داداش دقت کنchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من درست گفتم:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش دقت کنchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من درست گفتم:flowerysmile:
اها من در تفسیر کاما جمله دچار مشکل شدم من فکر کردم میگی ژابی نه، ژاوی
در حالی که تو گفتی ژابی ، نه ژاوی
بابا داداش کاما واسه همین روزاست دیگه
چرا جملات مبهم میگی:khandeeeee bahal:
ما اینیم داداش :sigar:نقل قول:
بیشتر دقت کن
دوستان مورینیو خوب بازیکن ها روحیه می ده واین خیلی خوبه.
به امید قهرمانی در اروپا.
توجه توجه دوستان رئالی همگی بخونید:
دوستان من از امروز مدیر بخش رئال شدم. امید وارم مدیر خوبی باشم
امیدوارم در کنار هم بحث های شیرینی داشته باشیم.و همگی سعی کنید شرکت کنید تا بخش رئال یکی از بهترین بخش های سایت بشه.
دوستان در بخشه تبادل و نظر قبل از هر بازی لینک انلاین بازی و تاریخ دقیق بازی ها قرار داده میشه. و هر سوالی مربوط به رئال رو از خودم بپرسید
قوانین بخشه رئال مادرید:
1-کاربران عزیز به منظوراطمینان خاطر کاربران تازه وارددرزیر اخبار خود منبع خبر را قرار دهید.roz::
2-از آنجایی که احترام گذاشتن به دیگران وظیفه شرعی هرمسلمانی است از قرار دادن امضا و آوتاری که به تیم و هوادار مقابل توهین کند پرهیز کنید.roz::
3-درصورت وجود هرگونه مشکل و اختلاف با یک کاربر, خود اقدام نکنید و وضعیت را به ما اطلاع دهید تا ما درصورت صحت داشتن موضوع با کاربر خاطی برخورد کنیم.roz::
4-لطفا کاربران محترم درتاپیک هایی که قرار میدهید غیر از تاپیک اخبار و نظرات شخصی به مدیریت اطلاع دهید تا درموردقراردادن تاپیک مربوطه مثل کلیپ اطلاعات کامل کسب کرده و چیدمان سایت سالم بماندوبی نظمی شکل نگیرد.roz::
به امید روز های خوب در کناره همدیگه
به امید گرفتن دهمین جام:nishkhand:
قوانین جالبیه اما فک نکنم زیاد دوام داشته باشه :hehee:
اما امیدوارم همه به قوانین توجه کنن
roz::roz::
سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم من هم یکی از طرفداران پروپاقرص و قدیمی رئال مادرید هستم
only real madrid
خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط cr _as [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما عاشق رئال و همه طرفدارای پروپا قرصشم هستیم:flowerysmile:
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
قوانین یه جوریه !
خوب هست اما.................
حالا هر چی هست ایشالله رئال صاحب 10 جام اروپایی و همه جام های دیگه در دست بشه
به علی رضا گفتم قوانینو ویرایش کن انشای قوانینت درست نیست ولی ویرایش نکرد.نقل قول:
ولی درست نیست تا مدیر شده پشتشو خالی کنیم باید باهاش همکاری کنیم علی رضا داداش همه ی کاربرای رئالی و غیر رئالی سایته پس زیاد سخت نگیرین.قوانین یه جوری هست اما بخاطر علی رضا انجام دادنش سخت نیست.