-
مصاحبه محمد محمدى
تازه هواداران استقلال مرا قبول كرده اند
محمدى: از استقلال جدا نمى شوم
محمد محمدى ديگر به دروازه بان ثابت استقلال تبديل شده و شايد تنها آسيب ديدگى دليل ذخيره شدن وى در تيم آبى شود. عملكرد او در بازى هاى اخير استقلال مطلوب بوده تا همين مسأله سبب ثبات وى درون دروازه آبى ها باشد. گفت وگوى ما را با محمدى بخوانيد:
• خيلى خوب خودت را درون دروازه استقلال ثابت كردى. از اين اتفاق صحبت كن.
- من از اول هم به زمان احتياج داشتم و فرصت براى من اهميت زيادى داشت. آمدن به استقلال آرزوى هر فوتباليستى بود اما من هم براى اينكه خودم را نشان بدهم به فرصت و زمان نياز داشتم كه خدا را شكر پس از گذشت زمان توانستم خودم را ثابت كنم.
• در ابتدا برخى تماشاگران استقلال هم ميانه خوبى با شما نداشتند. چطور توانستى اعتماد آنها را جلب كنى؟
-خب من اول آنطور كه بايد با شرايط استقلال آشنا نبودم و نه من هواداران را به خوبى مى شناختم و نه آنها من را اما هر چه زمان گذشت هواداران بيشتر من را قبول كردند و من هم بيشتر آنها را شناختم تا اين وضعيت الان صورت بگيرد. از اين به بعد هم تلاشم را بيشتر مى كنم تا نظر تماشاگران را به سوى خودم جلب كنم و مثل يك سرباز از دروازه استقلال دفاع كنم.
• ميانه ات با وحيد طالب لو چطور است؟
- من و وحيد هيچ مشكلى با هم نداريم و اتفاقاً در كمال دوستى و رفاقت خود را براى بازى هاى استقلال آماده مى كنيم.
• جدى مى گويى؟
- باور كنيد.من و وحيد هميشه با هم مثل برادر هستيم و قلب مان براى هم مى تپد. از اين به بعد هم هر دويمان تلاش خود را ۲ برابر مى كنيم تا به عنوان دروازه بان هايى مطمئن براى استقلال بازى كنيم.
•بازى با پاس را چطور مى بينى؟
- پاس تيم خوب، جوان و با انگيزه اى است و مطمئناً ما بازى سختى را مقابل آنها داريم. آنها خوب در زمين مى دوند و تكنيكى ظاهر مى شوند تا همين مسأله كار ما را سخت تر كند اما با اين حال ما ۳ امتياز اين ديدار را مى خواهيم و براى رسيدن به آن تمام تلاش مان را به كار مى گيريم تا از امتياز خانگى مان نهايت استفاده را ببريم.
• برنده اين بازى استقلال است؟
- همه هدف ما همين است و اگر هواداران به استاديوم بيايند و تيم را تشويق كنند احتمال پيروزى ما خيلى بيشتر مى شود. هواداران بايد در اين برهه زمانى استقلال را تنها نگذارند و با حمايت هاى خود روحيه تيم ما را براى پيروزى مقابل پاس مضاعف كنند.
• خودت فكر مى كنى در اين ديدار به ميدان بروى؟
- من هيچ خبرى از اين موضوع ندارم و هميشه تركيب يك ساعت قبل از بازى مشخص مى شود و اين كادر فنى است كه تصميم مى گيرند به چه كسى ميدان بدهد. من هم تابع نظر كادر فنى هستم و اگر آنها به من ميدان دهند براى موفقيت استقلال تلاش مى كنم.
• بحث جدايى ات از استقلال چقدر صحت دارد؟
- اصلاً اين موضوع صحت ندارد و من رفتنم و از استقلال را تكذيب مى كنم. من ۲ سال با استقلال قرارداد دارم و به همين دليل از اين تيم پر طرفدار جدا نمى شوم.
-
مصاحبه كيانوش رحمتي
با تساوى پرسپوليس انگيزه گرفتم
كيانوش رحمتى : به پاس امتياز نمى دهيم
كيانوش رحمتى معتقد است استقلال مى تواند با غلبه بر پاس شانس خود را براى كسب سهميه آسيايى بيشتر كند. او به پيروزى تيمش در بازى فردا اميدوار است. گفت و گوى ما با او را بخوانيد:
• بازى حساسى را مقابل پاس داريد. پيش بينى ات از بازى چيست؟
- مطمئنا بازى آسانى را پيش رو نداريم و بايد براى برد تمام سعى و تلاش مان را به كار بگيريم. تيم ما درحال حاضر شرايط خوبى دارد و همه بچه ها آماده و با انگيزه هستند و برخلاف ،۲ ۳ بازى گذشته كه خسته بوديم براى اين ديدار ديگر خسته نيستيم تا با آمادگى به مصاف حريف خود برويم.
• چقدر پاس را مى شناسيد؟
- كادر فنى ما با آناليزهاى پاس تمام نقاط ضعف و قوت حريف را شناسايى كرده اند تا ما بدون آمادگى و شناخت به مصاف پاس نرويم. پاس با تغيير خوبى كه داشت به تحول دست پيدا كرد و در هفته هاى اخير نتايج خوبى را كسب كرده و همين مسأله كار ما را براى تقابل با اين تيم سخت مى كند اما در كل يك هدف داريم و آن كسب ۳ امتياز اين بازى است تا به پاس امتيازى ندهيم.
• استقلال چطور مى تواند در اين ديدار به پيروزى برسد؟
- ما يك تيم حرفه اى هستيم و بايد هم در اين بازى حرفه اى عمل كنيم. اگر بچه هاى ما در اين بازى احساساتى عمل كنند ما نمى توانيم برنده اين ديدار باشيم. استقلال با يك بازى منطقى بايد با پاس بازى كند به همين دليل مطمئنا اول گل نخوردن براى ما مهم است و بعد گل زدن را هدف بعدى خود در زمين قرار مى دهيم.
• رقباى شما نتوانستند مقابل حريفان خود به پيروزى برسند. همين مسأله چقدر مى تواند در بازى شما مقابل پاس تأثيرگذار شود؟
- تساوى پرسپوليس و باخت استيل آذين واقعا روحيه ما را براى اين ديدار بالا برده و ما به دنبال اين هستيم تا با پيروزى مقابل پاس فاصله امتيازى مان را با رقيبمان كمتر كنيم و بتوانيم براى آسيا سهميه كسب كنيم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: آمادگى ۹۰ دقيقه بازى كردن را دارم
چند هفته اى است كه نيمكت نشينى براى او تبديل به عادت شده.
آرش برهانى ديگر آن مهاجم مورد اطمينان مرفاوى نيست تا به همين دليل از تركيب ثابت استقلال دور شود اما با اين حال بعيد نيست او مقابل پاس مهاجم ثابت آبى ها باشد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• چرا وضعيتت در استقلال مشكل شده است؟ نيمكت نشينى و كمتر حضور در ميدان و...؟
- من آماده ام و هيچ مشكلى براى به ميدان رفتن ندارم واتفاقاً روحيه ام هم براى بازى كردن خيلى بالاست.
• مصدوم نيستى؟
- يك آسيب ديدگى جزئى داشتم كه خدا را شكر رفع شد تا بدون مشكل خود را مهياى بازى با پاس كنم.
• چند هفته اى است كه به صورت ثابت براى استقلال به ميدان نرفتى ؟ دليلش چيست؟
- اين تصميم كادر فنى است و حتماً مربيان تيم بنا به صلاحديد خود من را در تركيب ثابت قرار نمى دهند اما با اين حال من هم بايد تابع نظر آن ها باشم و مشكلى هم با نيمكت نشينى در استقلال ندارم.
• مى توانى ۹۰ دقيقه براى استقلال به ميدان بروى؟
- من آمادگى ۹۰ دقيقه بازى كردن را دارم و اگر كادر فنى صلاح بداند به صورت ثابت براى استقلال بازى مى كنم اگر هم ثابت نبودم كه هيچ اعتراضى نمى كنم چون بازيكن استقلال هستم و نبايد به تصميمات كادر فنى متعرض باشم.
• بازى با پاس را چطور مى بينى؟
- بچه ها شرايط خوبى دارند و ما مى توانيم بدون مشكل به مصاف حريف خود برويم. خوشبختانه تيم ما در بازى هاى اخير خوب كار كرده تا روحيه ما براى اين ديدار بالا باشد.
• تحول استقلال را در بازى هاى اخير ناشى از چه چيزى مى دانى؟
- اصولاً تيم ها در نيمه فصل دوم دچار افت مى شوند اما تيم ما بر عكس كار كرده و در نيمه دوم خيلى بهتر ظاهر شد كه من فكر مى كنم اين مساله به بدنسازى خوب ما برگردد، آمادگى بدنى مان بالاست و مى توانيم خيلى خوب در زمين حاضر شويم تا همين مساله كار ما را براى كسب نتيجه راحت تر كند.
• براى بازى مقابل تيم سابقت چطور انگيزه دارى؟
- قطعاً انگيزه ام كم نيست و دوست دارم مقابل پاس بازى كنم اما و اگر فرصت خوبى هم نصيبم شد آن را از دست نمى دهم تا انشاء الله در اين ديدار ما تيم پيروز باشيم.
• پاس را مى شناسيد؟
- پاس تيم خوب و جنگنده اى است و هر تيمى هم كه مقابل استقلال بازى مى كند قوى تر نشان مى دهد و روحيه و انگيزه اش بالاتر مى رود. به طور يقين ما كار آسانى را مقابل پاس نداريم اما آنچه براى ما مهم است پيروزى در اين بازى است.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: بازى با پاس هيچ حساسيتى برايم ندارد
حنيف عمران زاده دوشنبه بايد مقابل تيمى به ميدان برود كه چند سال در آن بازى كرده و خاطرات تلخ وشيرين زيادى از آن به ياد دارد. مدافع آبى ها اميدوار است پيروزى در اين بازى با استقلال باشد تا آبى ها شانس بيشترى براى كسب سهميه در آسيا پيدا كنند. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:• بايد مقابل تيم سابقت به ميدان بروى. چه احساسى دارى؟
- احساس خاصى ندارم و اين بازى برايم هيچ حساسيتى ندارد. بازى با پاس هم مثل تمام بازى ها فقط ۳ امتياز دارد و همه هدف ما كسب پيروزى در اين ديدار است.
• انگيزه ات در اين بازى بيشتر مى شود؟
- اصولاً هر بازيكنى مقابل تيم سابقش باانگيزه حاضر مى شود و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم. از پاس خاطرات زيادى دارم كه هيچ يك از آنها را فراموش نمى كنم.
• يكى از آنها به بحث منشورى شدنت برمى گردد؟
- نه اتفاقاً خاطرات تلخ من در پاس خيلى كمتر از خاطرات شيرينم در اين تيم است. من هنوز هم پاس را دوست دارم اما در حال حاضر بازيكن استقلال هستم و وظيفه ام اين است كه در اين تيم خوب بازى كنم و به پيراهنم معتقد باشم.
• چقدر احتمال گلزنى ات وجود دارد؟
- من مدافع هستم و در وهله اول وظيفه ام مهار برنامه هاى هجومى حريف است با اين حال اگر فرصت خوبى نصيبم شد حتماً از آن استفاده مى كنم و مثل هر بازيكنى گلزنى را دوست دارم.
• چقدر از پاس شناخت داريد؟
- پاس تيم محكم و دونده اى است و ما نقاط ضعف و قوت آن را به خوبى مى شناختيم تا در اين ديدار فقط به دنبال برد باشيم.
• براى اين بازى كه ديگر خسته نيستيد؟
- نه اتفاقاً شرايط روحى و بدنى مان خيلى خوب است و خستگى از تن ما بيرون آمده تا با بدون مشكل به مصاف حريف خود برويم.
• ۳ امتياز اين بازى با كدام تيم است؟
- مسلماً ما به عنوان تيم ميزبان، فقط هدفمان كسب پيروزى در اين بازى است و اگر اتفاق غيرقابل پيش بينى صورت نگيرد، پاس را شكست مى دهيم.
• حرف خاصى ندارى؟
- فقط اميدوارم هواداران ما در بازى مقابل پاس به استاديوم بيايند و تيم را مورد حمايت خود قرار دهند. اگر تماشاگران به استاديوم بيايند روحيه ما هم براى كسب پيروزى چند برابرمى شود و راحت تر مى توانيم پاس را شكست دهيم.
-
مصاحبه محمد محمدى
محمدي: هنوز به اوج نرسيدهام!
ايران ورزشي- محمد محمدي باز هم مثل چند بازي اخير استقلال، ستاره تيمش مقابل الجزيره امارات بود. شاگردان صمد مرفاوي فرصتهاي متعددي را برابر اين تيم از دست دادند اما اينكه چرا گلر يك تيم در چند بازي ستاره ميشود سوالي است كه به بهانه آن با مرد شماره يك اين روزهاي استقلال صحبت كرديم.
از بازي با استقلال اهواز شروع كنيم كه نمايش خوب شما شايد مربوط به رويارويي با اين تيم بود. چرا كه اولين بازي شما براي استقلال برابر همين تيم بود كه 2-3 باختيد و...
به نظر من فوتبال همينه، ما در تهران به آنها باختيم و هيچ اتفاقي نيفتاد و در اهواز اين تيم را شكست داديم و باز هم اتفاقي نيفتاد. تمام برد و باختها ميگذرد و فقط بايد از آنها كسب تجربه كرد.
استقلال نتوانست برابر الجزيره امارات مثل روز بازي با الاهلي عربستان باشد، چرا؟
شرايط هر بازي فرق ميكند اما همه تلاشمان را كرديم و حتي فرصتهاي گل ما بيشتر از بازي با الاهلي بود كه گل نشد. ضمن اينكه الجزيره تيم كوچكي نبود، به هر حال اگر نتيجه نگرفتيم قسمت بود.
و شما عملكرد بسيار خوبي داشتي؟
من چند هفتهاي است كه به طور متوالي بازي ميكنم و همين باعث شد كه باتجربهتر عمل كنم و در هر بازي اشتباهاتم كمتر شود اما هنوز به اوج نرسيدهام.
اما سوال اين است كه چرا بايد در چند بازي متوالي دروازهبان استقلال بهترين بازيكن زمين شود؟
به هر حال دروازهبان هم جزو بازيكنان است و فكر نميكنم اينطوري باشد كه شما ميگوييد. شايد به خاطر توپهايي كه در اين بازي گرفتم اين مساله بيشتر به چشم آمد.
به نظر خيلي زودتر از زماني كه در پرسپوليس بوديد با استقلاليها هماهنگ شديد.
بله، من در زمان پرسپوليس خيلي جوانتر بودم اما در استقلال به خاطر سن و سالي كه دارم زودتر هماهنگ شدم.
بعد از بازي با الجزيره در اقدامي عجيب شاهد اعتراض بعضي تماشاگران استقلال بوديم.
به اعتقاد من آنها كه فوتبال ميفهمند بعد از بازي با الجزيره براي ما دست زدند و تشويق كردند و در واقع نگاه ما به اينها است. ما همه تلاشمان را كرديم اما توپهايمان گل نشد.
به تيم ملي هم فكر ميكنيد؟
در شرايط فعلي نه، چون تيم ملي در حال حاضر بازي ندارد اما مثل هر بازيكني آرزوي پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارم. الان استقلال بازيهاي حساسي در پيش دارد و من همه تمركزم را به تيمم معطوف ميكنم.
و صحبت پاياني.
هواداران خوب استقلال مطمئن باشند نهايت تلاش خودمان را به كار ميگيريم تا در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا نتيجه خوبي را به دست آوريم.
-
صمد مرفاوى: با پيروزى مقابل پاس به هواداران عيدى مى دهيم
استقلال اگر امروز پيروز بازى مقابل پاس باشد وضعيت صمد مرفاوى خيلى متفاوت مى شود. او بيش از پيش در دل هواداران جا مى گيرد و در بعدى ديگر استقلال با روحيه و بى حاشيه را مى تواند مقابل الغرافه به ميدان بفرستد. گفت وگو با مرفاوى را بخوانيد:
• بايد به مصاف پاس برويد. پيش بينى تان از اين ديدار چگونه است؟
- مطمئنا ما بازى سختى را مقابل پاس داريم. حريفمان يك تيم كاملا آماده و سرحال است كه پيروزى مقابل آن كار آسانى نيست اما ما هم به نسبت اوايل فصل خيلى بهتر شديم و براى بالا بردن آمادگى مان طى اين مدت بيكار نبوديم.
• چقدر از پاس شناخت داريد؟
- نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايى كرده ايم و مى دانيم كه پاس حريف دست و پا بسته اى نيست اما شرايط ما هم براى اين بازى خوب است و بازيكن محروم نداريم و تنها مصدوممان هم بيك زاده است تا بدون مشكل خاصى به مصاف حريف خود برويم.
• برد در اين بازى با استقلال است؟
- همه هدف ما قطعا همين است. اگر بچه ها قدر فرصت ها را بدانند و هوشيار در زمين حاضر شوند ما مى توانيم ۳ امتياز اين ديدار را به دست بياوريم تا شانس مان براى كسب سهميه آسيا بالاتر برود.
• چقدر به بازى با الغرافه فكر مى كنيد؟
- تنها چيزى كه الان براى ما مهم است بازى با پاس مى باشد و بس. ما بعد از بازى با پاس به الغرافه فكر مى كنيم. چند بازى اين تيم را ديده ايم و حريف خود را به خوبى آناليز كرده ايم تا به دنبال پيروزى مقابل حريف قطرى مان باشيم.
• شنيده مى شود طالب لو در تمرينات چند روز اخير استقلال بى انگيزه ظاهر مى شود و حتى قصد جدايى از تيم را دارد. درست است؟
- نه چنين چيزى صحت ندارد و من اصلا اين حرف را قبول ندارم. اتفاقا وحيد هنوز هم با انگيزه در تمرينات حاضر مى شود اما براى من نام ها و ستاره ها اصلا مهم نيست و توجهى به نام بازيكن ندارم. در تيم من هر كسى كه بهتر باشد به ميدان مى رود.
• فكر مى كنيد هواداران استقلال امروز حضورى پررنگ در ورزشگاه داشته باشند؟
- آن ها بايد جهت حمايت تيم خود به استاديوم بيايند و استقلال را تنها نگذارند. هواداران ما نبايد به مسائل حاشيه اى توجهى كنند بلكه هدفشان فقط بايد حمايت از تيم باشد. من اميدوارم با برترى استقلال مقابل پاس ما بتوانيم عيدى خوبى به هوادارانمان بدهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
غلامحسين مظلومى: واعظى آشتيانى اجازه نمى دهد حاشيه ها به استقلال آسيب بزنند
استقلال امروز بازى دشوارى مقابل پاس همدان خواهد داشت. پاسى كه روزهاى خوبى را سپرى مى كند و در انديشه صعود در جدول است. غلامحسين مظلومى، مديرتيم استقلال معتقد است تيمش در بازى با پاس بايد پيروز شود تا فاصله اش با پرسپوليس به يك امتياز برسد. گفت وگوى ابرار ورزشى با مظلومى را در ادامه مى خوانيد:
• شرايط استقلال در آستانه ديدار با پاس همدان چطور است؟
-خوشبختانه بازيكنان ما بعد از بازى با الجزيره تمرينات خوب و مستمرى را دنبال كردند و اكنون از هر لحاظ آماده مسابقه با پاس هستيم.
• چقدر از تيم پاس شناخت داريد؟
- پاس تيم خوبى است. اين تيم بازيكنانى دارد كه مى توانند كارهاى بزرگى انجام دهند. از سوى ديگر هم مدير روستا با پاس عالى كار كرده و اين تيم را به طور كامل از بحران خارج كرده است. با اين حال ما براى مقابله با پاس هر كارى انجام خواهيم داد. استقلال به برد مقابل پاس نياز دارد، چرا كه مى خواهيم فاصله مان با پرسپوليس را به يك امتياز كاهش دهيم و انشاء الله در آينده از جايگاه چهارم هم بالاتر آييم.
• به نظر شما استقلال مى تواند قهرمان ليگ شود؟
- در فوتبال هيچ چيز بعيد نيست. با توجه به اين كه ما جام حذفى را هم از دست داده ايم، حالا تمام هدفمان اين است كه سهميه آسيايى از ليگ برتر بگيريم اما اين بدان معنا نيست كه به قهرمانى توجهى نداريم. شايد شرايطى رخ داد كه ما قهرمان شديم. از اين مهم تر ما در ليگ قهرمانان آسيا هم شرايط خوبى داريم.
در اين جام ما حرف هاى بسيارى براى گفتن خواهيم داشت. شخصاً معتقدم اگر مشكل خاصى پيش نيايد هم از گروهمان صعود مى كنيم و هم سهميه آسيايى مى گيريم.
• اين روزها حرف و حديث هاى بسيارى در مورد جدايى يكى، دو بازيكن از استقلال به گوش مى رسد!
- اينها شايعه اى بيش نيست. اين كه برخى افراد هر روز يك بازيكن ما را در ذهن خود به تيم هاى ديگر انتقال دهند، خجالت آور است و نبايد چنين اقداماتى انجام شود.
• فكر نمى كنيد مطرح شدن چنين مسائلى به استقلال ضربه بزند؟
- اين طور نيست. خوشبختانه واعظى آشتيانى با درايت خود از ابتداى فصل حواشى اطراف تيم را جمع كرده و مطمئن هستم در آينده نيز اجازه نخواهد داد اين شايعات بى اساس آسيبى به استقلال بزنند . ما با قدرت به كار خود ادامه مى دهيم و اميدوارم نتايج خوبى هم بگيريم.
• حرف آخر؟
- اميدوارم هواداران همچنان از ما حمايت كنند. در ديدار با الغرافه كه مصادف با ايام نوروز نيز ميباشد نياز بسيارى به آنها داريم. از اين عزيزان مى خواهم به ورزشگاه بيايند و استقلال را حمايت كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مصاحبه بيك زاده
بيك زاده: مى توانيم نايب قهرمان شويم
هاشم بيك زاده، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه چند هفته اى را به دليل مصدوميت از دست داد از امروز در تمرينات استقلال شركت خواهد كرد. بيك زاده معتقد است استقلال هنوز براى نايب قهرمانى فرصت دارد و مى تواند در پايان فصل رتبه دوم جدول را از آن خود كند. مصاحبه وى را در ادامه بخوانيد:
• وضعيت مصدوميتت به كجا رسيد؟
- خدا را شكر آسيب ديدگى ام بر طرف شده و از امروز مى توانم در تمرينات تيم شركت كنم. با اين شرايط سعى مى كنم تمرينات خوبى انجام دهم تا بتوانم در ديدار مقابل الغرافه هم البته با صلاحديد كادر فنى براى استقلال به ميدان بروم.
• شرايط استقلال را چطور ارزيابى مى كنى؟
- خداراشكر تيم شرايط بسيار خوبى دارد. برد پاس قبل از بازى با الغرافه يك انگيزه مثبت براى تيم محسوب مى شود و با توجه به روحيه اى كه داريم فكر مى كنم بتوانيم نتايج خوبى در ادامه كسب كنيم.
• بازى با پاس چطور بود؟
- به نظر من بازى خوبى را از استقلال شاهد بوديم و با وجود فرصت هايى كه داشتيم مى توانستيم گل هاى بيشترى به پاس بزنيم. با اين حال كسب ۳ امتياز عيدى بود كه مى توانستيم پيش از سال نو به هواداران بدهيم و خوشحالم كه اين اتفاق افتاد.
• سوم فرودين ماه به مصاف الغرافه مى رويد. چه تمهيداتى براى اين بازى داريد؟
- البته الغرافه يكى از تيم هاى خوب گروه ماست و تا به حال نيز نتايج خوبى در ليگ قهرمانان كسب كرده است ضمن اينكه از امكانات و بازيكنان خوبى برخوردار است. با اين حال با شناختى كه از آنها داريم حريف دست و پا بسته اى براى آنها نخواهيم بود و سعى مى كنيم با تمركز كافى فقط براى كسب ۳ امتياز به ميدان برويم.
• تغييرات زياد در جناح چپ استقلال در اين فصل، آسيبى به تيم نمى زند؟
- متأسفانه ما در اين پست مصدوم زياد داشتيم. خود من ۲ بار مصدوم شدم و محسن يوسفى هم براى مدتى دچار آسيب ديدگى بود اما مطمئن باشيد در بازى با الغرافه جناح چپ قدرتمندى را تشكيل خواهيم داد.
• مشكلات مالى استقلال حل شد؟
- مسئولان قول داده اند ظرف روز هاى آتى پول بازيكنان را به حساب آنها واريز كنند تا به لحاظ روحى شارژ شوند. اميدوارم اين اتفاق ظرف روز هاى آتى بيفتد.
• فكر مى كنيد استقلال در پايان فصل در چه رتبه اى باشد؟
- من فكر مى كنم اگر در بازى رو در رو با ذوب آهن بتوانيم اين تيم را شكست دهيم حتى مى توانيم به نايب قهرمانى هم برسيم. اگر در ادامه بازى هاى ليگ هوشيارانه تر عمل كنيم علاوه بر كسب سهميه آسيايى ليگ مى توانيم نايب قهرمان هم بشويم.
-
مصاحبه قلعهنويي
با 9 امتياز كار تمام ميشود
قلعهنويي: به 2 قهرماني پياپي فكرنميكنم
سپاهان در روزي كه به گفته مربياش خوب نبود برابر شاهين پارس به پيروزي رسيد تا يك قدم ديگر به قهرماني نزديك شود.
از بازي با شاهين پارس شروع كنيم.
طبيعي بود كه به دليل نتايج اخير تا حدودي به لحاظ روحي تحت فشار باشيم ضمن اينكه شاهين از نظر مالكيت و گردش توپ يكي از بهترين تيمهاي ليگ است. ما در نيمه اول 4-3 فرصت گل داشتيم كه فقط يك بار از آنها استفاده كرديم. در نيمه دوم شروع خوبي نداشتيم و در ادامه كمكم حاكم زمين شديم و به گل دوم رسيديم.
به هر حال از نتيجه بايد راضي باشيد؟
با اينكه در حد سپاهان نبوديم اما از نتيجه راضي هستيم.
براي شما ليگ امسال تا پايان هفته بيست و نهم چطور بود؟
خدا را شكر با تمام فراز و نشيبهاي زيادي كه داشتيم خوب نتيجه گرفتيم. من از مردم اصفهان و مسوولان باشگاه تشكر ميكنم چون خيلي از تركشهايي كه به سپاهان خورد به خاطر من بود.
براي رسيدن به قهرماني به چند امتياز ديگر در 5 بازي آينده نياز داريد؟
با توجه به تفاضل گل خوبي كه داريم با 9 امتياز ديگر قهرمان ميشويم البته ما بازي به بازي جلوميرويم. ابتدا با صبا در قم، حذفي داريم بعد دو بازي آسيايي و بعد استيلآذين.
عمادرضا چه موقع آماده بازي ميشود؟
عمادرضا الان آماده است.
و توره؟
ببينيد همين كه توره خودش را در موقعيت گل قرار ميدهد نشان از هوش بالاي او است، كاري كه خيلي از مهاجمان نميتوانند انجام دهند. به نظرم توره بازيكن بزرگي است.
تيم را براي حضور در 3 جام چطور آماده نگاه ميداريد؟
احتمالاً از نفراتي كه كمتر در تركيب قرار گرفتهاند استفاده خواهد شد.
در صورت قهرماني، براي دومين سال پياپي با دو تيم به اين مهم ميرسيد.
من به اين مسائل فكر نميكنم و فقط از خداي خودم سپاسگزارم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: مقابل پاس فقط ۲ فرصت گلزنى از دست دادم !
آرش برهانى بعد از ۹ هفته نيمكت نشينى مقابل پاس به ميدان رفت اما عملكرد خوبى از خود نشان نداد كه شايد نيمكت نشينى هاى متوالى در اين زمينه چندان بى تاثير نبوده است. گفت وگو با او را بخوانيد:
• چرا مقابل پاس فرصت هاى گلزنى ات را از دست دادى؟
- من ۲ فرصت گلزنى داشتم كه در يكى از صحنه ها سرعتم خيلى زياد بود وتعادلم را از دست دادم و به خاطر همين هم نتوانستم به گل برسم.
• عملكردت چندان خوب نبود. چه نظرى دارى؟
- فكر نمى كنم عملكرد زياد بدى داشتم. من بعد از ۲ ماه بازى كردم و به هرحال دور بودن از تركيب ثابت استقلال روى عملكردم تاثير مى گذاشت اما با اين وجود از عملكردم راضى هستم و تنها هدفى كه در زمين دارم خدمت به تيم است و مثر ثمر بودن.
• چرا مقابل پاس دو نيمه متفاوت را از خود به نمايش گذاشتيد؟
- ما در نيمه اول استرس داشتيم اما بين دو نيمه شوك مثبتى به ما داده شد و توانستيم بهتر ظاهر شويم. البته فرصت گلزنى هم زياد داشتيم و مى توانستيم بيشتر از يك گل به پاس بزنيم.
• بعد از اينكه فرصت هاى گلزنى ات را از دست دادى نيشخند زدى. درست است؟
- نه اصلاً اينطور نيست من بازيكن استقلال هستم و مگر مى شود با از دست دادن فرصتى بخندم؟ من با بردهاى استقلال خوشحال مى شوم و با باخت هايش ناراحت و اصلاً چنين چيزى صحت ندارد.
• و بازى با الغرافه. چه پيش بينى از اين ديدار دارى؟
- بعد از بازى با پاس ديگر همه فكر و ذكر ما بازى با الغرافه شده است.
الغرافه تيم پر مهره و كليدى است و ما بازى هاى فصل گذشته اين تيم مقابل پرسپوليس را ديده ايم و به نوعى حريف خود را از آن بازى ها مى شناسيم. تيم قطرى بازيكنان سرعتى و قدرتى زيادى دارد و همين كار ما را براى پيروزى سخت مى كند.
• خب ۳ فروردين شما برنده بازى هستيد؟
- ما بايد از ميزبانى مان استفاده لازم را ببريم و الغرافه را شكست دهيم. مطمئناً حضور هواداران استقلال در ورزشگاه مى تواند كمك زيادى به ما كند تا با شكست دادن الغرافه راحت به دور بعد صعود كنم.