ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دارن پدر فردوسی پور با وقت برنامه رو درمیارن ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دارن پدر فردوسی پور با وقت برنامه رو درمیارن ki::
- من اولای برنامه 90 دیشب به علت خستگی ناشی از فعالیت های تو خونه خوابم برده بود و با خوراکی و نوشیدنی به زور خودمو نگه داشته بودم ! اتفاقا خونه عمو بودم و خونه رو سپرده بودن به من و تنهایی اونجا بوم ! ولی وقتی این سه تا اومدن و برنامه رو گذاشته بودن رو سرشون بالکل خواب از سرم پرید و نشستم تا آخرش برنامه رو نگاه کردم ! واقعا برنامه جالب و تپلی بودم ! این سبک بازی ها از برنامه 90 فردوسی پور بعید بود ! :nishkhand:
- امروز صب ساعت 7:30 که از خواب بیدار شدم اومدم که بیام خونه خودمون یهو دیدم دنیا عوض شده ! om:: گرد و خاکی که از سیستان و بلوچستان شروع شده بود کل شهر رو فرا گرفته و به زور میشه 10 ، 15 متر اون طرف تر رو دید ! ما رو بگو دیروز خونه تکونی داشتیم ! :ey babaaa: کل همه زحماتمون بر باد رفت ! یه چیزی تو مای های عکس های اهواز بود این خاک ! om::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره این حبیب رضایی و رامبد جوان خیلی باحال بودن .................
mas:-mas:-mas:-
سروش صحت اومد بزنه 111000 زدش 11111000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رامبد جوانه کلا دیوونه بودlagh::
یه هو وسط برنامه پا میشه بیرون دو باره میاد تو:khandeeeee bahal:
این برای 28 اسفند هست
کانون هواداران پرسپولیس : متن زیر امروز در مجله ی همشهری جوان به چاپ رسیده است. اگر نتوانستید جواب چیستان را بیابید، آن را برای دوستان استقلالیه خود بگویید، اگر محل را ترک نکنند، حتماً جواب را به شما خواهند داد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
90 دیشب خیلی بهم چسبید جوری که تا پایان برنامه منو میخکوب کرد (با اینکه خیلی خسته بودم)!
کلا بعد از اومدن اون سهki:: تا مهمون برنامه خیلی جالب تر شد.... بخصوص همون ابتدای برنامه و موقع قرعه کشی که فردوسی پور کلا هیچ کاره بود.
خلاصه دیشب با دیدن نود یه حال اساسی بهم دست داد.
از جلف بازیا های این 3 گرفته :nishkhand:. تا تماس تلفنی فردوسی پور با سجادی که تا حدودی خیال اهالی فوتبال راحت کرد و همچنین گفتگو ویژه با اون جوانی کرمونشاهی که سلامتیش رو دوباره بدست آورد..و همه و همه ... باعث شد که آخر سالی شاهد یه نود دیدنی باشیم..
ولی خداییش اگه عادل نبود معلوم نبود چی تو این فوتبال امروزی میگذره :shogh:
درود به شرفت عادل ashem:-
لامصب دیشب این 90 نمیخواست تموم بشه !!! :ahaaaaaa:
نِشین مَنگاهمون سوخت dallliii
راستي من از عيد تا تقريبا 12،13 تير،خيلي كم ميتونم بيام سايت....:gerye:om::crying::-:narahat:om:::gerye::ey babaaa::ey babaaa:crying::-:narahat::narahat:
الان خوشحال شدين نه؟!:nishkhand:ki::heee:::hehee:
واقعا كه...entezar::eterza::-binamchomagh:gahhr::ehe:::bow
:gerye::gerye:om::
داش میخوای بری خوش گذرونی , ناراحتم هستی eterza::- heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش چند صفحه پيش گفتم كه من عيدو قرار نيست جايي برم از اون گذشته آخه كي با اين وضعيت ميتونه حدود 3 ماه بره مسافرت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ehe: خوب يكم دقت كن!!eterza::-entezar:::gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]