لوئیس فیگو: اصلا درست نیست که مسی و رونالدو را با هم مقایسه کنیم
لوئیس فیگو، ستاره سالهای نه چندان دور دنیای فوتبال معتقد است که مقایسه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی کار بی ارزشی است.
این درحالی است که در ماه های اخیر همیشه این بحث مطرح بوده که بزرگترین بازیکن دنیای فوتبال کیست و مسی بهتر است یا رونالدو ولی ستاره سابق اینتر معتقد است که این مقایسه بنا به دلایل مختلفی بی فایده است.
فیگو در صحبتهایی که در اف سی اینتر نیوز بازتاب یافت گفت:« اصلا درست نیست که این دو بازیکن را با هم مقایسه کنیم. من بازی هر دوی آنها را وقتی که بازی می کنند، دوست دارم.پس چرا می پرسید که کدام یک بهترین است؟»
فیگو ادامه داد:« دقیقا مثل این است که زمانی که چیزی می خوری، چرا فقط باید یک غذا را انتخاب کنی ، زمانی که می توانی هر دو غذا را تست کنی؟ مسی و رونالدو بازیکنان متفاوتی هستند و شخصیت های متفاوتی دارند.»
فیگو در دورانی که در دنیای فوتبال حضور داشت هم برای رئال بازی کرد و هم بارسلونا و در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که از تماشای بازیهای تیمهای سابقش لذت می برد:« گاهی وقتها فوتبال را از طریق تلویزیون تماشا می کنم و اگر اینتر بازی نداشته باشد، بازی رئال مادرید یا بارسلونا را می بینم.»
رئال در این هفته رقابتهای لالیگا مقابل اسپانیول قرار می گیردو بارسلونا با اسپورتینگ خیخون بازی خواهد کرد
اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال نمی تواند بین کریس و مسی یکی را انتخاب کند.