يعني شما از اين كه پپ بره و بيلسا بياد هيچ نگراني نداري؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
يعني شما از اين كه پپ بره و بيلسا بياد هيچ نگراني نداري؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیلسا بهترین جانشین فعلی پپ هست شک نکنید.البته همه اینا مشروط به اینه که پپ بره ولی من 65 درصد احتمال میده پپ بره.
منم سعی میکنم بازی های اتلتیک رو ببینم , تیمش فوتبالی رو انجام میده که واسه ما آشناس و یه نوع از تیکی تاکا رو انجام میده , ولی نمیدونم این تفاوت به علت ضعیف بودن بازیکن های اتلتیکه یا تفاوت اندیشه های مربی ما با اتلتیکه !! یا...نقل قول:
امشب باید حتما بازیشونو ببینیم
داداش نه تنها نگرانی ندارم بلکه خوشحالم میشم البته نه از رفتن پپ بلکه از اومدن بیلسا.باور کنید این مرد یکی از بزرگترین مربی های تاریخه فقط بازیکناش رو تا الان نداشته.بازی اسپانیا شیلی رو ببینید اونوقت به بزرگی این مربی پی میبرید.موقعیت های شیلی و اسپانیا برابر بود و بازی هم 1-1 شد.اون بازی رو نگاه کنید.اسپانیا فقط از تاکتیک استفاده از عمق استفاده کرد درست مثل بارسا ی فعلی ولی بیلسا حداقل 5 تا سبک امتحان کرد تا اخریش به شیلی یک گل داد اونم جلوی قهرمان جهان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچکی از دوستان موافق رفتن پپ نیس ولی بهترین گزینه بعد از پپ بیلساسنقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا تکلیف اینده بارسا مشخص میشه.البته امیدوارم راسل خریت نکنه و تیتو رو نذاره برای مربی .واقعا من مخالفم.پپ که به نسبت تیتو بیشتر تجربه داشت اینطوری با تعویضاش تنمون رو میلرزوند حالا ببینید تیتو چه تعویضایی بکنه.فکر کنم اولین حمله حریف رو که ببینه والدز رو تعویض کنه
دوستان نگفتید به نظرتون ترکیب جدید تیممون بدون انجام خرید تو فصل جدید چه طوری میشه؟ من گفتم 4-2-3-1 میشه.اینطوری شاید هم سرعت بازی هم سرعت انفرادی بره بالا هم از قدرت دریپلینگ بیشتر اینیستا و الکسیس استفاده کنیم هم مسی کمتر مارک بشه هم اینکه دفاع هامون کارشون با وجود دو هافبک دفاعی اسون تر میشه
اههههههه :ajibeee: چه قدر همه چیز زود پیش میره.ظاهرا بارسا مذاکرات اولیه رو با بیلسا داره انجام میده.فکر کنم از هفته دیگه بیاد رو نیمکت بارسا.خداییش خیلی دلم برا پپ کچل تنگ میشه
در صورت جدایی گواردیولا از بارسا، بهترین گزینه برای جانشینی او کیست؟
مارسلو بیلسا
55.76%
تیتو ویلانووا
13.9
آندره ویلاس بواس
12.34%
لوئیس انریکه
11.75%
لورن بلان
5.2%
ارنستو والورده
1.04%
نظر سنجی گل تا این لحظه
من ميگم بايد تركيب جوري باشه كه مسي بدبخت مجبور نشه واسه توپ گيري بياد وسط زمين....بايد ژاوي و اينيستا و سسك به بهترين نحو تغذيش كنن...نقل قول: