-
علي عسگري:از نيمکت نشيني ناراحت بودم
من ناراحت بودم که چرا در ترکيب اصلي تيم نيستم ولي سعي کردم در زمين خود را نشان دهم. سعي مي کنم وقتي در ترکيب نيستم و نيمکت نشينم ناراحتي ام را بروز ندهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حميدرضا عي عسگري مدافع پرسپوليس از نيمکت نشيني مقابل صنعت فت آبادان ناراحت است ولي نمي خواهد اعتراض کند.
به گزارش گل ،او ابتدا در مورد بازي با صنعت نفت مي گويد:«درست است زياد خوب بازي نکرديم ولي مهمترين حسن اين بازي اين بود که 3 امتياز را گرفتيم و توانستيم اولين بازي را با برد شروع کنيم. واقعا در آن شرايط بد آب و هوايي خيلي سخت است تيمي بتواند ببرد.هوا خيلي گرم بود و در کنار آن شرجي بودن خيلي بازيکنان را اذيت مي کرد. راه رفتن عادي هم سخت بود. واقعا بازيکنان خيلي زحمت کشيدند و خدا را شکر که تلاش آنها به بار نشست. البته من تجربه چنين شرايطي را داشتم چون 2 سال قبل هم در چنين هوايي با نفت بازي کرديم.»
او که به عنوان بازيکن جانشين در مقابل نفت به ميدان رفت، در اين باره مي گويد:« اين تشخيص کادر فني بود که چنين ترکيبي را انتخاب کند و همه بايد به آن احترام بگذارند. من ناراحت بودم که چرا در ترکيب اصلي تيم نيستم ولي سعي کردم در زمين خود را نشان دهم. سعي مي کنم وقتي در ترکيب نيستم و نيمکت نشينم ناراحتي ام را بروز ندهم.»
علي عسگري در پاسخ به اين سوال که آيا ناراحتي بازيکنان از نيمکت نشيني تيم را به حاشيه نمي برد تاکيد مي کند:« بازيکني که از نيمکت نشيني ناراحت نشود نمي تواند پيشرفت کند و طبيعي است به جايي نمي رسد. البته بازيکنان پرسپوليس همه حرفه اي و ملي پوشند و سعي مي کنند حرفه اي فکر کنند. اميدوارم اين طور ناراحتي ها تيم را وارد حاشيه نکند.»
او در خصوص محروميت تماشاگران پرسپوليس در بازي با فجرسپاسي مي گويد:« نمي دانم دقيقا تماشاگران ما به چه دليلي محروم شده اند چون يادم نيست ولي مسئولان کميته انضباطي به خاطر ماه مبارک و عزيز رمضان بايد هوادارن و باشگاه را ببخشند. بالاخره جوانها و مردم دوست دارند بعد از افطار ساعات خوبي را در استاديوم بگذرانند. قطعا باشگاه هم اين موضوع را پيگيري مي کند تا تماشاگران بخشيده شوند.»
-
مجوز قرارداد نيلسون صادر شد
مجوزعقد قراردادبانيلسون کوره آجونيور دروازه بان برزيلي پرسپوليس صادر شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ITC نيسلون از سوي فدراسيون فوتبال پرتغال صادر شد و از طريق فدراسيون فوتبال ايران به باشگاه پرسپوليس رسيد.
به گزارش ايرنا ،همچنين او بعد از انجام آزمايشات پزشکي، از سوي فدراسيون پزشکي ورزشي مجوز حضور در رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ايران را هم دريافت کرده است تا به اين ترتيب عقد قرارداد با وي مجاز باشد.
-
رويانيان : از اول ماه رمضان ديگر مصاحبه نمي کنم
مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت : تصميم گرفته ام از اول ماه رمضان ديگر مصاحبه نکنم و از رسانه ها مي خواهم به اين تصميم من کمک کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان گفت: از خدا مي خواهم کمک کند تا من در ماه رمضان مصاحبه نکنم و پرسپوليس هم با عملکرد خوب در اين ماه هواداران را خوشحال کند.
به گزارش ايرنا ،وي درباره علت اتخاذاين تصميم ادامه داد:مي خواهم ازخيلي مسايل دور باشم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت:روزگذشته بعد از شرکت در نماز جمعه قم تصميم نهايي خود را براي حضور تيم پرسپوليس در ليگ گرفتم و بازيکنان ما از امشب نيز تمرينات خود را بعد از افطار برگزار مي کنند.
رويانيان پيش از اين اعلام کرده بود که تنها با نظر مراجع تيم پرسپوليس در مسابقات ليگ شرکت مي کند.
وي تصريح کرد:ازرسانه هامي خواهم کمک کنندتامن سکوت کنم، زيرا در صورت تماس آنها مجبورم صحبت کنم و اين حرف زدن ها به روح آدم آسيب مي زند.
وي اظهار داشت: هيچ وقت نمي خواستم تا اين حد در رسانه ها قرار بگيرم، اما به هر حال گاهي اوقات به خاطر بعضي دوستان حرف هايي را زده ام.
رويانيان خاطرنشان کرد:به شدت از فوتبال خسته هستم و نااميد از اين وضعيت. اميدوارم هر چه سريعتر وضعيت بد فوتبال بهبود يابد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران درپايان پيروزي اين تيم مقابل صنعت نفت آبادان را به هواداران تبريک گفت و آرزو کرد که موفقيت اين تيم در ليگ ادامه يابد.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز پنجشنبه گذشته با نتيجه 1 بر صفر در هفته نخست ليگ برتر فوتبال ايران از سد صنعت نفت آبادان گذشت.
-
دوستي مهر:
صداقت و سلامت باعث دوام آوردن هاشميان شد
مربي اسبق وحيد هاشميان معتقد است کليد موفقيت اين بازيکن در فوتبال صداقت و سلامتش بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي دوستي مهر با توجه به خداحافظي هميشگي وحيد هاشميان از دنياي فوتبال و اختلاف و منش اين بازيکن گفت: فوتبال ايران به تعداد انگشتان دست، بازيکناني مثل وحيد هاشميان را دارد که بتوانند به لحاظ فني و اخلاقي الگو باقي بمانند.
به گزارش ايسنا ،وي در ادامه با بيان اين که در تيم منتخب تهران مربي وحيد هاشميان بوده است، افزود: آن موقع مسابقات فوتبال کشور به صورت منتخب استاني برگزار ميشد و تيمها از هر استاني در قالب مسابقات کشوري بازي ميکردند. وحيد هاشميان در کنار مهدي مهدوي کيا در تيم منتخب تهران از شاگردانم بودند که از آن زمان نشان داد که ميتواند مهد اخلاق باشد. بازيکنان الان تا به جايي ميرسند، نميتوانند جايگاهشان را حفظ کنند، اما وحيد هاشميان و مهدويکيا نشان دادند که پس از گذشت 10 ـ 15 سال از زندگي فوتبالي رنگ عوض نميکنند و هماني هستند که روز اول بودند.
دوستي مهر همچنين با اشاره به لژيونر شدن هاشميان و درخشش او در بوندسليگاي آلمان اضافه کرد: هاشميان در آلمان هم باعث افتخار ايران بود و با درخششاش نام ايران را زنده کرد. من هر چه قدر در مورد بازيکناني مثل هاشميان و مهدوي کيا بگويم، کم گفتهام. اين بازيکنان زمان بازيگري از نظر فني و اخلاقي سرآمد بودند و الان هم که بازي نميکنند، با توجه به هوش بالايشان موفق خواهند شد. از طرفي هم فوتبال بايد از وجود چنين گوهرهايي استفاده کند.
وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که راز موفقيت اين بازيکنان چه بوده است؟ تصريح کرد: صداقت و سلامت باعث ميشود بازيکن اصالتش را حفظ کند. به دست آوردن هر چيزي راحت است، اما حفظ آن راحت نيست. هاشميان در بايرن مونيخ بازي ميکرد که شايد 50 درصد براي آن زحمت کشيد، اما براي نگه داشتنش تلاش 100 درصدي کرد. اين دست بازيکنان چون روح حرفهاي داشتند، سلامتشان را حفظ کردند و علت دوام آوردنشان هم سلامت بود که عليرغم چند سال حضور در اروپا هيچ مشکلي نداشتند.
دوستي مهر ادامه داد: بازيکناني مثل هاشميان و مهدوي کيا نبايد مهره سوخته شوند و بايد از آنها به موقع و به جا کار بگيريم. همچنين براي مربيگري بايد از پايه شروع کرده و پلههاي ترقي را به آهستگي طي کنند. به هر حال دانشآموزي که ميخواهد به دانشگاه برود از مقطع ابتدايي و راهنمايي شروع ميکند. کسي را سراغ نداريم که به يک باره سر از دانشگاه در آورده باشد. به اعتقادم بازيکناني مثل هاشميان و بازيکناني از نسل او ميتوانند فوتبال پايه ايران را متحول کنند. اگر ميخواهيم فوتبالمان حرفهاي شود نبايد شعار دهيم. سرمايهگذاري روي تيمهاي پايه بهترين کار است. بازيکنان بزرگ بايد در راس تيمهاي پايه قرار بگيرند و مطمئنا ميتوانند کمک بسياري کنند.
دوستي مهر در پايان نيز با اشاره به اين که نام بازيکنان بزرگ هيچ گاه فراموش نميشود، تاکيد کرد: جوانان مملکت احتياج به الگو دارند . آنها بايد از افرادي مثل هاشميان و مهدوي کيا الگوبرداري کنند تا در آينده الگوي بهتري هم داشته باشيم.
-
مهدويکيا:
افتخار ميکنم روي نيمکت پرسپوليس مينشينم
تصميمگيرنده نهايي درباره ترکيب تيم سرمربي است و من افتخار ميکنم روي نيمکت پرسپوليس مينشينم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدويکيا درباره برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل صنعتنفت آبادان عنوان کرد: با توجه به شرايط آب و هوايي آبادان در نيمه اول بازي را اداره کرديم. در نيمه دوم هم بچهها توانستند از موقعيت به دست آمده بهترين استفاده را کنند. ميخواهيم فصل گذشته را جبران کنيم و اين برد ميتواند از لحاظ روحي و رواني کمک بزرگي به ما کند.
به گزارش فارس ،وي درباره نيمکتنشينياش گفت: نيمکتنشيني براي هر بازيکني هميشه سخت است ولي سرمربي تصميم ميگيرد چه بازيکني وارد زمين شود و يک بازيکن هم بايد احترام بگذارد.
مهدويکيا اضافه کرد: من با افتخار روي نيمکت پرسپوليس مينشينم و به همين دليل بازيکنان ديگر هم بايد شرايط را درک کنند که سرمربي تصميمگيرنده نهايي است که کدام بازيکن به ميدان برود. اميدوارم پرسپوليس امسال بدون حاشيه رو به جلو برود.
وي درباره دادن بازوبند کاپيتاني به جلال حسيني گفت: با توجه به اينکه من و علي کريمي در ترکيب اصلي نبوديم ژوزه پرسيد کاپيتان تيم چه کسي باشد. اگر بخواهيد بر حسب سابقه حساب کنيد دو بازيکن بودند ولي با توجه به صحبتهايي که با بازيکنان انجام شد به اين نتيجه رسيديم که يک بازيکن مستعد و مليپوش کاپيتان پرسپوليس باشد که به نظرم بستن بازوبند به دستان سيد جلال کار بسيار خوبي بود. او تيم را به خوبي رهبري کرد.
مهدويکيا درباره بازي روز سه شنبه مقابل فجرسپاسي تصريح کرد: تمام بازيها براي ما سخت است و بايد براي برد به ميدان برويم. اميدوارم مسئولان فدراسيون با پيگيريهاي باشگاه کاري کنند که هواداران ما از ديدن بازيهاي پرسپوليس محروم نباشند. هر اتفاقي که افتاده براي گذشته است و انشاءلله ديگر تکرار نميشود.
-
تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران
پرسپوليس امشب (شنبه شب) از ساعت 22 تمرين خود را در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري مي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با شروع ماه مبارک رمضان تمرينات پرسپوليس شب ها و بعد از اذان مغرب برگزار مي شود.
به گزارش ايرنا ،گفتني است؛ تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران و نمايندگان اصحاب رسانه هاي گروهي انجام خواهد شد.
-
بنگر: عملکرد خط دفاعي خوب بود
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارد عملکرد خط دفاعي اين تيم در بازي با نفت آبادان خوب بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر اظهار داشت: بازي بدي را مقابل صنعت نفت آبادان به نمايش نگذاشتيم. بايد به 3 امتياز ميرسيديم که خوشبختانه اين اتفاق افتاد.
به گزارش فارس ،وي در خصوص اينکه گفته ميشود خط دفاعي پرسپوليس در چند صحنه ضعيف نشان داد، گفت: منظور شما کدام صحنه است؟ در يک صحنه شهاب گردان توپي که از دستش رها شد را خودش گرفت و اين ربطي به خط دفاعي ندارد. وقتي بازي را ميبريم و تيم گل نميخورد يعني اينکه خط دفاعي عملکرد خوبي داشته است.
بنگر تاکيد کرد: روز به روز بهتر خواهيم شد. ما مقابل صنعت نفتي بازي کرديم که فوتبال را بسيار خوب بازي ميکرد. در آبادان يکي از دردسرهاي بزرگ ما گرماي شديد هوا بود که باعث شد فشار زيادي به بازيکنان بيايد.
وي در خصوص جو ورزشگاه گفت: خوشبختانه اين بار جو بسيار خوبي در ورزشگاه آبادان بود و کسي کاري به کار ما نداشت. اين موضوع هم طبيعي بود که تماشاگران حريف تيم خود را بيشتر تشويق کنند. براي رسيدن به شرايط ايدهآل کمي وقت ميخواهيم و بايد چند هفته بگذرد تا همه چيز ايدهآل شود.
-
وحيد هاشميان کفشهايش را آويخت
مهاجم پيشين شماره 9 ايران که نقش مهمي در صعود تيم ملي کشورمان به جام جهاني 2006 آلمان داشت، در روز تولد 36 سالگياش براي هميشه از بازي در مستطيل سبز خداحافظي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان در سي و ششمين سالروز تولد خود، همزمان با يک ماهگي تولد دخترش النا براي هميشه از عرصه بازي فوتبال خداحافظي کرد.
به گزارش مهر ،اين مهاجم، فوتبال خود را در باشگاه فتح آغاز کرد و سپس به پاس تهران پيوست. بعد از پاس به بوندسليگاي آلمان رفت و بهترتيب در تيمهاي هامبورگ، بوخوم، بايرنمونيخ و هانوفر بازي کرد و بعد از آن بار ديگر به بوخوم بازگشت. هاشميان در پايان فصل 10-2009 از تيم بوخوم جدا شد و به ايران برگشت و يک فصل و نيم براي پرسپوليس بازي کرد.
هاشميان در ترکيب تيم ملي ايران نيز بازيهاي درخشاني ارائه کرد و با گلهاي او به قطر و ژاپن راه صعود تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2006 هموارتر شد. وحيد در 50 بازي ملي 15 گل به ثمر رسانده است. (چهار گل به قزاقستان، دو گل به قطر، دو گل به ژاپن، يک گل به عمان، توگو، کاستاريکا، بوسني و هرزگوين، کرهجنوبي و جامائيکا)
پس از رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هاشميان از بازيهاي ملي خداحافظي کرد و گفت که ترجيح ميدهد فضا را براي جوانترها باز کند.
وحيد هاشميان که در دوران بازي همواره در زمره بازيکنان اخلاقمدار فوتبال کشورمان بود و از سوي فدراسيون فوتبال عنوان بازيکن اخلاق فصل 90-89 را نيز از آن خود کرد، بهترين گلزن در ميان لژيونرهاي ايراني بوندسليگا بوده و 38 گل در اين رقابتها بهثمر رسانده است.
هاشميان چندي پيش مدرک مربيگري درجه A يوفا را نيز با شرکت در کلاسهاي مخصوص دريافت کرد و اين اميدواري وجود دارد بزودي شاهد فعاليت اين ستاره باتجربه فوتبال کشورمان در عرصه مربيگري باشيم؛ چراکه اعتقاد بر اين است تجربيات حضور چندين ساله وي در فوتبال ملي و باشگاهي کشور و همچنين 11 سال بازي در بوندسليگاي آلمان که از برترين ليگهاي فوتبال جهان بهشمار ميرود، ميتواند کمک شاياني به پيشرفت فوتبال ايران کند.
-
تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران
پرسپوليس امشب (شنبه شب) از ساعت 22 تمرين خود را در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري مي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]با شروع ماه مبارک رمضان تمرينات پرسپوليس شب ها و بعد از اذان مغرب برگزار مي شود.
به گزارش ايرنا ،گفتني است؛ تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران و نمايندگان اصحاب رسانه هاي گروهي انجام خواهد شد.
-
پس از جلسه مديرعامل با سرمربي
امضاي قراردادپرسپوليس باژوزه بازهم بتعويق افتاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز به ديدار رويانيان رفت اما امضاي قرارداد بار ديگر به تعويق افتاد.
بحث عقد قرارداد ژوزه مانوئل با پرسپوليسيها اين روزها سوژه اصلي رسانهها است. اين مربي عليرغم حضور در تمرينات و حتي بازيهاي پرسپوليس هنوز با اين تيم قرارداد امضاء نکرده و قرار بود امروز قرارداد امضا شود.امروز جلسه اي بين رويانيان و خوزه برگزار شد اما دو طرف، عقد قرارداد را به فردا موکول کردند.
گفته ميشد، امروز شنبه قرارداد رسمي مانوئل با پرسپوليسيها امضا ميشود.