چه ميخواهم. شرايط ما روز به روز بهتر ميشود و باور دارم که موفق ميشوم. بازيکنان هم اين موضوع را باور دارند و همه چيز عادل پيش ميرود.
ژوزه در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس مدافعان و مهاجمان خوبي جذب کرده اما نتوانسته هافبکهاي خوبي بگيرد گفت: 14 بازيکن جديد به پرسپوليس آمده است. کسي در 20 روز نميتواند اين بازيکنان را با هم هماهنگ کند. اين نفرات سالهاي قبل عادتهايي داشتند که نميشود آنها را به زودي عوض کرد.
وي اضافه کرد: بازيکنان وقت نياز دارند. برخي از آنها از تيمهاي کوچک به پرسپوليس آمدهاند و بازي در تيمهاي کوچک با بازي در تيمهاي بزرگ فرق ميکند. پرسپوليس تمرينات را دير شروع کرد. قبل از شروع ليگ بايد 6_ 7 بازي دوستانه انجام داد اما ما فقط 2 بازي انجام داديم به همين خاطر بازيکنان جديد نياز به زمان دارند تا با بازيکنان قبلي هماهنگ شوند. ما بازيکنان بزرگي داريم و من باور دارم که بازيکنان بزرگ هميشه تيم را خوب درست ميکنند.
ژوزه يادآور شد: هيچ چيز کاملي وجود ندارد. همه تيمها ضعف و قوت دارند. قرار نيست همه تيم ما در ميانه زمين جمع شوند. تيم هم حمله ميکند هم دفاع. ما بايد نظم تيميمان را درست کنيم. به طور مثال سوسا بازيکني است که از خارج به پرسپوليس آمده و براي او يک تجربه جديد است. 20 روز است که تمرين ميکنيم و قبل از آن تمرينات تعطيل بود. با گذشت زمان همه چيز درست ميشود و نفرات جديد هم با نفرات قبلي به هماهنگي ميرسند.
ژوزه در مورد اينکه پرسپوليس سال قبل روي ضد حملات گلهاي زيادي دريافت کرد و در بازي با فجر هم روي ضد حملات ضعيف نشان داد گفت: مقابل فجر گلي را روي ضد حملات دريافت نکرديم. گل سوم روي يک توپ ساده به ثمر رسيد، گل دوم هم پنالتي بود و گل اول هم روي ضربه کرنر وارد دروازه شد. گل سوم ما روي جاگيري بد بازيکنان ما بود. سوسا روي جاگيري اشتباه کرد، پاس بدي داد و بازيکن تنها در يک موقعيت خوب قرار گرفت و گل تيمش را به ثمر رساند.
سرمربي پرسپوليس گفت: فجر مقابل ما شانس خوبي نداشت. گلهايي که ما خورديم روي اشتباهات خودمان بود. از ضد حملات هيچ حريفي نميترسيم. هدفمان اين است که توپ را بيشتر در اختيار خودمان داشته باشيم و روي اين کار ميکنيم که گردش توپ در اختيار ما باشد. در کار ما 3 اصل وجود دارد؛ نظم، گردش توپ و فشار روي بازيکنان حريف. کار ما همين است. اگر توپ را از دست بدهيم بازيکن ما بايد حريف را پرس کند و اگر اين فشار با نظم باشد از ضدحملات حريف جلوگيري ميکند.
ژوزه افزود: اگر ما بازيها را با برد شروع کنيم همه چيز روي روال عادي قرار ميگيرد. من در سن 16 سالگي در تيم بنفيکا بودم. آن تيم هم همانند پرسپوليس قرمز ميپوشد. پرتغال 10 ميليون جمعيت دارد و 6 ميليون مردم آنها طرفدار بنفيکا هستند. در مصر هم که بودم آن تيمي که هدايتش در اختيار من بود 50 ميليون طرفدار داشت که آنها هم قرمز ميپوشيدند. در حال حاضر هم به يک تيم قرمز آمدم که 30 ميليون طرفدار دارد.
وي عنوان کرد: دوست دارم در اينجا هم هواداران را خوشحال کنم همانطور که قبلا هم اين کار را کردهام. در فوتبال نميشود قول داد. هر کسي که قول بدهد دروغ ميگويد چرا که فوتبال در لحظه اتفاق ميافتد اما ما تمام تلاشمان را ميکنيم که موفقيت کسب کنيم. به تماشاگرها احترام ميگذاريم و 1000 درصد کار ميکنيم تا آنها خوشحال شوند.
ژوزه يادآور شد: پرسپوليس در 11 سال گذشته تنها دو بار در ليگ قهرمان شده است. اين خوب نيست و بايد کار را جديتر بگيريم و نتايج بهتري کسب کنيم. بيشتر تلاش و آرامش تيم را حفظ ميکنيم و اين آرامش را به بازيکنان انتقال ميدهيم.
وي در مورد عملکرد مهاجمان و عدم گلزني کريم انصاري فرد گفت: همانطور که گفتم طول ميکشد تا بازيکنان با يکديگر هماهنگ شوند. پرسپوليس با تيمهاي کوچک فرق ميکند. بازيکناني که از تيمهاي کوچک آمدند بايد بيشتر تلاش کنند. در اينجا فشار روزانه روي بازيکنان بيشتر است. انتظارات در تيم بزرگ خيلي بيشتر است. شايد اگر يک بازيکن در تيم خودش اشتباه ميکرد اتفاق خاصي نميافتاد اما اينجا همه بازيکن را ميبينند و فشار روي او وجود دارد. مهاجم ما هم بازيکن جواني است. وقت نياز دارد تا در تيم جديد جا بيفتد. بايد فشار بياورد و تلاش بيشتري کند و بداند در تيم بزرگ نميتواند اشتباه کند چرا که کسي اشتباه را در تيم بزرگ نميبخشد.
ژوزه در مورد اينکه آيا بازيکن محروم و مصدومي در اين ديدار دارد گفت: شرايط همه بازيکنان خوب است و مشکل خاصي وجود ندارد. براي اينکه در مسابقات بتوانيم قهرمان شويم بايد به آمادگي کامل برسيم. اينها هنوز صد در صد آماده نيستند و اين آمادگي را در طي زمان و انجام بازيهاي ليگ به دست ميآورند. خيلي از تيمها يک ماه و نيم است کارشان را شروع کردهاند اما ما تنها 20 روز است تمرين ميکنيم. خيليها 7_ 8 بازي انجام دادهاند اما ما تازه 4 بازي انجام دادهايم. با گذشت زمان به هماهنگي بهتري خواهيم رسيد.
يکي از خبرنگاران سوالي مبني بر اينکه رويانيان برابر انتقادات علي پروين از ژوزه حمايت کرده از سرمربي پرسپوليس پرسيد که مدير رسانهاي پرسپوليس با اعلام اينکه در کنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي طبق قانون بايد فقط در مورد مسائل فني سوال شود اعلام کرد براي بر هم نخوردن نظم تيم و حفظ اعتماد به نفس بازيکنان سرمربي پرسپوليس به اين سوال پاسخ نميدهد.
-
پرسپوليس تيمي ميشود که کسي جلودارش نباشد
انصاريفرد: پرسپوليس تيم قدرتمندي است
مهاجم پرسپوليس گفت: در هر فصل براي زدن گل اول دچار وقفه شدهام ولي وقتي گل اول را ميزنم موتورم گرم ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کريم انصاري فرد گفت: در هر فصل براي زدن گل اول دچار وقفه شدهام ولي وقتي گل اول را ميزنم موتورم گرم ميشود. شرايط من در سال قبل هم اينطور بود ولي در نهايت آقاي گل شدم. در چند سال اخير هميشه جزو چهار گلزن برتر بودم. تيم خوبي هم داريم و به نتايج دلخواه خواهيم رسيد.
وي ادامه داد: مي گويند در پرسپوليس آقاي گل هايي آمدهاند که ديگر خوب گل نزدهاند، من ميخواهم خلاف اين را ثابت کنم. در اين ارتباط ترديدي ندارم و موفق خواهم شد.
آقاي گل فصل گذشته ليگ با بيان اينکه بازي با گهر درود يک بازي متفاوت خواهد بود، تصريح کرد: حضور هواداران جلوه ديگري به اين بازي ميدهد و ما بيصبرانه منتظر حضورشان هستيم. از اينکه آنها را در ورزشگاه خواهيم ديد خوشحال هستيم. بدون شک حضور آنها انگيزه خاصي به ما خواهد داد و باعث دلگرمي تيم ميشود، دوست دارم دل آنها را شاد کنيم.
مهاجم پرسپوليس گفت: بازي با فجر سپاسي را بايد فراموش کنيم و درسهاي آن را به ياد داشته باشيم. آينده، روبروي ما قرار دارد. نبايد ميباختيم اما به هر حال در فوتبال باخت هم وجود دارد و اين يک فاجعه نيست. تيمهايي مثل بارسلونا و رئال مادريد هم گاهي با شکستهاي سنگين روبرو ميشوند. ما هم شرايط خاصي داريم. ابتداي فصل است و تيمها شکل واقعي خود را پيدا نکرده اند.
وي خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيمي است که در مسير تحول حرکت ميکند. وقتي تغييرات زياد باشد، براي هماهنگي نياز به زمان است. مثلا خود من فقط با آقازماني در سايپا همبازي بودهام. البته با بچههاي ديگر در تيم ملي کار کردهام ولي به هر حال پرسپوليس يا يک ترکيب جديد و با تفکرات متفاوتي اين فصل را شروع کرده است.
انصاري فرد در پايان گفت: پرسپوليس تيم قدرتمندي است. تمام آنچه در حال حاضر به آن نياز داريم، آرامش است. اگر همه پشت هم باشيم با حمايت هواداران پرسپوليس به تيمي بدل ميشود که هيچکس جلودارش نخواهد بود.
-
دليل برگزاري ديدار گهر و پرسپوليس در آزادي
سرپرست سازمان ليگ فدراسيون فوتبال برقراري نظم و امنيت را دليل انتقال مکان برگزاري ديدار تيم هاي گهر زاگرس و پرسپوليس تهران را به ورزشگاه آزادي اعلام کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ''غلامرضا بهروان'' اظهار داشت: قرار بود اين ديدار در ورزشگاه تختي تهران برگزار شود اما با توجه به پيشنهاد فرماندهي يگان سوم امام خميني (ره) يگان ويژه پاسداران ناجا و با هدف برقراري هر چه بهتر نظم و امنيت بهتر ديديم که بازي در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
وي ادامه داد: با توجه به اينکه ديدار تيم هاي سايپا و استقلال از هفته دوم به ميزباني سايپا در ورزشگاه آزادي برگزار شد، سازمان ليگ درنامه اي به هيات هاي تهران و لرستان و دو باشگاه گهر و پرسپوليس همه موارد را اعلام کرده است.
سرپرست سازمان ليگ گفت: ديدار تيم هاي گهر زاگرس و پرسپوليس تهران ساعت 22:30 فردا (دوشنبه) در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و بازي استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان نيز ساعت 22:30 سه شنبه شب در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
-
امروزجلسه کميته فني پرسپوليس برگزار ميشود
کميته فني پرسپوليس امروز يکشنبه با حضور مديرعامل باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کميته فني پرسپوليس عصر امروز يکشنبه با حضور محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه خواهد داد.
در اين نشست رضا وطنخواه، ابراهيم آشتياني، حميد درخشان، افشين پيرواني و علي پروين که رياست کميته فني را برعهده دارد، حضور خواهند داشت تا پيرامون مسائل فني مربوط به تيمهاي فوتبال باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازند.
همچنين از اين پس محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در تمامي نشستهاي کميته فني حضور خواهد يافت تا از نزديک در جريان نظرات و تجربيات اعضاي کميته قرار گرفته و از آنها در راستاي بهبود وضعيت تيمهاي فوتبال بزرگسالان و پايه باشگاه پرسپوليس استفاده کند.
-
ديدار فتحاللهزاده و رويانيان با يکديگر
مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته با همتاي خود در استقلال ديدار کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از مشکلات به وجود آمده بين مديران دو باشگاه پرسپوليس و استقلال اين دو شب گذشته در يک مراسم افطار در کنار يکديگر حضور يافتند.
در اين نشست درباره مسائل مختلف از جمله مسائل مالي بين طرفين بحث و تبادل نظر شد. فتح الله زاده و رويانيان همچنين درباره اتفاقات و مشکلاتي که اخيرا بينشان به وجود آمده بود با هم صحبت کردند.
گفتني است، رويانيان و فتحاللهزاده در چند وقت اخير درگيريهاي لفظي زيادي با يکديگر داشتند که آخرين مورد آن به برنامه هفته گذشته نود برميگردد.
-
حسيني مشکلي براي بازي با گهر ندارد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد که سيد جلال حسيني براي بازي مقابل گهر مشکلي ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دکتر وجيهالله چشمهسري درباره مصدوميت جدي جلال حسيني اظهار داشت: پس از بازي مقابل فجر وقتي متوجه شديم پاي اين بازيکن آسيب ديده يک روز به او استراحت داديم و سپس کارهاي درماني او را آغاز کرديم. خوشبختانه 2 روز نکشيد که اين مصدوميت با تلاش خود حسيني خوب شد.
وي افزود: در روزهاي جمعه و شنبه حسيني 240 دقيقه تمرينات پرفشار را پيگيري کرد و احساس درد نداشت و براي بازي فردا شب مقابل گهر مشکلي ندارد.
چشمهسري خاطرنشان کرد: ساير بازيکنان در سلامتي کامل هستند و مشکل خاصي ندارند.
-
پروين: تا آخرش با رويانيان هستم
رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد که همچنان با رويانيان رفيق است و تا آخر راه با مديرعامل باشگاه ميماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي پروين در خصوص اتفاقات اخير در باشگاه پرسپوليس و کنار گذاشتنش از پست مدير راهبري باشگاه اظهار داشت: هميشه گفتهام براي خدمت به پرسپوليس آمدهام. با عشق و علاقه پيراهن پرسپوليس را پوشيدهام و افتخار ميکنم که در اين تيم خدا به من عزت داده و جايگاهي دارم. من از شما ميخواهم بنويسيد پروين عاشق پرسپوليس است نه پست و مقام و جايگاه.
وي افزود: بعد از بازي با فجر سپاسي حرفم را زدم. من کسي نيستم که همه چيز را در دلم نگه دارم و پشت سر، دنبال هدفي باشم. من علي پروين هستم و حرفهايم را رک و راست ميزنم. دلم براي پرسپوليس ميسوزد. من در اين تيم دنبال مسائل شخصي نيستم.
پروين عنوان کرد: برخيها بعد از بازي با فجر گفتند پروين چشم به نيمکت پرسپوليس دارد اما من خدمتم را به اين تيم کردهام و باز هم به عشق مردم راهم را ادامه خواهم داد. به آخر عمرم چيزي نمانده که به فکر نيمکت پرسپوليس باشم. شما ديديد رويانيان نيز اين پيشنهاد را به من داد اما به او گفتم بهتر است اين موضوع را پيگيري نکنيد. من با رويانيان رفيق و تا آخرش هم هستم و رفاقت را با دنيا عوض نميکنم.
رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: خواست قلبي من موفقيت پرسپوليس است. مطمئن باشيد باشگاه پرسپوليس به هيچکس اجازه نميدهد اين باشگاه را به حاشيه ببرد. براي همه ما يک چيز مهم است و آن هم سربلندي پرسپوليس و شادي هواداران است.
پروين در خصوص اعلام باشگاه گهر مبني بر دعوت از وي به عنوان ميهمان ويژه گفت: اين کار باشگاه گهر جاي تعجب دارد و من عضو پرسپوليس هستم و به خاطر تيمم به ورزشگاه ميآيم. حالا نميدانم منظور آقايان از اين کار چه بود.
وي درباره ديدار فردا با گهر تصريح کرد: با توجه به اينکه ميدانم همه بچهها از نتيجه ديدار مقابل فجر ناراحت هستند انشاءالله با يک برد شيرين، پرسپوليس از اين هفته دوباره روي غلطک بيفتد و جايگاه خود را در جدول مستحکم کند.
پروين در پايان خاطرنشان کرد: قطعا هواداران پرسپوليس دوست دارند تيم سال جديد خود را از نزديک ببينند. از تک تک هواداران ميخواهم در اين ماه مبارک به ورزشگاه بيايند و يکصدا پرسپوليس را تشويق کنند تا ما هم لذت ببريم. پرسپوليس در اين فصل حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
-
رويانيان به کميته انضباطي احضار شد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، جلسه رسيدگي ديگري به پرونده شکايت اکبر محمدي، سرمربي تيم ملي جوانان از بيرانوند بازيکن و قنبرزاده مديرعامل تيم نفت تهران، روز سه شنبه 31 مرداد برگزار خواهد شد. با توجه به ارتباط اين موضوع با باشگاه پرسپوليس، رويانيان مديرعامل اين تيم هم بايد در جلسه حضور پيدا کند. اولين جلسه اين پرونده 27 تير تشکيل شده بود.
جلسه رسيدگي به شکايت ابراهيم ميرزاپور از باشگاه شهرداري تبريز روز دوشنبه 6 شهريور در کميته انضباطي با حضور وکيل اين بازيکن و نماينده تام الاختيار باشگاه برگزار مي شود. عدم حضور مانع از رسيدگي نيست.
جلسه رسيدگي به شکايت محمد رستمي ليچاهي از باشگاه ملوان انزلي روز سه شنبه 24 مرداد ماه در کميته انضباطي با حضور وکيل اين بازيکن و نماينده تام الاختيار باشگاه برگزار مي شود. عدم حضور مانع از رسيدگي نيست.
جلسه رسيدگي به شکايت آرش سوسريان از باشگاه ملوان انزلي روز دوشنبه 23 مرداد ماه در کميته انضباطي با حضور وکيل اين بازيکن و نماينده تام الاختيار باشگاه برگزار مي شود. عدم حضور مانع از رسيدگي نيست.
دومين جلسه رسيدگي به شکايت حجت چهارمحالي از باشگاه نفت آبادان به خاطر مطالبه وجه روز دوشنبه 16 مرداد ماه در کميته انضباطي با حضور وکيل اين بازيکن و نماينده تام الاختيار باشگاه برگزار مي شود. عدم حضور مانع از رسيدگي نيست.