وقتی از شوک استفاده میکنی آنالوگ روشن هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza.14 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی از شوک استفاده میکنی آنالوگ روشن هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza.14 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تست کردم با آنالوگ روشن اصلا کار نمیکنه،فقط شوک سمت چپ کار دکمه های جهت رو انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید این فایل رو دانلود کنی:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
فایل های داخل پوشه رو در مسیر بازی کپی کن بعد برنامه رو اجرا کن ...
آموزش کاملش رو برات به صورت پیام خصوصی فرستادم.
دوستان ميشه پيشرفت اين بازيكنارو بگيد خوبه يا نه كه بخرم
گريزمان
اوزيل
ديماريا
گوتزه
رويس
لواندفسكي
كرير جديد با بايرن شروع كردم ميخوام ببينم اينا ارزششو دارن مبلغ زيادي براشون بدم!
گوتزه عالیه،به جای گريزمان jeffry bruma رو بگیر که توی اسپورتینگه،اوزیل خوبه،جای دیماریا lucas برزیلی بهتره،رویس خوبه،بجای لواندفسكی دیگو کاستا یا مائورو ایکاردی بهترننقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لواندفسكي خوب نيس؟راستش بايرنم دلم ميخواد بيشتر اونايي كه مبخرم با سيستمم جور باشن من رونيو خريدم هيچكاري نتونست برام كنه گريژمانو لواندفسكي كلا خوبن يا بد؟راستش لوكاس دلم نميخواد بازيكن از أمريكا جنوبي بريزم تو تيم ولي انخل خودش بك چيز دبگست خيلي دوسش دارم عملكردش خوب نيس ؟
آقا من یه چند روزیه کریر پلیر بازی میکنم. سویا بودم و تونستیم با یاری یزدان و بچه ها با اختلاف 2 امتیاز نسبت به رئال کهکشانی قهرمان لالیگا بشیم :nishkhand:
ستاره های تیم ایوان راکیتیچ و کیسوکه هوندا و خودم بودیم. که سویا نیم فصل راکیتیچ رو فروخت :|
البته همون نیم فصل آدام لیائیچ روخرید که خیلی مهاجم خوبی بود. اونم بعد چند تا بازی به مدت 3 ماه مصدوم شد :daghon:
خلاصه کل تیم افتاد رو دوش من.
پستم CAM هست هافبک تهاجمی که اغلب هافبک تهاجمی چپ بازی میکردم. آخر فصل با اختلاف 1 گل نسبت به رونالدو آقای گلی رو بدست آوردم. خیلی سمج بود lol:-
تو قهرمانی مون هم کاملا تاثیر گذار بودم. بازی آخر رو باید ختما میبردیم. حتی مساوی هم رئال قهرمان میشد. تا دقیقه 75 یادمه مساوی بود بازی. تا اینکه یه حرکت انفجاری زدم و یه گل به ثمر رسوندم. بلافاصله پشتش یه پاس گل دادم که دیگه تیر خلاص رو زده باشم :jeddiiiii:
بهترین بازیکن لالیگا شدم و همچنین بهترین بازیکن سال :crazy:
فعلا هم فصل جدید شروع شده. تو اخبار خوندم بایرن وضعیت منو زیر نظر گرفته بود. خدا کنه یه تیم خوب پیشنهاد بده از سویا برم دیگه :ahaaaaaa:
داداش شما کریر بازی کردی یا خودت بازیکن شدی رفتی توی سویا؟کریر که شما مربی هستی نه بازیکن
بخش کریر مود شامل دو تا قسمت میشه : 1- پلیر کریر 2- منیجر کریرنقل قول:
نوشته اصلی توسط با توکل به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونی که من در موردش توضیح دادم پلیر کریر هست که شما کنترل 1 بازیکن رو در دست داری و شروع میکنی به ماجراجویی
منیجر کریر همونیه که شما میگی، کل تیم رو در اختیار داری
سلام علی جان. خوبی؟ یه مدت کم پیدا شدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم علی اصلاً پلیر مود رو به قوت منیجر مود نساختن. قبول داری؟ بخصوص من که با کیبرد بازی می کنم think::
دیماریا نهایتا میشه 87 اما لوکاس تا 91 میره بالا،بروما 89میشه،سرعت لوکاس با دیماریا قابل مقایسه نیست،جای لواندفسكي کاستا رو بگیر،هم قد بلندی داره برای سرزنی عالیه،هم قدرت بدنی خوبی داره،یه فصل باهاش بازی کنی فوق العاده قوی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم کریر پلیر بازی میکنم،دو فصل تو سمپدوریا بازی کردم،فصل بعدیش رئال مادرید از بین پاریسن ژرمن،بارسلونا،بایرن،من یونایتد بازیکن منو خرید،بازیکن من الآن 23سالشه قدرتشم 84 هستنقل قول:
سلام داداش.قربانت. خوبی شما ؟ چیکار میشه کرد!؟ تازگیا از دست پروژه ها خلاص شدیم و سیستم درست و حسابی هم نداریم واسه گیم زدن :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره تو اون که شکی نیست. البته طبیعی هم هست. به هر حال اونجا کل تیم رو در دست داری اما تو پلیر فقط و فقط خودتی.
ولی بازم به هر حال فیفا ما فیفا بازارو بدعادت کرده. همیشه دنبال چیزای جدید و امکانات بهتر هستیم. چند سالی هست که فیفا تغییر آنچنانی تو کریر مود ایجاد نکرده. امیدوارم تو فیفا 16 یه تکون درست و حسابی بهش بده :ohum:
ماشالا تیم های معروفی دنبالت بودن :sohappy: من که اول از همه بوردو رو انتخاب کردم. اونم بلافاصله منو قرضی داد یه تیم دسته 2. بعد یه فصل برگشتم دوباره بوردو. بعدش سویا. الانم همچنان سویا ولی ممکنه تغییر تیم بدمنقل قول:
بازیکن من یا 21 سالشه یا 23 دقیق نمیدونم. احتمالا 21 و قدرتشم 82 هست
اگه قبول نکنی قرضی انتقال بدنت هر 3تا بازی یه بازی میزارتت،اگه عکس العملات توی 3،4تا بازی خوب باشه فیکس میشی،تو تیم خودت فیکس بشی بیشتر قابل توجه تیمای بزرگ قرار میگیری تا قرضی برینقل قول:
من تو رئال انقدر تلاش کردم که الآن اوزیل و ایسکو و مودریچ نیمکت نشینن من فیکس،چالب اینه که رئال با خرید بازیکن من،اوزیل و آساموا رو خرید و رونالدو رو فروخت
کدوم اساموا؟اساموا بن لادن؟
نه عزیز چه ارتباطی به اون شخص داره ؟!!! لطفا بحث رو سیاسی نکنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط با توکل به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر میکنم منظورشون همون آسامواست که تو فیفا 14 تو یوونتوس حضور داره
ببخشید شما چیزی به نام شوخی میشناسید؟ :l
من پیداش نمیکنم
حداقل یه شکلک خنده ای چیزی بزار متوجه بشیم :nishkhand:نقل قول:
سرچ کن Asamoah ببین میاد
چندتا بازیکن خوب و آینده دار بهتون پیشنهاد میکنم:
1-Paul Pogba
2-Mario Götze
3-Jeffry Bruma
4-Lucas -PSG
5-Roberto Pereyra
6-Zakary Bakkali
7-Alessio Romagnoli - As Rom-
8-Rafael Varan
9-Bonilla -GK-
10-Yassin Benzia
11-Rober
2 3 روز مونده به پایان نقل و انتقالات درخواست ترانسفر شدن رو دادم به سویا و قبول کردن. 5 ساعت مونده به پایان نقل و انتقالات تاتنهام پیشنهاد داد. بلافاصله رد کردم. :| همین سویا خودم بهترش بود که !
باورتون نمیشه دقیقا 1 ساعت مونده به پایان منچستر یونایتد پیشنهاد داد و منم سریع السیر قبول کردم :nishkhand: خلاصه به قیمت 28 میلیون یورو و درمد هفتگی 170 هزار یورو رفتم من یو.
هافبک تهاجمی های معروف شون به جز خودم تام کلورلی، شینجی کاگاوا و یوان گورکوف هستن. فعلا هم خودم و کاگاوا به صورت نوبتی یه بازی در میون هافبک تهاجمی میوایسیم.
البته فک کنم دیوید مویس غلاقه خیلی زیادی به کاگاوا داره !!! آخه با وجود اینکه دنی ولبک و روبین فن پرسی رو به عنوان مهاجم نوک داره، بازیایی که من هافبک تهاجمی وایمیسم کاگاوا میشه تک مهاجم !!! :|
واقعا به عقل سرمربی شک کردم dallliii
سلام من اولين كريرم شدم بايرن و در اولين أقدام اوزيل رويس و گوتزهو اوردم و ريبري و دانته و تياگو فروختم رفت قهرمان جام حذفي و بوندس شدم ولي خدايش خسته كنندس:aaaa:حريف خوبم كه نداريم با اختلاف فهرمان شدمفصل بعدش مانژو فروختم بارسا رونيو خريدم(اي كاش نمخريدم فقط پول هدر دادن بودبود:aaaa:)بازم راحت جام حذفي بردم بوندس رو هم بردم تو چمپيونز ليگ خوردم رعال خلاصه تا دقيقه٧٠ بازي١-٠جلو بودم ديماريا دقيقه ٨٣و ١٠٢بهم گل زد كمرم شكست و فصل بعد بي درنگ انخلو اوردم بايرن پوگبا هم خريدم دوستان الان من با اين تراكم هافبك چهار كنم
نوير دروازس بواتينگو و مارتينز دفاعام الاباچپ لام راست مهاجمم كه فعلا ناچار توماس رو ميزارم هافبكام روبن شوايني پوگبا اوزيل گوتزه رويس ديماريا حالا بگيد دوستان بازم هافبك بخوام بخرم كيو بخرم فقط اينا چرا هي زود زود از شرايطشرن ناراضين
برو رونی رو با فن پرسی طاق بزن عالیهنقل قول:
شواینی رو با راموس بطاق
دیماریا هم بده لواندوفسکی بگیر 2تا حمله داشته باش
شواینی رو با خامس رودریگز عوض کن،رافا واران یا لئوناردو بنوچی رو هم واسه دفاع بگیر،اگه یه مهاجم همه چیز تموم و جوون میخوای استفان یووتیچ رو از من سیتی بگیر،اگرم نه یه کارکشته ی قول میخوای باید پول خرج کنی و بین بیل و نیمار یکی رو بخرینقل قول:
بله من دنبال مهاجم عاليم هافبك خيلي دارم تصميم دارم شواينو تو بايرن نگه دارم مخالف فروش أسطوره هام بيل تو بازي رعالو بايرن كه ديدم كلا محو بودتوپو از الابا رد نميكرد ولي راموسو امروز تونستم بخرم ممنون كاربر باتوكل به اما در مورد انخل أوائل فصل ديونم كرد تو lm ج نميداد متوصل شدم به خدا ناگهان ندا اومد گفت خو بزارش هافبك حجومي خخخخ گزاشتم اقاي گله بوندس شد تصميم ندارم بفروشمش ولي التن بين هافبكاي مورد علاقم موندم ١روبن ٢ديماريا٣اوزيل٤گوتزه٥پوگب ا٦رويس٧شواين همشونم دوست دارم چيكاركنم رونيو دادم رعال فروارد ندارم
اگه پوگبا رو بگیری عاشقش میشی،میتونی هافبک حجومی بزاریش،در مورد راموس،سنش بالاست،زود رو به افت میره،اگه گفتم واران رو بخر چون بعد دو فصل بازی ارزشش به 80تا 90میلیون میرسه،بعدشم خیلی سد محکمیه البته اگه کنارش یه دفاع عالی مثل بنوچی یا هوملز رو داشته باشی،راجب بیل هم بگم تا 92 بالا میره،شوتای بیل بی نظیره،راحت میتونی حدود 6،7متر پشت محوطه جریمه باهاش شوت بزنی و مطمئن باشی که گل میشه،قدشم برای هد زنی روی سانتر عالیهنقل قول:
من هرروز فیفا بازی میکنم،تمرکزم رو بازی زیاده،زیر ورد کلاس نمیتونم بازی کنم،اگه میتونی با بازیکن حرکات نمایشی بزنی و تک روی کنی نیمار بهتره
پوگبا دارم اونايي كه گفتمو داوم نميدونم كيافيكسكيا ذخيره عاقامن نخوان اينا برن تيم مليشون بايد چيكاركنم ميزنن هي مصدوم ميشن راهي نداره؟ چشم حاما بيلو جاي روني فردا ميخرم فقط بگيد من بين اين ٧تا هافبك كيارو فيكس بزارم
روبن
شواين
گوتزه
اىزيل
پوگبا
ديماريا
رويس
خب داداش شما که انقد خرید میکنی باید فکر اینجاشم باشی دیگه ! منتخب بهترین هافبکای دنیارو جمع کردی تو تیمت :|نقل قول:
نمیدونم از چه سیستمی استفاده میکنی ولی انتخاب سیستم 5 هافبکه برات به صرفه تره !
به نظرم شواینی و پوگبا هافبک وسطات باشن. بازیکنای کناریتم دی ماریا ثابت باشه. واسه یه سمت دیگت رویس رو بزار. گوتزه هم به عنوان هافبک تهاجمی. اوزیل و روبن هم میرن رو نیمکت :nishkhand:
البته دستت واسه انتخا بازیکن هافبک تهاجمی و گوشه خیلی بازه. میتونی گوتزه یا اوزیلم بزاری گوشه رویس رو بزاری وسط. یا اوزیل رو بزاری وسط رویس بره اونطرف.
با این چینشی که من گفتم بهتره 1-3-2-4 بازی کنی :ookk:
واسه تیم ملی هم راهی نداره سر موعد باید اضافه بشن به اردو های ملی :nishkhand:
روبن ديگه ٢فصل باهاش كار كردم ديگه نميتونه زياد بدوه يا مثل قبل دريبل بزنه چرا؟واقعا بازيكن عاليي بود برام شواينم خيلي افت كرده خوبه ميتونم هافبكاي جونمو بزارم تو تركيب يك مشكل من هنوز يك نوك حمله عالي پيدا نكردم يكيو ميخوام سرعتي باشع دقت در شوتاش بالا باشه مثل روني از دو قدمي تك به تكو نزنه أوت فينيشينگش بالا باشه هد هم خوب بزنه هس چنين شخصي معرفي كنيد لطفا
سوارز به نظرم خوب هست.
با این همه هافبکیم که داری 451 یه سیستم خوب هست
شواینی و پوگبا وسطات. رویس سمت چپ.دی ماریا راست و گوتزه هجومی
رضا شواين خيلي افت كرده برام پاساش خيلي دقيق نيس روبنم نميتونه زياد استارت بزنه سريع ميگيرنش دليلش چي ميتونه باشه؟
دلیل روبن فکر کنم بخاطر پیری باشه.در هر صورت سنی ازش میگذره و پیر میشن و سرعت ایناشون کم کم کم میشه.و ممکنه بخاطر بازی ندادن بهش یا مثلا مصدوم شدنش قدرتش اومده باشه پایین
اره سنش بالاس شواين ٢دوره دادمش ألمان مصدوم دادمش بهم نامردا احتمالا برا اونه
برا بازیکن اینده دار و خوب هلیلویچ و ایکاردی خوبن؟؟؟یه دروازه بانم معرفی کنید ممنون میشم
والا من كاري به اينده ندارم بازيكن غول بخر رضا جون بگير نگير داره ميخري بد در مياد هيچكسم نميخرتش
منم همیشه همینکارو میکردم تو کریرای قبلیم.غول میخریدم ولی بعد دو سه فصل مثلا میشن مثل روبن شواینی تو.برا همین تصمیم گرفتم دو سه تا غول بگیرم و دو سه تا خوب بفروشم بقیشم اینده دار بگیرم که اینده تیم خراب نشه(البته اینده دار نمیرم یکی مثلا قدرت 60 بخرم.مثلا 70 تا 75 شش)
لوكاس برزيلي خوبه
فرمينو عاليه
بيفوما اسپورتينگ محشره
بيل بينظيره
نيمارم محشر
اينا بخر تا٦_٧فصل تاميني
اگه نگم بهترین دروازه بان کریر فیفا ، یکی از بهترین دروازه بانای فیفا تیبو کورتوا هست. برند لنو هم دروازه بان خوب و آینده داریه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه بازیکنای جوون و آینده دار بازیکن زیاد معرفی کردیم صفحات قبل. آدریان ، نیکولا مورو ، یاسین بنزیا ، احمد موسی ، لیاندرو پاردس، کورت زوما ، ناتان اکه ، بروما ، ذکریا باکالی ، کریستین بنتکه ، روملو لوکاکو ، کوین ده بروین
و ...
اینا بازیکنای خیلی خوب و آینده دارین :sohappy:
یکی از بازیکنایی که واسه اولین فصل خریدشو پیشنهاد میکنم اشکان دژاگه،اورالش پایینه یکم اما تا 3فصل میتونه یه هافبک حجومی و رهبر عالی واسه تیم باشه
خریدشو پیشنهاد میکنم حتما
بچه ها یه رکورد زدم فصل دوم با من سیتی بدون باخت قهرمان شدم روی درجه legendry
سلام.... سپهرم ... من تو بخش پلیر کرر بازی میکنم تو پست دروازبان گلر برانشویگ هستم تازه شروع کردم البته قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم سنم تو بازی 30 سال بود و گلر دورتموند بود و قدرتم 78 بود به دوستان پیشنهاد میکنم تو این پست بازی کنن که خیلی حال میده البته اولش سخته و زیاد گل می میخورید اما بعد که دستتون راه بیوفته به تیم ملی دعوت میشید کاپیتان تیم میشید و کلی چیزای دیگه تازه آخر فوتبالتونم که میخواهید خداحافظی کنید میتونید مربی هم بشید >>>> راستی کسی کریر پلیر بازی میکنه اینجا؟؟؟؟gam:-