خب اینارو میزارید یه توضیحی هم بدید چین دیگه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اینارو میزارید یه توضیحی هم بدید چین دیگه.
سلام میخواستم بدونم فایل های big سکوربورد رو باید چیکار کنم
:iran::iran::iran::iran::fek konam:
خواهشا" جواب بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی این فیس یا مثلا" آپدیت استادیوم ها یا ... رو چطوری میتونیم اعمال کنیم؟
بچه ها من fifa07 دارم چون سیستمم نمیکشه
سلام یه لینک creation master سالم میخوام. کسی سراغ نداره؟
اگه ویندوزت 7 هست باید ران از ادمیناستریتور کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush_chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یکی اینجا قدم به قدم آموزش بده که چطوری آنالوگ یا همونشوک سمت راست رو فعال کنم تا تکنیک برم
اگه برید توی لینک میتونید اموزش تصویری رو از توش دانلود کنید تازه زیرشم مراحل نصب هست اول برید تو لینک دانلود heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_jojo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ozil10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول اجزای فیس رو تو E:\FIFA 12\Game\data\sceneassets بریزیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از برنامه cm12 فیکس کنید اموزش cm12 تو لینک دانلود یا سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] داره سرچ کن پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush_chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما باید اول نرم افزار x360ce دانلود کنید عکس دسته داره تو صفحه های اول خودم گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از اون میتونید تمام کلید ها رو تنظیم کنید مشکل بود بازم بگو :hehee:
شما باید اول نرم افزار x360ce دانلود کنید عکس دسته داره تو صفحه های اول خودم گذاشتم
بعد از اون میتونید تمام کلید ها رو تنظیم کنید مشکل بود بازم بگو :hehee:[/QUOTE]
خب من دانلود کردم حالا باید چطوری فعال کنم؟(شوک سمت راست رو)
سلام دوستان من این پچ Zlatan87 Superpatch 2.0 رو دانلود کردم و نصب کردم اما بعد نصب زمانی که میخوام اجراش کنم ارور میده عکس ارور رو هم این زیر گذاشتم ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید.مرسی.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای fifa07 کسی چیزی سراغ نداره؟
مردم بس که قدیمی بازی کردم
سیستممون همینقدر میکشه