به نظرم یا 3-0 میشه یا 3-1 به نفع مانقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم یا 3-0 میشه یا 3-1 به نفع مانقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من 3-1 میبریم با گلهای رونالدو و بنزما و بازیکنی که قراره جای دیماریا باشه یا خود دیماریا !!!!!! گل اونا رو هم گومز میزنه ( البته شانسی)
2 الا 3 گل میخورن خواهی دید :nishkhand: گل هم نمیزنننقل قول:
خودم هم فکر میکنم 3 تا بزنیم ولی نمیدونم چند تا میخوریم یا یکی یا هیچی چون کاسیاس رو فرمه .
انصافا گلی که در بایرن دریافت کردیم شانسی و آفساید بود.
حالا کاری به آفسایدش نداریم.
ولی باید سعی کنیم که شانسی هم نخوریم.
به نظر من 2-0 به نفع ما میشه..............:ohum:نقل قول:
گفتم اینو بزارم شاید دوستان گفته باشن گل اول رئال آفسایده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم این در جواب عکس همسایه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بسایر زیبایی بود در مورد تحلیلش و اینکه چططور رئال برد تو بخش تبادل نظر تحلیلی صحبت میکنم ولی انصافا خیلی چسبید تیمی که تنها باخت رئال در سنتیاگو برنابئو رو رقم زد و تیمی که رکورد های خارق العاده ی مورینیو رو شکوند اولین شکست فصلش رو در نوکمپ خورد.بارسلونا تا حالا تو این فصل در نوکمپ نباخته بود.و مورینیو چی رکوردی دیگر بر جای گذاشت و هنوز لالیگا تموم نشده تیم 109 گل شده که این یعنی مورینیو یک مربی تهاجمیه و اگه کسی بگه تدافعیه آمار تو دهنش میزنه.البته هنوز قهرمان نشدیم ولی شانس ما خیلی بیشتر از بارسلوناست . فکر میکنید چرا گواردیولا قرارداد خودشو تا حالا تمدید نکرده ؟ بخاطر این بوده که میترسیده یهفصل بی جام بمونه.تمدید قرارداد گواردیولا به شدت به قهرمانی بارسلونا در جام باشگاههای اروپا بستگی داره.گواردیولا به آمار و ارقام زیاد اهمیت میده و دوست داره بگن او 4 سال مربی بارسا بود و 3 بار با بارسلونا قهرمان اروپا شد نه اینکه بگن او 5 سال مربی بارسلونا بود و فقط 2 بار تونست قهرمان اروپا بشه.با اینحال رئال مادرید نشون داده که با مورینیو کامل شده و صد محکمی برای بارسلونا در قهرمانیه اروپاست لبته اگر چلسی بذاره بارسلونا صعود کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی من اینطور فکر نمیکنم:ajibeee: و مطمئنم به یک یا دو تیم دیگه گل نزدهentezar::