نه بابا..نقل قول:
این بازیه مال خواهرزادم بود
دايي الكس!
چه طوري دايي،دايي ، دايي ، دايي..
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا..نقل قول:
این بازیه مال خواهرزادم بود
دايي الكس!
چه طوري دايي،دايي ، دايي ، دايي..
الان یه اتفاق خیلی بد واسم افتاد crying::-
مانیتورم ترکید :gerye:
داداش بیشتر توضیح بده. چه خبره؟ اگه ترکید چطوری پست میدی؟:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه lcd داشتم که وصل بود به pc و ps3 الان یه دفعه بوی سوختنی اومد و ........ :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان یه مانیتور دیگه دارم اونو وصل کردم تا فردا که بینم چه خاکی بریزم تو سر نمایندگیش crying::-
یه دایی الکس دیگه هم اینجا داریم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسر از کی تا حالا اینو روشن نگه داشتی مگه؟ اونم lcd که خیلی کم گرم میکنه:nishkhand:
با اين حساب تو ميشي: دايي الكس_10heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا يعني چي؟
ورزش3 باز نميشه! فقط صفحه نتايج زنده باز ميشه!:gijjj:
در کل ورزش 3 باز نمیشه حالا این که هیچی شانس ما سایت گل هم باز نمیشه من از سایت پارس کاپ بازی رو دنبال میکنم. فعلا 0 0 هست تا دقیقه ی 71نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول ورزش 3 باز شد.:hooora:
حدودا دو سال و نیمه که 24 ساعته روشنه , فک کنم عمر مفیدش تموم شده :nishkhand: یعنی مصرفش کردم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دادش چرا زود تر نگفتی , بیا اینا سایتایی هستن که خود ورزش سه ازشون کپی میکنه .نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتی بازی های لیگ خودمونم ساپورت میکنن .