فقط به مایورکا نزده که هنوز بازی برگشت در برنابئو مونده :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط به مایورکا نزده که هنوز بازی برگشت در برنابئو مونده :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اصلا تا حالا تو این تاپیک نظر ندادم چون نمیخواستم باعث کل کل بشه ولی با عکسی که علیرضا گذاشته نتونستم جوابشو ندم چون شاید بعضی ها باور کنن !
عکسی که برای آفساید گذاشته کاملا ساختگیه !!! دقیقا با فتوشاپ به شکل ناشیانه ای پپه و آدریانو رو جلو تر آوردن تا آدریانو آفساید رو پر کنه . به پای آدریانو نگاه کنید که پشت خط بوده نه روی خط .( خط سفید )
این عکس درسته :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزارش در کوزه عکس رو
حالا اگه اشتباه داوری برا خودتون پیش اومده بود کلی سر و صداتون دراومده بود.
ولی برا ما هست دیگه بذار لب کوزه!!!:ahaaaaaa:
ولی من هم قبول دارم که افساید نبوده:yes:
شکسته دیگه پیش میاد:ohum:
فقط یه بارسایی میتونه بگه این آفسایده ....نقل قول:
همه کارشناس ها گفتن گل صحیحه حالا اومدین میگید صحیح نیست ؟ عجب رویی دارین خدایی !!!!!
در ضمن اون زاویه ای که دوستان دارن عکس میذارن اصلا مناسب نیست !!!!!! شرایط برابر بود و باید دنبال میشد !!!
حالا به نظرتون برای 4 سانتیمتر گل خوردین؟
یعنی فقط شما میگید افسایده !!!!! این جمله مجهول داره ؟؟؟؟؟؟
تازه همه کارشناس ها گفتن گل درسته حالا بعضیها میگن نادرسته !!!!!!!
ولی وقتی اگه برای خودشون بود میگفتن کارشناس بهتر میفهمه ولی حالا که برای ماست میگن نه اشتباه میکنن!!!!
من اينترنتم قطع بود
با تاخير بردو تبريك مگم
اين بازي رو كاملا درست و بدون دخالت داوري برديم
بچه ها عالي بازي كردن واقعا برد حقمون بود
با اين برد با روحيه ي بالا ميريم واسه بازي با بايرن
سلام و تبریک به همه رئالی ها(مخصوصا دوستایه گله خودم که نسبت به همشون ارادت داریم:chakerim:love:::love:)
در مورد بازی هم حرفی نیست جز اینکه،ما مثله همیشه نبودیم،و شما بهتر از همیشه بازی کردید،دفاع منسجمی داشتید و با برنامه و منطقی بازی کردید و ...بردید و شیرینیش به کامتون!!!:mage mishe:
بازم تبریک:
:afarin::afarin::afarin::
:-shad:-shad:-shad
:eyvalla::ohum::eyvalla:
خب دیگه از این تبریک های با ارزش و تعافهایی که تیکه پاره میکنیم بگزیم و برسیم به بایرن مونیخ !!
در این بازی دیماریا نباید فیکس بازی کنه مخصوصا تو اون سمت ریبری و الابا هستن که بازی رفت خوب بازی کردن !!!! به جاش کاکا میتونه به بازی بیاد اوزیل بره سمت راست و کاکا بیاد وسط !!!!! و در دفاع هم نباید تغییری صورت بگیره!!!!
ترکیب مناسب از نظر من
..................................... کاسیاس ...................................
... کونترائو..........راموس.............. ........په په.................اربلوا...
......................... الونسو.....................خدیرا....... ...................
... رونالدو................................کا کا..............................اوزیل...
...........................................بنز ا......................................