سلام به دوستان رئالی
ببخشید دیر شد ولی برد رو بهتون تبریک میگم، همین طور قهرمانی لالیگا رو
موفق باشین:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان رئالی
ببخشید دیر شد ولی برد رو بهتون تبریک میگم، همین طور قهرمانی لالیگا رو
موفق باشین:flowerysmile:
ممنون داداش ایشالا شما هم مقابل چلسی موفق باشین:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونlove::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمی تونم که شورشو نزنم... نگرانشم...
بارسا رو هم خیلی دوس دارم...
کلا من از همه ی تیمای خوب دنیا خوشم میاد... حالا اینکه بیشتر فن یکیشون باشم یا کمتر برمیگرده به احساس صمیمیتی که با اون تیم می کنم... تیمی که بازیکناش خیلی با هم همدل باشن... مث میلان، بارسا... رئالم بضی وقتا خوبه ولی خیلی وقتا حس می کنم اون صمیمیت لازم بین بازیکنا و یا حتی بازیکنا و مربیاش وجود نداره... همین...!!!
بابا کشتی ما رو اینقد به مردم الکی داداش نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم ابجی بودki::
من قبول دارم کاکا به حقش تو رئالنرسیده منم اونو خیلی قبول دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط شیما کاکا 22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما این تصمیم مربی تیمه که همه شرایطو درک میکنه و همه چیو بررسی میکنه
امیدوارم فصل بعد کاکا از همیشه تو اوج تر باشه و بازیکن فیکسمون باشه
ا واه تو که باز به دخترا گفتی داداش :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا حتما مشکلاتی داشته که مورینیو بهش بازی ندادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط شیما کاکا 22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم بگیر نگیر داره این فصل واسه همین مورینیو ریسک نکرد در این 2بازی بهش بازی بده.
باید ببینیم با وجود عمکرد ضعیف دیماریا و خستگیش می خواد بهشون بازی بده یا نه
در مورده تیم هم باید بگم که همشون رابطه خیلی خوبی باهم دارن منتها بقیه خبر ندارن
اگه رابطشون خوب نبود تاحالا از هم پاشیده بود.
همچنین کاکا
کاسیاس و مورینیو هم شایعه بود می خواستند جنگ راه بندازن در رختکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از کجا باید بدونم ایشون خانومن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا درک کنید دختر کم پیدا میشهchomagh
کاکا 6 ماه فک کنم مصدوم بوده برا اینه که افت کرده یکم درک کنین دیگه
ایشالا با بایرن بازی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نگرانه اوزیل و رونالدو هستم انصافا خیلی دوندگی داشتن.می ترسم خسته باشن
ولی نکته مثبت اینه که بازی در برنابئو هست و بازیکنان لازم نیست سفر کنن و خسته شن.
ایشالا که همگی آماده باشن
4تا از بازیکنانمون در خطر از دست دادن فینالن
ژابي آلونسو ،فابيو كوئنت رائو ،گونزالو هيگوائين و سرجيو راموس
باید با دقت و مثل بازی با بارسا بازی کنیم
کریس رونالدو:
مطمئنا ما به فینال مونیخ خواهیم رسید و برایمان مهم نیست که چه تیمی مقابلمان خواهد ایستاد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]