اگه بره میلان قول میدم زلاتان میره مادریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیگواینم قطعا میره چلسی
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بره میلان قول میدم زلاتان میره مادریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیگواینم قطعا میره چلسی
آره اگه بره همچین چیزایی اتفاق میفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی عمرن اگه بتونه تو تیمه دیگه ای دووم بیاره !
تیم مورینیو بوده صاحبش که نبودهنقل قول:
ولی بره اینتر باید سهمیه بکیره این فصل
پپ مربی خوبیه ولی ابزارم میخواد
الان تموم تیمای بزرگ دهنشون واسش بازه ! اصلا یدفعه دیدی مربی اسپانیا شد !!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واااااااااااااااااااااای lay_;;
ولی بره سیتی به نظرم میتونه خیلی موفق باشه
مربی اسپانیا فکر نکنم ولی اگه بره خیلی فاز میده
یعنی مربی بارسا +مادرید چه شود
ولی من احتمال زیاد بدم تمدید کنه
خدا كنه پپ نره.......اما اگه بره بيلسا ميتونه با بارسا افتخارات زيادي رو كسب كنه....اينو ديشب نشون داد....بچه ها به نظر من كوين پرنس بواتنگ ميتونه خريده خوبي واسه بارسا باشه...بارسا به يه بازيكن با قدرت بدني و جنگندگي بالا احتياج داره...تازه اون شوت زن خيلي خوبي هم هستش....
آره تو سیتی هرچی بخواد محیا میشه و از لحاظ بازیکن هم غنیه
به نظر من اولويت اولش منچستر يونايتد خواهد بود....بعد سيتي...بعد چلسي و در آخر هم اينتر...چون اينتر فصل آينده تو ليگ قهرمانان نيست...واسه همين نميره....
آره بواتنگ رو بزاره وسط توپ گیری کنه ! شوت زنم که هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت دیگه تو تیم اسپانیا خبری از 2 تا مادریدی هم نمیشه lagh::نقل قول:
سيتي جاي بسيار خوبيه واسش...چون ميتونه بازي رو به سبك بارسا تا حدودي انجام بده...مثلا سيلوا و نصري و يحيي توره ميشن ژاوي و اينيستا و بوسكتس....اگرو و توز ميشن مسي و سانچس...البته اينا به گرد پاي بازيكناي بارسا نميرسن...