پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
اینتر به ایکاردی نزدیک شده است
inter.ir-لاتزیو ,یوونتوس یا میلان؟ نه , مائورو اینتر را می خواهد و بر اساس گزارش گاتزتا دلو اسپورت توافق بین اینتر و سامپدوریا بر سر انتقال این بازیکن به اینتر نزدیک است
گاتزتا همچنین از جواب مثبت ایکاردی به اینتر خبر داده است و موراتی قصد دارد او را به نوعی در جواب خرید بالوتلی توسط میلان به خدمت بگیرد
همچنین خبر هایی نیز در مورد ماندن میلیتو تا سال 2014 شنیده شده است تا ایکاردی در کنار بازیکنی همچون میلیتو رشد کند
بازیکن جوان پسکارا در رادار اینتر
بازیکن تیم پسکارا و تیم زیر 20 ساله های کلمبیا ، ژوان فرناندو کوینترو بعد از آنکه از علاقه باشگاه اینتر به خود باخبر شد به دنبال آنست تا تابستان آینده به اینتر بپیوندد. این بازیکن از زمانی که از باشگاه اتلتیکو ناسیونال کلملبیا به سری آ آمده است تحت تاثیر جو فوتبال ایتالیا قرار گرفته است و بازی های خوب او برای پسکارا موجب شده است تا برخی از بزرگان فوتبال اروپا وضعیت او را بررسی کنند.این هافبک کلمبیایی در ژانویه با باشگاه منچستر یونایتد وارد مذاکره شده بود ولی در مصاحبه با گازتا دلو اسپرت این اخبار را رد کرد و گفت : "یونایتد؟ نه، من به اینتر علاقه دارم. من نراتزوری را ترجیح میدهم زیرا آنها تعداد زیادی از بازیکنان آمریکای جنوبی را در تیمشان دارند و در ضمن من در ایتالیا خوشحالم."کوینترو هم اکنون با قراردادی قرضی در پسکارا حضور دارد و انتظار می رود که در تابستان با پیشنهادی خوب به تیم دیگری منتقل شود. او در این فصل در 14 مسابقه 1 گل به ثمر رسانده و همچنین پایه گذار 2 گل نیز بوده است.البته در این پست اینتر وضعیت نیکولا بلومو بازیکن ایتالیایی تیم باری را نیز به شدت دنبال می کند و این هافبک آینده دار ایتالیایی در ژانویه تا مرز پیوستن به اینتر قرار داشت. حال باید منتظر بود و دید پروژه جوانگرایی اینتر با موراتی و استراماچیونی در تابستان هم ادامه خواهد داشت یا موراتی با اتنخاب مربی دیگری سیستم جذب بازیکنان را تغیر خواهد داد. این در حالی است که هواداران اینتر 2 فصل پیاپی کاملا با نگرانی وضعیت نقل و انتقالات تیم را دنبال می کنند.
کواچیچ مشکلی ندارد و به بازی با کلوژ می رسد
inter.ir-بازی کردن متئو کواچیچ برای اینتر در جوزپه مئاتزا چند روز به تعویق افتاد.
این بازیکن 18 ساله کروات قرار بود در دیدار یکشنبه شب برابر کیوو برای اینتر به میدان برود اما چند دقیقه قبل از شروع بازی او دچار ناراحتی عضلانی شد و آن بازی را از دست داد.
قسمت آسیب دیده کمی متورم است اما او برای دیدار با کلوژ رومانی در روز پنجشنبه و در لیگ اروپا مشکلی نخواهد داشت
کواچیچ در لیگ اروپا شماره 32 را به جای شماره 10 خواهد پوشید زیرا وسلی اسنایدر از پیراهن شماره 10 در لیگ اروپا استفاده کرده است
ریجلیا: در ایتالیا هیچ کس نمیتواند مثل کاسانو پاس گل دهد
inter.ir... کارلو ریجلیا یکی از شناخته ترین مدیران ورزشی در ایتالیاست.او در مورد آنتونیو کاسانو میگوید: "من خیلی خوش شانسم زیرا او در باری بزرگ شده است.ما او را تحت کنترل خود داشتیم و با فروش او پول زیادی بدست آوردیم.فروش کاسانو برای باری یک معامله ی بزرگ بود.برای او هم ضرری نداشت،چون به یک بازیکن بزرگ تبدیل شد.هیچ کس در ایتالیا مانند آنتونیو نمیتواند پاس گل دهد.هچنین اختلاف او با میلان سبب شد تا در اینتر با انگیزه ی بیشتری کار کند".
دی مارزیو:پیشنهادمیلان به آندریولی;اما او به اینتر خواهد رفت
inter.ir-مارکو آندریولی در ماه ژوئن به اینتر میپیوندد.جیانلوکا دی کارزیو این را در استودیواسکای اسپورت تایید کرده است و میگوید:"روز گذشته میلان پیشنهادی برای آندریولی ارسال کرده،اما مارکو به اینتر خواهد پیوست.آندریولی و کامپاگنارو دو بازیکنی هستندکه بدون هیچ هزینه ای اینتر آنها را به خدمت میگیرد.
پدولا : کامپاینارو با اینتر قرارداد بسته است
inter.ir-آلفردو پپدولا در وبلاگ خوددر مورد کامپاینارو نوشته است:این مدافع با اینتر قراردارد بسته است.
"پس از موافقت هایی که بین اینتر و هوگو صورت گرفت روز 9 ژانویه(ماه پیش) قرارداد بسته شده است.و کامپاینارو تابستان بدون هیچ هزینه ای به اینتر میاید"
میلیتو :هدف ما رسیدن به لیگ قهرمانان اروپاست
inter.ir بازگشت به ترکیب و بلافاصله زدن یک گل،برای دیگو میلیتو نمیتوانست بهتر از این باشد.
این بازیکنی آرژانتینی بعد از بازی با کیه وو مصاحبه ای را باکانال ورزشی آرژانتین ترتیب داد:"من در ابتدا باید بگویم از برد مقابل کیه وو خوشحالم،این چیزی بود که ما دنبالش بودیم.همچنین خوشحالم ازینکه دوباره به میادین برگشتم و گلزنی کردم.مردم همیشه به من نزدیک بودند،آنها به من روحیه دادند تا بهبود یابم".
میلیتو در ادامه درباره اهداف اینتر اینگونه سخن گفت :"ما یک امتیاز از لاتزیو کمتر داریم و آنها سوم هستند،هدف ما رسیدن به لیگ قهرمانان اروپاست و این چیزی است که همه ما میخواهیم".
آلوارز: بزرگترین آرزویم ماندن در اینتر است
inter.ir بعد از سی دقیقه بازی خوب مقابل کیه وو،ریکی فرصت دارد تا مقابل کلوژ خود را بیشتر نشان دهد و این فرصت را دارد تا خود را در تیم استراماچونی ثابت کند.
آلوارز بعد از بازی با کیه وو مصاحبه ای را با اینتر نیوز انجام داد:"برای ما پیروزی در این بازی بسیار مهم بود.مهم تر این است که حالا به جایی رسیده ایم که میتوانیم به فکر لیگ قهرمانان باشیم"
او همچنین توضیحاتی درمورد شایعه هایی که مبنی بر رفتنش به ریور پلات بود داد وگفت :" آرزویم این است که در اروپا یک بازیکن حرفه ای شوم،وقتی که شروع کردم میدانستم که آسان نخواهد بود و حالا بزرگترین آرزویم ماندن در اینتر است"
ریکی در مورد ریورپلات گفت :" ریور یک تیم خیلی خوب است،شاید در آرژانتین بهترین تیم باشد،حتی میتواند قهرمان لیبرتادورس شود"
این بازیکن جوان در مورد تیم ملی هم گفت :" من همیشه آن را دنبال میکنم و همیشه میخوام جزء دعوت شدگان باشم.من میتوانم در تیم ملی بازی کنم و سپس باید ببینم که سابلا(سرمربی آرژانتین) با من تماس خواهد گرفت یا خیر؟؟"
گارگانو : آمدن ایکاردی کمک بزرگی به ما میکند
inter.ir والتر گارگانو در مصاحبه ای با کانال ورزشی مدیاست بر اهمیت پیروزی مقابل کیه وو تاکید کرد و گفت :"این پیروزی برای ما خیلی مهم بود.در حال حاضر ما نباید امتیازی از دست دهیم و تمام امتیازات لازم را باید جمع آوری کنیم تا به هدفمان برسیم."
همچنین از گارگانو درباره ی بازیهای سختی که پیش رو دارند سوال شد:"ما هم اکنون یک بازی مهم پشت سر گذاشتیم و همه ی بازیهای پیش رو برایمان سخت و مهم خواهد بود".
در ادامه از گارگانو درباره ی کامپاینارو هم بازی سابقش در ناپولی پرسیده شد و او جواب داد:"او فردی مهم در این گروه است،او تغییر میکند.همه درباره ی توانایی های او آگاهی دارندو میتواند به ما کمک زیادی بکند."
گارگانو در مورد ایکاردی هم صحبت کرد:"همه ی ما میدانیم که او قادر به انجام چه کارهایی است،او یک مرد با کیفیت بالاست.او کمک بزرگی به ما میکند ،چیزی که ما به آن نیاز داریم."
روزنامه ی ریپوبلیکا: اینتر _ایکاردی انجام شد.
inter.ir مائورو ایکاردی در اینتر
روزنامه ی ورزشی ریپوبلیکا امروز خبر معامله ی اینتر و سمپدوریا را چاپ کرد و نوشت:همه ی توافقات صورت گرفته و باید منتظر باشیم در ماه ژوئن این قرارداد رسمی شود