-
من دلم روشن بود رئال میبره تبریک به عاشقان رئال مادرید از همون اول میدونستم ما برنده ایم برد در الکلاسیکو و قهرمانی در لالیگا به همه ی عاشقان و طرفداران رئال مادرید تبریک میگم ایول به همه ی بازیکنان رئال مادرید مخصوصا به خوزه و رونالدو بهترین بازیکن جهان ... انقدر خوشحالم که دوست دارم جیغ بکشم ولی نمیشه چون خانواده خواب هستنheee:: heey:::yes:
-
علیرضا جان لطفا لینک هایلایت های اچ دی رو بذار
همه بازیکن دارن ما یک فراری هم داریم
-
الان طرفداران بارسلونا کاردشون بزنی خونشون در نمیادheee::ki:: ای خدا ممنونم
-
سلام رئالی ها.تبریییییک ساسی خیلی به همه چسبید.ایشالله دیگه بارسا رنگ جام رو نبینه.دمتون گرم.تبریک به همه علل خصوص داش کریس گل خودمون.
Viva la reala madrid
-
آقای شیراز اسپورت با تمام احترامی که برای شما قائلم ولی اونا بهتر از تو فکر میکنند و الان تو تایپکشون دارن تبریک میگن به ما و میگن اینجا نمیان تا مشکلی پیش نیاد - پس با سکوت در مورد حریف به حرف اونایی که میگفتن بعد الکلاسیکو دوباره دعوا میشه جواب بده ( البته خیلی معذرت میخوام )
-
دوستان رئالی بهتون تبریک میگم.اشالله تو لیگ قهرمانان هم موفق باشید شاید یک الکلاسیکو دیگه تو فینال دیدیم :yes:
-
باشه چشم دیگه تکرار نمیشه
-
یهتون تبریک میگم خیلی خوب بازی کردین و واقعا حقتون بود که ببرین :narahat:
-
تبریک به همه این بازی روحمو دوباره تجدید کرد
گل کریس به اندازه تولد بچم خوشحال کننده بود(البته اگه بچه داشتم)
خلاصه خیلی عالی بود
دم هر چی رئالی گرم و از شهریار جان و نیو مارادونا که اسمشو یادم رفته هم واسه تبریکشون تشکر میکنم
-
تبریک میگم از خوشحالی نمیدونم چکار کنم اوست رونالدو عشق من درود بر کهکشانی ها طوفان کردن درود بر کریس رونالدو
77777777777777777777777777777777777777777777777777 77777777777777777777777777777777777777777777
cr7