نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول خودتو معرفی کن...
بعد میفهمی اینجا چکار میکنن...
ps:-
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول خودتو معرفی کن...
بعد میفهمی اینجا چکار میکنن...
ps:-
سلام
مهرداد هستم.
18 سالمه.شهرکرد زندگی می کنم.
عاشق روسونری هستم اساسا".
رشته ریاضی درس می خونم.
امیدوارم بتونم توی این سایت با همتون دوست باشم و بهتون کمک کنم!!!!!!!!!
:nishkhand:
مهرداد خان به دربی خوش اومدی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrdadbaha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام مهرداد به دربي خوش اومدي:hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrdadbaha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه بچه های با عشق دربی
کیومرث بچه طهران (پیروزی) فقط میلان فقط
امیدوارم که همتون خوش باشید دمتون گرم
خوش اومدي كيومرث
ميلان چيه فقط پر افتخار ترين تيم ايتاليا يوونتوس :hehee:
*********نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط QKING [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند هر دوی شما عزیزان میلانی هستید ولی من به عنوان یه اینتری چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط QKING [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی آقا مهرداد:bia baghalam:.خوش اومدی آقا کیومرث:bia baghalam:.نقل قول:
دم هرچی میلانیه گرم:afarin:.هیچ طرفداریم مثل طرفدارای میلان نمیشه:hehee:.
بازم خوش اومدید.:chakerim:
هر چند هر دوی شما عزیزان پرسپلیسی هستید ولی من به عنوان یه استقلالی چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ببخشید حوصله ی درج متن جدید نداشتم مهم خوش آمد گویی به دو دوست تازه واردمون بود.
عزیزان موفق باشید.
داداش به خاطر نقض قانون کپى رايت ازت شكايت ميكنم!!!chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]