ای بابا ضد حال زدی که تو نباشی در اینجا رو باید گل بگیرند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوخی کردم ناراحت نشو.:-shad
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا ضد حال زدی که تو نباشی در اینجا رو باید گل بگیرند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوخی کردم ناراحت نشو.:-shad
:bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تشکر واسه این پست کمه !
کفاشیان مثل عروسک خیمه شب بازی و هیج اختیاری از خودش نداره !
اینو عوض کنند یکی دیگه میذارن بد تر از این ! :gahhr:
اصلا باید کلا در فوتبال آسیا رو گل گرفت..!!!:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی afc بیاد فدراسیون فوتبال ایران رو بعنوان یکی از بهترین فدراسیونهای آسیا انتخاب کنه دیگه معلومه فاتحه ی فوتبال آسیا خوندس!
من نمیدونم چه چیز مثبتی تو این فدراسیون به گل نشسته دیدن که این عنوان رو بهش دادن؟!؟:soal:
اسکاش یاکتری بود........................مثل یدونه انگل هستش که یه فوتبال ایران چسبیده:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باز گریه دار میدونین چیه؟ کفاشیان میگه:[ استعفا دادم مورد قبول نشد]crying::-
مطمعنین فدراسیون ایران بهترین فدراسیون آسیا شد پس ژاپن چی میشه یا استرالیا که قهرمان و نایب قهرمان آسیا شدند.
به نظر من این بحث بی نتیجه رو ول کنیم..
منم با alex موافقم کفاشیان یه عروسکه..
ولی اینکه به گریه های ما میخنده خیلی رو مخه..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ژاوی تو فیس بوک.. عکسای قشنگی داره..
اصلا فوتبال ایران چیه که روش بحث کنیم؟کیفیت بالایی داره؟خیلی جذابه؟آخه چی داره؟دوتا بازیکن درست حسابی نداریم.فدراسیون ایرانم شاید با دو تومن رشوه ای چیزی بهترین فدراسیون شده باشه.هر چند که رشوه دادن برای این کار یه کار خیلی احمقانه به نظر میاد.مطمئن باشید این فدراسیون خودش بهترین فدراسیون نشده.
بابا بیاین این بحث فوتبال رو کنار بذازیم و در باره ی یه چیز دیگه صحبت کنیم:ehem:
بحث فوتبال ایران و کفاشیان رو من شروع کردم الانم میگم دیگه شخصا ادامه نمیدم شما رو نمی دونم.
بیاین در مورد بزرگترین سوتی که دادیم صحبت کنیم یه کم دور هم با هم بخندیم.
اول از خودم شروع میکنم:شاید خنده دار نباشه اما از هیچی بهتره.این سوتی مال عید امساله.
یه شب شام خونه ی عمه ام کل فامیل دعوت بودند. ما خونمون خاله و شوهر خاله ام مهمانی اومدند. تا برن ساعت شد 9/5شب.
مهمون که رفت ما رفتیم تاکسی تلفنی تا یه ماشین بگیریم. هوا بارونی بود و تاکسی تلفنی ماشین نداشت . رفتیم تاکسی شهری بگیریم که انگار اون شب اصلا قحطیه تاکسی بود. دیر کرده بودیم پسر عمه ی اسکلم هی زنگ میزن الان 20 نفر گرسته منتظر شمان تا بیاین شام بخوریم.شوهر خاله ام که مهمون همون شبه ما بود می دونست ما باید بریم مهمونی یه مسافر تو شهری براش خورد و اونو رسوند و زنگ زد به موبایل من گفت اگه نرفتین من بیام دنبالتون. منم گفتم نه تاکسی نیست و بیاین دنبالمون.(شروع سوتی) حالا توهمین گیرو دار یه پرایدی جلوم می ایسته منم بدون توجه به حرفش میگم آقا ما ماشین نمی خوایم. پرایدی دوباره یه چیزی گفت که من نفهمیدم و من دوباره گفتم حاجی ماشین نمی خوایم. مادرم گفت آقا دست شما درد نکنه ماشین یکی از آشنایان داره میرسه. دیدم یارو پیله هستش گفتم داداش ماشین نمی خوایم مگه کری نمی شنوی ماشین نمی خوایم. راننده ماشین میگه داداش گوشت ایراد داره دارم سه ساعته حنجرمو پاره میکنم میگم دارو خانه کجاست کی حالا خواست تو این هیری بیری مسافر سوار کنه. داروخانه میدونی چیه؟میخوام برم اونجا؟منم کمی خندم گرفت و آدرس بهش دادم.
اتفاقابحث قشنگیه
همین چندوقت پیش رفته بودم مغازه شارج بخرم رفتم تو به اقای مغازه دارگفتم خسته نباشین اقا
اقاهه گفت خواهش میکنم بفرمایین یه دونه شارج پنج تومنی برداشتم وگفتم ببخشیداقااین شارج پنج تومنی هاتون چنده :flowerysmile: