-
تاکيد مهدوي کيا بر بازي خداحافظي براي هاشميان
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه هاشميان يکي از بازيکنان با اخلاق فوتبال کشورمان بوده و الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان است، از فدراسيون فوتبال خواست بازي خداحافظي سطح بالا براي اين بازيکن برگزار کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدوي کيا با اشاره به خداحافظي هاشميان از دنياي بازيکني، تصريح کرد: فوتبال همين است يک روز به عنوان بازيکن در آن کار خود را شروع مي کنيم و يک روز هم بايد خداحافظي کرد.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس بادرخواست ازمسئولان فدراسيون فوتبال براي برگزاري يک بازي خداحافظي سطح بالا براي وحيد هاشميان، اظهارداشت: از مسئولان فدراسيون مي خواهم براي تقدير از زحمات وحيد هاشميان يک بازي ملي با سطح بالا براي او برگزار کنند زيرا هاشميان شايسته برگزاري چنين بازي است.
هم بازي سابق هاشميان در باشگاه پرسپوليس و تيم ملي در خصوص ويژگي هاي وي خاطرنشان کرد: بزرگترين ويژگي اين بازيکن بي حاشيه بودن او است که جوانان ما بايد او را الگوي خود قرار دهند.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران، گفت: هاشميان در بالاترين سطح کلاس هاي مربيگري شرکت کرده و اطمينان دارم مي تواند در مربيگري نيز مانند دوران بازيکني موفق عمل کند و براي کشورمان افتخار آفريني کند.
وحيد هاشميان بازيکن سابق تيم ملي کشورمان و نماينده فوتبال ايران در آلمان که مدت 12 سال در ليگ اين کشور بازي کرد شنبه گذشته از دنياي بازيکني خداحافظي کرد.
-
تمرين روز يکشنبه پرسپوليس پشت درهاي بسته
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد که تمرين يکشنبه اين تيم پشت در هاي بسته برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم فوتبال پرسپوليس که با آغاز ماه مبارک رمضان تمرينات خود را پس از افطار برگزار مي کند در نخستين روز ماه رمضان تمرين خود را با حضور هواداران و خبرنگاران برگزار کرد.
300 هوادار اين تمرين را از نزديک مشاهده کردند و در پايان تمرين نيز با اجازه مسئولان حراست ورزشگاه درفشي با علي کريمي عکس يادگاري گرفتند.
سعيد شيريني سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تمرين اين تيم يکشنبه ساعت 22 پشت در هاي بسته برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: با تصميم مانوئل ژوزه سرمربي پرسپوليس به غير از هواداران، رسانه ها نيز اجازه حضور در محل تمرين اين تيم را در روز يکشنبه نخواهند داشت.
-
قرارداد ژوزه فردا ثبت ميشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسئولان باشگاه پرسپوليس براي ثبت قرارداد ژوزه مانوئل با اين مربي به توافق رسيدند.
مانوئل ژوزه هنوز قراردادش را پرسپوليس ثبت نکرده است.وي ابتدا قرار بود قرارداد اصلاحشدهاش را روز شنبه يا امروز در هيئت فوتبال به ثبت برساند اما به دليل برخي مشکلات اين کار انجام نشد. با توجه به نشستهايي که بين رويانيان و ژوزه برگزار شد، اين مربي به توافق کامل رسيده و قرار است فردا قراردادش را در هيئت فوتبال ثبت کند. همچنين ژوزه از پرسپوليسيها درخواست کرده آپارتمان براي خودش و دستيارانش گرفته شود.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رويانيان بامديرعامل باشگاه آمريکايي واردمذاکره شد
باشگاه لسآنجلس بلوز آمريکا براي صدور رضايتنامه امير عابدزاده درخواست 200 هزار دلار کرد.
امير عابدزاده چند روز پيش با نظر کادر فني و محمد رويانيان با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست اما اين در حالي بود که اين دروازهبان رضايتنامه ندارد.
باشگاه لسآنجلس بلوز آمريکا اعلام کرده براي رضايتنامه امير عابدزاده 200 هزار دلار ميخواهد.
رويانيان با مسئولان اين تيم آمريکايي وارد مذاکره شد تا تکليف امير عابدزاده را مشخص کند.
-
محسن بنگر:
ثابتميکنيم پيروزي مقابلنفت اتفاقي نبودهاست
مدافع پرسپوليس تهران اعتقاد دارد اين تيم بايد فجر شهيد سپاسي را شکست دهد تا کسي فکر نکند پيروزي آنها مقابل نفت آبادان در اولين هفته ازليگ اتفاقي بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر گفت: در ديدار قبلي که مقابل نفت آبادان برگزار کرديم نشان داديم براي تمام دقايق بازي برنامه داريم و با گل دقيقه 89 توانايي خود را به حريف تحميل کرديم.
وي ادامه داد: در مطبوعاتي خواندم آنهايي که چشم ديدن پرسپوليس را ندارند پيروزي ما را اتفاقي قلمداد کرده بودند و اذعان داشتند پيروزي در آبادان شانسي بوده اين موضوع انگيزه ما را براي کسب پيروزي مقابل فجر دو چندان کرده است و شک ندارم پيروزي و سه امتياز ديدار پيش رو به هواداران پرسپوليس تعلق دارد.
بنگر با اشاره به محروميت هواداران پرسپوليس از تماشاي ديدار مقابل فجر افزود: اين محروميت به خاطر فصل گذشته است به خاطر اشتباهي که تعداد کمي از هواداران انجام دادند خيلي بهتر بود فدراسيون از محروميت اين چنيني چشم پوشي مي کرد و اين اجازه را مي داد تا ورزشگاه پر از هواداراني شود که براي ديدن بازي تيم محبوب خود لحظه شماري مي کنند.
-
مانوئل ژوزه:
غيبت هواداران به ضرر تيم پرسپوليس خواهد بود
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: متاسفانه هواداران خود را در ديدار با فجر شهيد سپاسي شيراز در اختيار نخواهيم داشت و اين به ضرر پرسپوليس خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ''مانوئل ژوزه'' روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار مقابل تيم فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: اميدوارم در طول مدتي که در ايران هستم با هم رابطه خوبي داشته باشيم زيرا رسانه ها براي من اهميت فراواني قائل هستند و مي خواهم با شما به طور صحيح کار کنم.
وي ادامه داد: من نمي دانستم قرار است بدون حضور هواداران بازي کنيم و اين براي ما اصلا خوب نيست و کاملا به سود حريف است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي ما پيروزي در نخستين ديدار اهميت زيادي داشت و فکر مي کنم بازيکنان تيم ما به خود باوري رسيده اند.
وي تصريح کرد: در مدت کمي که در تيم پرسپوليس حضور داشته ام نمي توانستم کار زيادي انجام دهم و من از بازيکنان جذب شده فقط در خصوص ''نيلسون'' دروازه بان جديد پرسپوليس نظر داده ام.
وي اظهار داشت: من قبلا هم گفته ام هفته هاي نخست براي ما دشوار خواهد بود و اين را تجربه زياد من نشان مي دهد و بدانيد من شعبده باز نيستم که در اين مدت کم، تيم را درست کنم.
ژوزه گفت: ما مي خواهيم در هر ديدار چه با حضور هواداران و چه بدون حضور آنها پيروز باشيم و بايد تيم خيلي خوبي باشيم و هر بازي که مي گذرد پيشرفت کنيم.
وي ادامه داد: ما در مقابل تيم صنعت نفت آبادان فقط 40 درصد از آن چيزي بوديم که من مي خواستم و اميدوارم روز سه شنبه بهتر باشيم و بتوانيم سه امتياز را که بسيار مهم است بدست آوريم.
وي افزود: من 36 سال است مربي هستم و تيم هايي که من در آنها حضور دارم بايد خوب کار کنند و تيم ما در آينده نزديک بازي خيلي زيبايي به نمايش خواهد گذاشت.
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: در آبادان هوا بسيار گرم بود و بازيکنان من دچار مشکل شدند اما تيم حريف به آن شرايط عادت داشت اما از اين خوشحالم که توانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
ژوزه خاطرنشان کرد: تيم بزرگي چون پرسپوليس که مي خواهد قهرمان شود بايد در تمام بازي ها فقط به کسب سه امتياز فکر کند و اي کاش هواداران که يار 12 ما هستند در بازي روز سه شنبه حضور مي داشتند.
وي در خصوص تمرين بعد از افطار گفت: قبلا بازي در ماه رمضان را در کشورهاي مصر و عربستان تجربه کرده و در آنجا نيز اين شرايط بود که بعد از افطار تمرين کنيم.
ژوزه در خصوص دلايل ثبت نشدن قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس تهران خاطرنشان کرد: دلايل اين مساله به من و باشگاه بر مي گردد و تمام مسايل به صورت عادي برطرف خواهد شد و فکر مي کنم فردا هم بتوانم روي نيمکت بنشينم.
وي در خصوص استفاده از بازيکنان جوان در ديدار صنعت نفت آبادان گفت: بازيکنان زيادي در تيم دارم که نامي و با تجربه هستند و هيچگاه خود را ستاره ندانسته اند و براي بازيکنان جوان تر الگوهاي خوبي هستند.
وي تاکيد کرد: استفاده از بازيکنان جوان و فيزيکي در ديدار مقابل صنعت نفت به خاطر گرما بود و در 30 دقيقه پاياني ديديد که بهتر از حريف بوديم و توانستيم بازي را ببريم.
مهم بازي کردن بازيکن خاصي نيست و هدف همه، کسب سه امتياز است و در هر بازي افرادي که به ميدان مي روند بايد توانايي هاي خود را به اثبات برسانند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ضعف خط هافبک اين تيم گفت: ما فقط 15 روز است که کار خود را آغاز کرده ايم و بايد فرصت دهيد توانايي هاي خط هافبک ما را ببينيد.
وي ادامه داد: ما کار خود را از خط دفاع آغاز کرده ايم و مطمئن باشيد خط به خط جلو خواهيم رفت و خط هافبک خوبي نيز در اختيار خواهيم داشت.
ژوزه اظهار داشت: هواداران حق دارند بدانند ما از نظر دفاعي قوي تر هستيم اما مطمئن باشيد قدم به قدم تمام خطوط خود را خواهيم ساخت.
-
بازتاب خداحافظي هاشميان در رسانههاي آلمان
اعلام بازنشستگي وحيد هاشميان از فوتبال بازتاب گستردهاي در رسانههاي آلماني زبان داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وحيد هاشميان مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال در 36 سالگي تصميم گرفت کفشهايش را براي هميشه آويخته و از دنياي بازيگري خداحافظي کند.
رسانههاي آلماني خداحافظي هليکوپتر را ناديده نگرفته و به بازتاب آن پرداختند. بخش آلماني پايگاه اينترنتي گل در اين باره نوشت هليکوپتر پيشين بوندسليگا در 36 سالگي کفشهايش را آويخت. اين بازيکن ايراني روي هم رفته 11 سال را در بوندسليگا گذراند و از جمله پيراهن بايرن مونيخ را به تن کرد.
گل همچنين نوشت هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 يکي از بازيکنان موفق بوندسليگا بود و در سال 2004 با پيوستن به بايرن مونيخ به نقطه اوج دوران بازيگري خود رسيد.
هاشميان اکنون در آلمان در حال گذراندن دورههاي مربيگري است و به زودي روي نيمکت مربيگري تيمها خواهد نشست.
اشپيگل ديگر روزنامه آلماني هم با اشاره به خداحافظي مهاجم فصل گذشته پرسپوليس نوشت: هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 در بوندسليگا پيراهن تيمهاي هامبورگ، بوخوم، بايرن مونيخ و هانوفر را به تن کرد. وي اکنون ميخواهد تمرکز خود را متوجه گرفتن مدرک مربيگري کند چرا که قصد دارد اين مدرک را در آلمان از آن خود کند.
خبرگزاري آلمان هم با بازتاب خداحافظي وحيد هاشميان از فوتبال آن هم درست در روز تولد 36 سالگياش آورد: هاشميان فوتبالش را با پاس تهران آغاز کرد و در پرسپوليس تهران به پايان رساند.
پايگاه اينترنتي کيکر هم با نگاهي به کنارهگيري مهاجم تيم ملي ايران از فوتبال نوشت: پايان در روز تولد 36 سالگي؛ وحيد هاشميان روز شنبه پايان فوتبالش را اعلام کرد. وي در 208 بازي بوندسليگا براي تيمهاي مختلف توانست 38 گل به ثمر برساند.
Sport1 نيز درباره خداحافظي هاشميان نوشت: هاشميان که به خاطر قدرت سرزنياش هليکوپتر ناميده ميشد، در آلمان پيراهن تيمهاي مختلفي را پوشيده بود.
ولت آنلاين هم در خبري به 50 بازي و 15 گل ملي وحيد هاشميان اشاره داشت.
-
زمان ديدارهاي استقلال و پرسپوليس تغيير کرد
سازمان ليگ از تغيير زمان ديدار تيمهاي استقلال و سايپا و پرسپوليس و فجر سپاسي خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري فارس طبق اعلام سازمان ليگ ساعت بازي استقلال و سايپا در روز چهارشنبه به جاي ساعت 22 در ساعت 22:30 برگزار ميشود. همچنين ديدار دو تيم پرسپوليس و فجر سپاسي که قرار بود ساعت 22 سهشنبه شب برگزار شود ساعت 22:30 برگزار خواهد شد.
سازمان ليگ اعلام کرده تمام بازي هاي استقلال و پرسپوليس در ماه مبارک رمضان ساعت 22:30 برگزار ميشود.
-
ديدارپرسپوليس وفجر بدون تماشاگر برگزارمي شود
سرپرست سازمان ليگ برتر گفت که بازي پرسپوليس و فجرسپاسي بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، غلامرضا بهروان گفت: بر اساس نامه فدراسيون فوتبال و همچنين راي کميته استيناف، پرسپوليس بايد دو بازي رسمي خود را بدون تماشاگر برگزار کند و به همين جهت دو بازي اين تيم مقابل تيم هاي فجر شهيد سپاسي در تاريخ سوم مرداد و صباي قم در تاريخ 15 مرداد در ورزشگاه آزادي و بدون تماشاگر انجام مي شود.
بهروان در پايان گفت: سازمان ليگ درنامه اي به مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و فجر سپاسي و همچنين دو هيئت فوتبال استان تهران و فارس اين موضوع را ابلاغ کرده است.
ديدار پرسپوليس و فجر فردا شب برگزار مي شود.
-
رضايي و مصاحبه معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس توضيحاتي درباره مصاحبه معاون حقوقي اين باشگاه ارائه کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شيث رضايي پس از اظهارات سالارکيا معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: صحبتهاي آقاي سالارکيا را خواندم اما آقاي رويانيان شما چرا جواب مرا نميدهيد و سکوت کردهايد؟ حتما حرفي براي گفتن نيست. آقاي سالارکيا! من از شما سؤال ميکنم آيا تاوان آن اتفاق تلخ که براي من افتاد را ندادم؟ محروم جريمه نشدم؟ در اتفاقي که براي من افتاد چند درصد من مقصر بودم؟
وي افزود: من همان بازيکني نبودم که يک ماه نميتوانستم از خانه بيرون بيايم؟ شما مي دانيد چه آسيبهاي روحي ديدهام ولي در خلوت خودم تمرين کردم و بسيار آماده براي کمک به پرسپوليس بازگشتم. اگر کسي غير از من بود نميتوانست اين کار را انجام دهد.
رضايي ادامه داد: وقتي تصميم کميته انضباطي مبني بر جريمه و محروميت من گرفته شد آيا يک کاغذ به من ابلاغ کرديد که من بعدا به کميته استيناف باشگاه اعتراض کنم؟ اين موضوع مشخص ميکند که در باشگاه پرسپوليس چه خبر است و فقط همه حرف ميزنند.
مدافع سابق پرسپوليس خاطرنشان کرد: يک نفر را براي يک اتفاق يک بار مجازات ميکنند نه 5 بار. من محروم و جريمه شدم و در بدترين شرايط روحي بودم. باشگاه پرسپوليس نيز هيچگونه تخفيفي به من ندادند و خدا پدر اسطورههايي مثل علي پروين، محمد مايليکهن و دادکان را بيامرزد که حداقل به من گفتند شيث اشتباه کردي و دوباره بلند شو که من با قوت قلب اين عزيزان مستحکمتر از گذشته آمدم و در همان شرايط بود که خيليها من و نصرتي را کمک حال پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا دانستند.
رضايي عنوان کرد: وقتي ديدم از باشگاه خبري نيست خودم وکيل شخصي گرفتم و با پول خودم کارهايم را دنبال کردم. در يکي از مناسبتها باشگاه از فدراسيون فوتبال خواست به هواداران پرسپوليس عيدي داده شود و نصرتي را ببخشند اما يک کلام نگفتيد به شيث رضايي نيز تخفيف دهيد. يعني براي بازيکني که 8 سال در پرسپوليس بوده اندازه يک کاغذ و چند دستخط ارزش نگذاشتيد.