بازی فرداشب برامون خیلی مهمه.باید نیمه اول حریف رو غافلگیر بکنیم.....مهمترین مانع برامون خستگی بازیکن هاست
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی فرداشب برامون خیلی مهمه.باید نیمه اول حریف رو غافلگیر بکنیم.....مهمترین مانع برامون خستگی بازیکن هاست
تفاوت را احساس کنید
گلزنان 5 ليگ معتبر اروپا
در پايان ديدارهاي اين هفته پنج ليگ معتبر اروپا بازهم مهمترين تغيير در صدر رده بندي گلزنان در ليگا اسپانيا و بوندسليگا آلمان رخ داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، در بوندسليگا هونتلار مهاجم هلندي شالکه با زدن يک گل بار ديگر به گومز مهاجم بايرن رسيد.در ليگا نيز گل تعيين کننده رونالدو نه تنها باعث پيروزي رئال بر بارسلونا شد بلکه او را در رده بندي گلزنان از ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسا پيش انداخت.
اين در حاليست که در ليگ برتر انگليس وين روني مهاجم منچستريونايتد با زدن بيست و ششمين گل خود به يک قدمي فان پرسي ستاره تيم آرسنال رسيد.
رده بندي گلزنان برتر 5 ليگ مهم اروپا به شرح زير است :
* بوندسليگا آلمان : ماريو گومز از بايرن مونيخ و کلاس يان هونتلار از بايرن مونيخ با 25 گل
* سري آ ايتاليا : زلاتان ابراهيموويچ از ميلان با 24 گل
* ليگ يک فرانسه : اوليويه ژيرو از مون پليه با 20 گل
* ليگا اسپانيا : کريستيانو رونالدو از رئال مادريد با 42 گل
* ليگ برتر انگليس: روبين فان پرسي از آرسنال با 27 گل
مرسی عشق ، مرسی تعصب .
برای مشاهده تصویر اصلی (704x990) روی این نوار کلیک کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من این ترکیبو واسه بازی با بایرن پیشنهاد میکنم
کاسیاس
مارسلو.......راموس......په په........اربلوا
الونسو.............خدیرا
رونالدو..........دیماریا........او زیل
کریم
البته این ترکیب خیلی شبیه ال کلاسیکو با مایه های دفاعی هست اما نکته مهم اینه که همه این بازیکنا قابلیت تغییر تاکتیک و خیلی هجومی بودن رو هم داره اما میشه بجای خدیرا از یه هافبک رو به جلو و نفوذی مثه کاکا استفاده کرد که تو ترکیب اولیه و در حالی که کارمون گره نخورده باشه خیلی بعیده
من با 2تاشون مخالفم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- مارسلو 2- دیماریا
1-مارسلو عصبیه و دفاش هم خوب نیست وقتی جا میمونه میزنه.حریف روبن هم نمیشه
2-دیماریا بهتره بازی نکنه چون هم خستست هم تو این 2بازی خوب کار نکرده و هم کارت داره بهتره کاکا با اوزیل فیکس باشن.
بنزما هم عالیه ولی فکر کنم هیگی بازی کنه چون خیلی وقته فیکس نبوده.
خدیرا هم خوبه اگه خوزه بخواد تغییر بده گرانرو بهتره
من باشم گرانرو رو میزارم.مثل آلونسو هست:eyvalla:
قبول دارم مارسلو عصبی و تو کار دفاعی کم میاره اما مساله اینجاس با حضور کونترائو ما رسما سمت چپ از نفوذ کارامد از کار میندازیم اما خب این یه ریسکه و شاید نیمه اول اصلا کار اشتباهی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما در خصوص دیماریا با توجه به شرایط حساس بعیده خوزه ترکیب بنیادی به تیم بده و کاکا جایگزین دیماریا بشه
هر چند کاکا واقعا امادس و الان یکم داره در حقش بی انصافی میشی اما مصلحت تیم خیلی مهمتر از مصلحت بازیکنه
ما حتما باید نیمه اول برنده به رختکن بریم تا تیم تو شرایطه خیلی خوبی برای نیمه دوم قرار بگیره
بهتره اصلا از کنار ها نفوذ نکنیم با مارسلو یا کوئنترائو چون ضدحمله می خوریم از اون کنار و راحت گل می خوریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بااینکه کوئنترائو کارت داره ولی باید بازی کنه.
برام فرقی نمی کنه دیماریا باشه یا کاکا امیدوارم هرکی باشه خوب بازی کنه.
دوست دارم هیگی بازی کنه فرداشب هرچند بنزما عالی بوده
سلام به دوستان رئالي .......roz::
من با شهريار ( Spiderkiller ) سر امضا و آواتار شرط بستم........
اگه امشب چلسي بارسلونا رو ببره قراره شهريار امضا و آواتارش رو كريس رونالدو بذاره و اگه چلسي بازي رو باخت من بايد امضا و آواتارمو مسي بذارم !:ajibeee:
نظرتون چيه ؟:fek konam:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره داداش خبرشو شنیدمheee::
کار خیلی حساسیه داشتن اواتاره مسی واسه رئالی جماعت خیلی عذاب اوره و بالعکسش
اما اگه شرطو ببری یه لذت میبریم:hehee:
به نظر من همه چی 50 به 50
چلسی برای صعود باید گل بزنه و فکر نکنم فقط دفاع کردن جواب بده
البته منم یه اواتار شرطی از مصطفی بردم
اواتارشو که دیدی؟heey::
رضا جان خوبه ولی طوری شرط ببند که اگه باختی آواتاره همیشگی نشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]