-
حميد استيلي: از اين كه به پرسپوليس آمدم پشيمان نيستم/ دو بازیکن تستی خیلی خوب هستند
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه اميدوار است تيمش پس از چهار هفته ناكامي، نفت آبادان را در تهران شكست دهد، از هواداران پرسپوليس خواست تيمشان را در بازي چهارشنبه تنها نگذارند.
حميد استيلي پس از تمرين تيمش در پاسخ به خبرنگاران با تشريح وضعيت تيمش اظهار كرد: چند هفته ابتداي ليگ خوب نتيجه نگرفتيم كه باعث شد فشار رواني بر تيم و بازيكنان زياد شود، ولي به ياري خدا اميدواريم بازي آينده را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا از حضور در پرسپوليس پشيمان نيست، گفت: از آمدنم به پرسپوليس پشيمان نيستم، اما شرايط كار بسيار سخت است، اميدوارم هواداران ما را تنها نگذارند تا به كمك آنها در هفته پنجم ليگ برتر به يك پيروزي شيرين دست پيدا كنيم و دل هواداران را نيز با اين برد شاد كنيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين حريف تيمش را در بازي چهارشنبه شب تيمي ريشهدار و قديمي توصيف و خاطرنشان كرد: نفت آبادان تيم قدرتمندي است كه از كادر فني خوبي نيز بهره ميبرد. آنها فوتبال را با پوست و خون خود درك ميكنند و با توجه به اين كه در بازي قبل خود پيروز شدهاند از شرايط روحي و رواني بهتري نيز سود ميبرند. بازي حساسي در برابر نفت داريم، ولي اميدوار هستيم آنها را شكست دهيم.
استيلي همچنين شرايط بدني بازيكنانش را نسبت به قبل بهتر ارزيابي و تصريح كرد: شرايط بدني بازيكنان ما روز به روز بهتر ميشود و اكنون نسبت به هفتههاي ابتدايي ليگ وضعيت بهتري داريم. در مجموع بايد بگويم شرايط بدنيمان خوب شده است.
وي در ادامه بار ديگر بر تاخير تيمش در شروع فصل بدنسازي تاكيد كرد و با بيان اينكه تيمش پس از اردوي تركيه فقط شش روز براي استراحت فرصت داشته است، افزود: پس از اردوي تركيه بدنهاي بازيكنان كمي افت داشت ولي زمان براي بهبود وضعيت كافي نبود. اكنون كه چند هفته از ليگ ميگذرد شرايط بهتر شده است و با حضور گمالوويچ به عنوان بدنساز، شرايط بهتر هم خواهد شد.
وي در ادامه درباره دو بازيكن برزيلي كه در تمرينهاي پرسپوليس شركت ميكنند، گفت: اين دو نفر بازيكنان بسيار خوبي هستند، ولي از آن جايي كه ما فقط تا نيم فصل فرصت داريم بازيكن جذب كنيم، اولويت اول ما جذب يك مهاجم سرزن است. هرچند اين دو بازيكن نيز از وضعيت بسيار خوبي بهرهمند هستند.
استيلي در پايان و در واكنش به صحبتهاي اخير محمد مايلي كهن درباره وي و تيمش تنها به گفتن اين جمله اكتفا كرد كه: "آقاي مايلي كهن بزرگ پرسپوليس است و حرفهاي ايشان براي همه قابل احترام است."
-
وعده مسوولان پرسپولیس به سرخپوشان؛نفت آبادان را ببرید، پاداش بگیرد
مرجع خبری پرسپولیس: بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در صورت پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان پاداش دریافت خواهند کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران که برای بازی با صنعت نفت آبادان در رقابت های لیگ برتر آماده می شود، هنوز بردی را بدست نیاورده است و با دو امتیاز در رتبه پانزدهم جدول ردهبندی قرار دارد. مسوولان پرسپولیس به بازیکنان این تیم وعده داده اند، اگر بتوانند نفت آبادان را شکست بدهند، پاداش دریافت می کنند و شاید همین مساله سبب شود تا انگیزه سرخپوشان بیشتر شود.
پرسپولیس برابر ملوان انزلی و مس سرچشمه کرمان به تساوی رسید و از تیم های شاهین بوشهر و شهرداری تبریز شکست خورده است.
لازم به ذکر است، بازی تیم های پرسپولیس و نفت آبادان چهارشنبه شب هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
-
چند خبر کوتاه از سرخپوشان: پرسپولیسیها مدارک خود را به فیفا ارسال میکنند
مرجع خبری پرسپولیس : مسوولان باشگاه پرسپولیس به زودی مدارک خود را به فیفا ارسال می کنند تا درباره پرونده مربی پرتغالی سابق شان تصمیم گیری شود.
*مسوولان باشگاه پرسپولیس به زودی مدارک خود را به فیفا ارسال می کنند تا فدراسیون جهانی فوتبال درباره شکایت نلو ادواردو وینگادا(مربی اسبق سرخپوشان)اظهار نظر کنند. قرار است مدارک و مستندات مربوط به مرجع انضباطی و شیوه نامه اقدامات به فیفا ارسال شود.
*مجید حسینی نسب که مسوول آنالیز دیدارهای رقبای پرسپولیس است، این هفته دیدار ملوان انزلی و ذوب آهن اصفهان را از نزدیک تماشا خواهد کرد تا اطلاعاتش را در اختیار کادر فنی بگذارد.
*بازیکنان پرسپولیس امروز عصر و از ساعت 18:30 دقیقه تمرینات خود را در زمین درفشی فر دنبال می کنند.
-
حمایت تمام قد مهدوی کیا از استیلی و پرسپولیس/ عاشقان به تیم فرصت بدهند تا بلند شود
مرجع خبری پرسپولیس : مهدی مهدوی کیا در گفت و گویی، تمام قد از حمید استیلی که ابتدای فصل برخوردی بد با او داشت ، دفاع می کند.
مهدی مهدوی کیا پس از چند روز مصدومیت به شرایط آرمانی بر می گردد. او در گفت و گویی از حال روز این روزهای داماش و البته مهمتر ، راجع به پرسپولیس سخن می گوید. او ابتدا از آسیب دیدگی اش سخن می گوید:
« دیروز تست پزشکی دادم و اگر مشکلی نباشد از امروز تمریناتم را شروع می کنم و شاید به بازی این هفته برسم. » و البته باخت تلخ و پر حاشیه برابر تراکتورسازی در رشت:« ما مستحق باخت به تراکتور نبودیم. آنها روی معدود حملات شان و روی چند سانتر گل زدند. »
او درباره نتایج ناموفق تیمش هم می گوید:«ما حق مان بوده که امتیازات بیشتری بگیریم ، باید اقلا دو بازی را می بردیم. به آینده امیدوارم چون تیم خوبی داریم.»
و حالا سئوال درباره تعویض در بازی با استقلال؛«این تصمیم سرمربی بوده . من هیچ وقت عادت ندارم از مربی تیم بپرسم.»
دینورزاده گفته بود مهدی خودش خواسته که تعویض شود؛«حالا دنبال این چیزها نباشید. سرمربی تصمیم گرفته و من به تصمیمش احترام می گذارم.»
مصاحبه با مهدی بدون بحث درباره پرسپولیس ، لطفی ندارد. از او درباره نتایج ضعیف تیم می پرسیم و مهدی می گوید:«فقط می توانم بگویم تیم انشاالله بهتر می شود و تیم از این بحران بیرون می آید. هوادارانی که پرسپولیس را دوست دارند باید حمایت کنند تا تیم به آرامش برسد.»
استیلی و پرسپولیسی ها معتقدند با یک برد ، ورق برای تیم بر می گردد و مهدی در این باره می گوید:«با یک برد همه چیز درست نمی شود. تیم باید بردهایش تداوم داشته باشد تا در کورس قهرمانی باشد . اما در شرایط فعلی باید حتما این بازی را ببرد تا از بحران خارج شود . از هواداران می خواهم خویشتن دار باشند و از تیم حمایت کنند.»
استیلی با اینکه از کنار نام کاپیتان کیا به سادگی گذشت اما او حالا به دفاع از مربی سابقش می پردازد:« بالاخره استیلی هم با هزار امید به پرسپولیس آمده . قطعا شرایط این طور نخواهد ماند. ما نباید بی دلیل فشار را بر او اضافه کنیم الان تیم واستیلی نیاز به کمک دارد.»
مهدی درحالی دارد از استیلی دفاع می کند که خیلی از پیشکسوتان و هواداران در حال انتقاد از سرمربی تیم هستند. مهدی در پاسخ به این سئوال خبرآنلاین می گوید:«من نباید درباره دیگران پاسخگو باشم اما خودم می گویم باید از تیم حمایت کرد. همه باید به فکر موفقیت پرسپولیس باشیم.»
و سئوالی درباره تشویق های بی پایان دایی در همه ورزشگاه ؛« فکر می کنم این شعارها ریشه در اتفاقات قبل از فصل دارد. مطمئنم دایی دوست ندارد که پرسپولیس به این حال و روز بیفتد. همه ما که پرسپولیس را دوست داریم از تیم حمایت می کنیم تا بحران را سپری کند و بتواند در مسیر موفقیت بیفتد.»
مهدوی کیا در حالی از پرسپولیس دور ماند که به اعتقاد خیلی ها در 4 هفته گذشته دفاع راست این تیم ، پاشنه آشیل شان بوده است. کاپیتان کیا در این باره می گوید:« من نمی توانم چیزی بگویم غیر از آرزوی موفقیت و باز به تاکید از همه هواداران عزیز می خواهم که از تیم حمایت کنند.»
به نظر نمی رسد هر سئوال دیگری بپرسید او دست از حمایت از تیم محبوبش بر دارد. حتی اگر به او بگوییم کار به جایی رسیده که محمد منصوری ، هافبک چپ تیم در دفاع راست بازی می گیرند چون دفاع راست ندارند؛« من درباره این مسائل چیزی نمی گویم . این شرایط می گذرد و انشاالله تیم موفق می شود.»
-
جریمه 200 میلیونی نصرتی از درآمدهای باشگاه پرسپولیس پرداخت می شود
مرجع خبری پرسپولیس : طبق نامه رسمی سازمان لیگ به باشگاه استقلال جریمه نصرتی از منبع درآمدهای باشگاه پرسپولیس پرداخت می شود.
محمد نصرتی در فصل نقل و انتقالات با استقلال قرارداد داخلی امضا کرد اما به این قرار داد پایبند نبود و در نهایت قراردادش را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت کرد.
به دنبال این موضوع باشگاه استقلال از این بازیکن به کمیته انضباطی شکایت کرد و کمیته انضباطی هم طبق قانون نصرتی را به پرداخت 50 درصد از قراردادش یعنی 200 میلیون تومان به عنوان غرامت به باشگاه استقلال محکوم کرد.
فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در این باره گفت: طبق نامه رسمی که سازمان لیگ به باشگاه استقلال ارسال کرده این پول از منبع درآمد باشگاه پرسپولیس در سازمان لیگ به باشگاه استقلال داده می شود.
-
اول شهریور؛ جلسه هماهنگی پیش از دیدار پرسپولیس – صنعت نفت
مرجع خبری پرسپولیس: جلسه هماهنگی پیش از دیدار رفت تیم های پرسپولیس و صنعت نفت روز سه شنبه اول شهریور ماه، ساعت 21:30 با حضور سرپرستان دو تیم و کلیه عوامل، برگزار می شود.
جلسه هماهنگی قبل از دیدار پرسپولیس و صنعت نفت آبادان از هفته پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) با حضور سرپرستان دو تیم، داور مسابقه، نماینده هیات فوتبال استان، نماینده نیروی انتظامی، ناظران و مسئولان برگزاری این دیدار در هتل کوثر تهران برگزار می شود.
گفتنی است؛ تیم های پرسپولیس و صنعت نفت آبادان چهارشنبه شب از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم می روند.
-
عاشوری: برای قهرمان شدن 90 امتیاز پیشرو داریم
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای قهرمانی در لیگ برتر 30 بازی و 90 امتیاز پیش رو داریم و نباید از الان خودمان را تضعیف کنیم.
محسن عاشوری بازیکن سال های نه چندان دور پرسپولیس و کمک مربی فعلی این تیم در گفتگویی به سوالات پاسخ داد که متن آن را در ذیل می خوانید:
*وضعیت فعلی تیم و بازیکنان را چطور ارزیابی میکنید؟
-نظر من به عنوان کسی که سال ها در فوتبال حضور داشته، هم در نقش بازیکن و هم مربی این است که تیم پتانسیل و بازیکنان خیلی خوبی دارد. بازیکنان ما فوتبال را می فهمند. وقتی در جلسه آنالیز، آنها را وارد بحث و کار می کنیم، می بینیم که خیلی خوب فوتبال را درک می کنند و این نشانگر آن است که کار ما زیاد سخت نیست. سختی ما فقط یک بازی حتی یک گل آن هم گل اول است که این اتفاق باید حتما رخ دهد تا ما به نتایج لازم برسیم. ضمن اینکه حریفان ما با انگیزه مضاعفی برابر ما ظاهر می شوند و انرژی زیادی می گذارند و زمانی که حمله می کنند، شرایط برای تیم ما مهیا می شود، چون ما مهاجمان سرعتی خوبی داریم که توان عبور از بازیکنان مستقیم را به صورت تک به تک دارند و اگر فضا داشته باشند به سادگی استفاده می کنند اما حریفان ما فضاها را می بندند و بازی بسته را در دستور کار خود قرار می دهند. امیدوارم برابر صنعت نفت آبادان بتوانیم گل اول را در دقایقی ابتدایی بزنیم و ببینیم شرایط فرق می کند یا باز هم همان شرایط روی سکوها بوجود می آید.
*سکوها چه تاثیری بر عملکرد تیم دارند؟
-همانطور که آنها با تشویق های خود نیرو و انرژی بازیکنان پرسپولیس را دو چندان می کنند، با عدم حمایت و شعارهای منفی توان بازیکنان و کادر فنی را تضعیف می کنند. مشکل ما بازی بسته حریفان است نه توانایی آنها، چرا که ما فوتبال قابلی را ارائه می دهیم.
*اختلاف عملکرد بازیکنان در تمرین و مسابقات چقدر است؟
-بازیکنان ما کلیه خواسته ها و تاکتیک های مورد نظر کادر فنی را هم در تمرینات و هم در مسابقات پیاده می کنند اما در لحظاتی از بازی تمرکزشان را از دست می دهند که سعی می کنیم این ضعف را هم رفع کنیم. بچه های ما باید بدانند یک بازی کامل از ثانیه یک تا سوت پایان بازی ادامه دارد و باید تمرکز خودشان را حفظ کنند.
*در مورد افزایش تغییرات و عدم شناخت ترکیب اصلی په نظری دارید؟
-ما باید هر چه سریعتر به ترکیب اصلی برسیم و این موضوع مستلزم استفاده از بازیکنان است. ما بدلیل عدم در اختیار داشتن بازیکنان نتوانستیم قبل از آغاز مسابقات به این مهم برسیم و این چهار بازی برای ما حکم دیدارهای تدارکاتی را داشت. اما مطمئن باشید شرایط از این به بعد تغییر خواهد کرد و ما به خواسته هوادارانمان جامه عمل می پوشانیم.
*فکر نمیکنید این تغییرات پرسپولیس را از نظر امتیاز و جدول عقب میاندازد؟
-انجام چهار بازی نمی تواند محک جدی و عادلانه ای برای توانایی یک تیم باشد. پرسپولیس برای قهرمانی 30 بازی و 90 امتیاز پیش رو دارد و نباید ما از الان خودمان را تضعیف کنیم. تجربه به ما ثابت کرده که خیلی از تیم ها، یک فصل را خوب شروع کردند، اما بد تمام کردند یا بالعکس، امیدوارم ما حالت دومی باشیم. فصل را بد شروع کرده و خوب تمام کنیم.
*حضور مربیان خارجی در کادر فنی را چطور ارزیابی میکنید؟
-کادر فنی ما کامل و خوب است اما به زمان نیاز داریم تا داشته هایمان را در اختیار بازیکنان قرار دهیم. همه تجربیات خوبی دارند. از سرمربی گرفته تا دیگران، خودم نیز 10 سال سابقه کار دارم. بعضی ها ایراد می گیرند در لیگ سابقه کمی داشته ام اما فکر می کنم اطلاعات شان در این مورد ضعیف است چرا که من چهار سال است که در لیگ برتر کار می کنم و چند سال هم با تیم های پایه کار کرده ام. مربیان می دانند که اصول فوتبال در همه جای دنیا یکی است. فرق نمی کند در چه رده ای کار کنید، تیم پایه آسیایی باشد یا تیم بزریل، اصول فوتبال در کل دنیا یکی است. آقای سومدیک نیز کارنامه درخشانی دارد و در تیم های مطرحی مثل تیم ملی غنا، دورتموند، هامبورگ، بوخوم و یکی از تیم های ترکیه کار کرده و فکر نمی کنم سطح عملکردش پایین باشد. گمالوویچ هم چند سال در فوتبال ایران حضور داشته و با فوتبال ایران آشناست. من هم سال گذشته با ایشان کار کردم. وی فوق العاده آدم مطلع و سخت کوشی است و تمام وقت در اختیار تیم است. مثلا وقتی راجع به زارع صحبت می کردیم، با مازیار دوید و ضربان قلبی او را گرفت و فهمید که یک مقدار مشکل دارد و گفت: اگر قرار باشد من شب ها در محل تمرین بخوام، این کار را می کنم و صبح زود، مازیار را به محل تمرین می آورم و با او کار می کنم تا به شرایط آرمانی برسد. کادر فنی ما کادر خوبی است و اضافه شدن آقای عزیزی که از اساتید هستند و مشاوره های خوبی را به آقای استیلی می دهند از نظر ایشان استفاده و تبادل نظر می کنیم. ایشان خیلی به روز هستند و مطلع از فوتبال روز دنیا و کمک زیادی به کادر فنی تیم می کنند.
*مشکل عدم گلزنی پرسپولیس را خط حمله این تیم میدانید یا عدم تغذیه مهاجمهان از سوی هافبکها؟
-هر دو مورد می تواند باشد. ما تمرینات ویژه ای را برای گلزنی انجام داده ایم و راه هایی پیدا کرده ایم. با رفتن در فضای های مناسب و استفاده از مهاجمان و اضافه شدن هافبک ها راهکاری هایی است که می تواند برای گلزنی به ما کمک کند. ما در حملات مان نیاز به سرعت داریم. سرعت زمانی بدست می آید که بازیکن در شرایط صد در صد آمادگی باشد.
*حرف آخر...
-من از هواداران می خواهم تا پایان بازی تیم خودشان را مورد تشویق قرار دهند تا با کمک همدیگر به صدر جدول صعود کنیم.
-
گمالویچ به این دلیل در ورزشگاه پرسپولیس می خوابد!
كانون هواداران پرسپوليس : گمالویچ می خواهد شب ها در زمین تمرین پرسپولیس بخوابد تا مازیار زارع را آماده کند.
پرسپولیسی ها امید دارند با اضافه شدن سردان گمالویچ به تیم شان بتوانند از روزهای سخت فعلی شان عبور کنند.گمالویچ که در سال 83 به عنوان دستیار قلعه نویی به ایران آمد و تجربه سرمربیگری در تیم های مختلفی را در کشورمان دارد و البته حالا به یکباره شده متخصص بدنسازی و مربی بدنسازی پرسپولیس .
گما که سال های سال قبل قرار بود دستیار علی پروین در پرسپولیس شود اما یکبار سلطان دورش زد سرانجام رویایش برای نشست روی نیمکت سرخ ها محقق شد البته این بار به عنوان مربی بدنساز و نه به عنوان همه کاره فنی تیم.
اما جالب تر درباره او نکته ای است که محسن عاشوری درباره اش گفته است:«گمالوویچ هم چند سال در فوتبال ایران حضور داشته و با فوتبال ایران آشناست. من هم سال گذشته با ایشان کار کردم. وی فوق العاده آدم مطلع و سخت کوشی است و تمام وقت در اختیار تیم است.
مثلا وقتی راجع به زارع صحبت می کردیم، با مازیار دوید و ضربان قلبی او را گرفت و فهمید که یک مقدار مشکل دارد و گفت؛ اگر قرار باشد من شب ها در محل تمرین بخوام، این کار را می کنم و صبح زود، مازیار را به محل تمرین می آورم و با او کار می کنم تا به شرایط آرمانی برسد.»
-
محمد نوري: هنوز هم نمي دانم توپ به دستم خورد يا نه!
کانون هواداری قرمزته : يمكت نشيني محمد نوري در مصاف با مس سرچشمه براي بسياري عجيب و سوال برانگيز بود. ظاهراً نوري به اين نيمكت نشيني اعتراض نداشته به خصوص كه وقتي او از دقيقه 30 به بازي آمد نتيجه هم تغيير كرد و اين قضيه به نفع شماره 14 قرمزها تمام شد.
در بازي با شهرداري تبريز به لحاظ بدني زياد سرحال به نظر نمي رسيدي.
چطور؟ يعني بدنم خالي كرده بود؟
نه، سنگين بودي به خصوص در برگشت ها.
شايد آنطوري بوده اما الان خدا را شكر وضعيت بهتري دارم.
چطور در بازي با مس سرچشمه روي نيمكت نشستي؟
نمي دانم، تا روز قبل از بازي در تركيب اصلي بودم اما مربي تيم تشخيص داد از يك هافبك نفوذي استفاده كند. من هم بازيكن باشگاه هستم و تابع تصميم مربي.
خودت فكرش را مي كردي نيمكت نشين باشي؟ با توجه به اينكه قبلاً فيكس بودي شوكه نشدي؟
خب شوكه كه شدم ولي من بازيكن باشگاهم. سرمربي تشخيص داد از من استفاده نكند اما خدا را شكر وقتي به بازي آمدم هم پاس گل دادم هم نتيجه عوض شد. يكي دو گل هم كه نزديم.
در آن شرايط كه به بازي رفتي 2-صفر عقب بوديد و كار سختي داشتيد. قبل از تعويض استرس نداشتي؟
چرا، چون كار سخت شده بود، خيلي سخت. با اين حال مي خواستم تلاشم را بكنم تا نتيجه عوض شود و تا حدودي موفق هم بودم.
پس از عملكردت در آن 60 دقيقه راضي هستي؟
(با خنده) خب وقتي بازي 2-صفر مي شود 2-2 تاثيرش را نشان داده اما اين سوال را بايد مربي جواب بدهد كه تاثيرگذار بودم يا نه.
سرمربي مس سرچشمه و برخي كارشناسان معتقدند در گل اول از دستت استفاده كردي و آن گل بايد مردود مي شد.
حقيقتاً من نمي دانم، اصلاً حواسم نبود. به قصد اين نرفتم كه با دست به توپ ضربه بزنم. اين اتفاق ناخودآگاه رخ داد. هنوز هم دقيقاً نمي دانم توپ به دستم خورد يا نه اما هيچ عمدي در كار نبود و من عمداً از دستم استفاده نكردم.
خيلي ها بعد از مساوي كردن بازي به گل برتري هم اميدوار بودند اما...
تلاشمان را كرديم اما نشد. وقتي 10 نفره شديم كارمان سخت شد. تلاش كرديم نتيجه را عوض كنيم اما متأسفانه حريف لايه هاي دفاعي زيادي تشكيل داد و اجازه خلق موقعيت به ما نداد.
با توجه به ضعف مس سرچشمه همه در اين بازي انتظار برد داشتند اما باز هم اين اتفاق نيفتاد.
ما رفته بوديم تا بازي را ببريم و نتيجه بگيريم اما با آن گل زود هنگامي كه خورديم كارمان خيلي سخت شد. هرچه تلاش كرديم هم نتوانستيم برنده بازي باشيم و امتياز كامل را بگيريم.
وضعيت روحي بازيكنان پرسپوليس اصلاً خوب نيست. فكر مي كني چطور مي توان اين شرايط را تغيير داد؟
فقط يك برد مي تواند ما را از اين وضعيت خارج كند. اگر لطف خدا شامل حالمان شود و 3 امتياز بازي با نفت را بگيريم وضعيتمان خوب مي شود.
با توجه به هم پست بودن تو و كريمي تغيير سيستم به 1-3-2-4 به ضرر تو تمام نمي شود؟
اين را مربي تيم تشخيص مي دهد كه از ما دو نفر چگونه استفاده كند.
در بازي بعدي علي كريمي هم نيست و وظيفه تو سنگين تر مي شود.
ان شاءا... تمام تلاشمان را مي كنيم تا 3 امتياز بازي را بگيريم.
فكر مي كني پرسپوليس بتواند به ليگ برگردد؟
بله، تازه اول فصل است. اگر خدا كمكمان كند با يك برد خوب مي توانيم به ليگ برگرديم.
-
پس از استعفای آقای حاشیه، پروین به خانه اش باز می گردد؟
کانون هواداران پرسپولیس : ترك پست محمد مايليكهن، قابل پيشبيني ترين اتفاق در پرسپوليس بود كه خيلي زودتر از آنچه تصور ميشد، رخ داد. مايليكهن اگرچه زودتر از استيلي به پرسپوليس رسيد اما در انتخاب سرمربي نقش نداشت و اين اولين جرقه اختلاف را زد.
بعد از آن گزينههاي او براي همكاري با سرمربي هم يك- يك رد شدند و مايليكهن كه ديگر حتي بر سر تمرينها حاضر نميشد و حضورش در نشستهاي كميته فني گهگاه اتفاق ميافتاد، از پرسپوليس كنار رفت.
جالب اما ابراز نارحتي كاشاني از اين اتفاق است كه گفته: «جايگاه و شرح وظايف مدير فني در فوتبال ايران تعريف نشده است.» بيشك گماردن يك پرسپوليسي با سابقه در پست مديريت فني، يكي از بهترين تصميمهاي اخير حاج حبيب بوده اما او بايد بعد از انتخاب محمد مايليكهن، خط قرمزهاي او و سرمربي را مشخص ميكرد تا اينقدر زود به بنبست نخورند. حالا اما كه مايليكهن رفته بحث بر سر جانشين او است و اينكه آيا اصلا باشگاه تصميم دارد پست مديريت فني را نگه دارد و پيشكسوت ديگري را به جاي مايليكهن بنشاند يا نه.
آنچه حميد استيلي ميخواهد، گزينه دوم است. به همين خاطر در فاصله كمتر از يك روز بعد ازجدايي مايلي كهن، بيژن عزيزي را به عنوان مشاور فنياش معرفي كرد تا شايد راه را براي حضور يك مدير فني ديگر ببندد. حال آنكه به نظر ميرسد در سوي ديگر، باشگاه در انديشه انتخابي تازه است براي مديريت فني در پرسپوليس. با تنها دو گزينه كه علي پروين و حشمت مهاجراني معرفي شدهاند،انتخاب پروين عجيب است به خاطر موضعگيريهاي اول فصلش كه البته چند روزي هست جاي خود را به حمايت داده اما به هر صورت، حضورش در جايگاه مديريت فني پرسپوليس بدون تنش نخواهد بود. همان تنشي كه با انتخاب مهاجراني هم به واسطه پرسپوليسي نبودنش تكرار خواهد شد و البته نظر سرمربي، شانس گزينه دوم را بيشتر ميكند.
حميد استيلي در اين چند سال كه سرمربيگري را تجربه كرده هميشه حشمت مهاجراني را در مقام مشاور و مدير فني كنار خود داشته و در واقع تنها او است كه ميتواند روي صندلي مدير فني بنشيند و مخالفتي از سوي سرمربي نبيند البته بايد منتظر ماند و ديد مهاجراني كه بعد از يك همكاري چند روزه در ابتداي فصل، به خاطر بيسامانيهاي باشگاه از پرسپوليس رفت حاضر است دوباره برگردد و به خاطر كمك به استيلي، انتقادهاي قابل پيشبيني پيشكسوتان پرسپوليس را به جان بخرد؟