هرچند که ناراحتم و به نظرم نتیجه مساوی عادلانه تر بود ولی وظیفه خودم میدونم که پیروزی و قهرمانی در لالیگا رو به بچه های مادرید تبریک بگم roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچند که ناراحتم و به نظرم نتیجه مساوی عادلانه تر بود ولی وظیفه خودم میدونم که پیروزی و قهرمانی در لالیگا رو به بچه های مادرید تبریک بگم roz::
تمام بازی یه طرف خوشحالی بعد از گل کریس هم یه طرف لووول
بچه ها امروز تولد کاکا ست از همین جا تولدش رو تبریک میگم امیدوارم که سال های سال واسه رئال بدرخشه.love::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم به دوستای رئالیم ـ برد خیلی دلچسب و شیرینی بود ـ ازاونجایی که اختلافمون 4 امتیاز بودو در صورت باخت اختلافمون به حداقل امتیاز میرسید رئال بایستی این بازی رو یا میبرد و یا حداقل امتیازو میگرفت ـ مورینیو دیشب نشون داد که برای گرفت مساوی به نیو کمپ نیومده ــ من به عنوان یکی از طرفدارای رئال پیش بینی چنین بازی رو از تیمم میکردم و حتی رئال دیشب فراتر از انتظاراتم بازی کرد و با یک بازی منطقی تونست نتیجه دلخواه رو بدست بیاره ـ دیروز که با بعضی از دوستای بارساییم صحبت میکردم . حرف منطقی و قانع کننده ای رو از اونا نشنیدم و بیشتر احساسی نتیجه بازی رو پیشبینی میکردن ــ روی حرفشون از جهنم نیوکمپو ـ مسی و رکورد بارسا در برد مقابل رئالو خلاصه اینو بگم که بارسایی ها این مدته خیلی غرور گرفتشون و دیگه بیش از حد داشتن به خودشونو تیمشون میبالیدن ـ ولی به قول فردوسی پور از حالا دیگه نوبت رئالی هاست که برای خیلی چیزا به خودشون ببالن ـ دیشب هرچقدر که از اون ال کلاسسیکوی که رئال تو بازی رفت کوپا انجام داد (همون بازیای که 2-1 شد) و خیلی دفاعی و ضعیف عمل کردن و ناهماهنگی رو میشد در خط دفاع احساس کرد ولی دیشب رئال اصلا 180 درجه با اون رئال فرق میکرد ــ در کل حالا که بازم اختلاف 7 امتیاز شدو احتمال قهرمان شدنمون شد 99٪ و دیگه از امروز باید به فکر بازی با بایرن باشیم و ایشالا که بتونم دهمین جامم تو چمپیونز فتح کنیم ـ به امید روزهای شیرن برای رئالroz::
خوب من این برد رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم....ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دیگه بچه ها باید از حال و هوای الکلاسیکو بیایم بیرون و فقط رو بازی با بایرن تمرکز کنیم بازیه سختی میتونه باشه ولی چون الکلاسیکو رو بردیم راحت تر میتونیم بازی کنیم یعنی بدون استرس بدلیل گل زده وضعمون یکم بهتره توی این بازی هم باید مثل دیشب بهترین عملکرد رو داشته باشیم مخصوصا دفاع های تیم اگه اینطوری عمل کنن راحت میبریم .باید سعی کنیم که گل اول رو زود بزنیم حداقل در 25 دقیقه ی اول بازی باید جلو افتاده باشیم .
امیدوارم که کاکا هم بازی کنه و بتونه به تیم کمک کنه.
اینم از الکلاسیکو.
بریم برنابئو و منتظر بایرن باشیم.
به امید صعود به فینال
به نظر من به ترکیب تیم برنده نباید دست زد ولی الان باید دست زد!! البته فقط دیماریا رو بیرون ببره کاکا رو بازی بده ! نمیدونم چرا حدود 3 هفته به کاکا بازی نمیده!!!!! حالا کاکا هم نشد هیگی یا کایخون خوبن !!!!!
بچه ها به نظرتون چه نتیجه ای در بازی با بایرن رقم میخوره؟