مسئولین یاهو چند وقت پیش اعلام کردن اتاق چت ور حذف میکنیم:nishkhand: به دوستت بگو از مسنجر نیمباز استفاده کن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسئولین یاهو چند وقت پیش اعلام کردن اتاق چت ور حذف میکنیم:nishkhand: به دوستت بگو از مسنجر نیمباز استفاده کن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا به دوستت بگو نیمباز هست . اواکس هم هست ولی همون اواکس چت بهتره :ahaaaaaa: :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی دیگه سئوال کرد چرا از من نقل قول میگیری؟:khandeeeee bahal: فکر کنم تو خونه با خانمت دعوا کردی حال و روز خوشی نداری:khandeeeee bahal:
اثر فشارها و تحریمااس shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه این چه حرفیه؟؟؟؟:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه نمیدونی تحریم ها بر ما اثر نداره؟؟؟؟؟:babaa:
آدم شب با کفش کوهنوردی بخوابه ولی توسط رسول تیکه بارون نشه:khandeeeee bahal:نقل قول:
اصن کی با تو بود !!!:nishkhand: هر وقت گفتن خاک انداز خودتو بنداز با قدت که انگار ستونه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادم با چنگال اب دریا بخوره ولی ضایع نشه :luuugh:
اصلا همتون یک جا بازداشت :luuugh:
شماها آدم بشو نیستین :luuugh:
----------------
حالا واسه خنده :eee:
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
.
.
.
.
..
.
..
دیشب ما پسته خوردیم ، اونم تو پراید !:luuugh:
بخند لامصب :chi migi::khandeeeee bahal::nishkhand:
رسول هر چی میگه من تایید میکنم واسه شما مشکلیهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خاک اندازم عمته:luuugh:
راست میگی آدم با چنگال آب دریا بخوره ولی توسط رسول ضایع نشه:death:
عزیزم تو خودت قدت کوتاهه چرا ایراد قد مردم میگیری؟:luuugh: یعنی اینهمه آدم قدشون از تو بلند تره اونوق میگی ایراد از خودشونه؟ و من قدم درسته؟shikam::-نقل قول:
یعنی میخواستی بگی پولداریم؟shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]