بچه ها ببینین بیلسا چی گفته من حرف اینو خیلی قبول دارم؟؟؟؟
بیلسا: بارسا نیازی به برنامه دوم نداردthink::think::think::
خبر کامل تو قسمت خبرها
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها ببینین بیلسا چی گفته من حرف اینو خیلی قبول دارم؟؟؟؟
بیلسا: بارسا نیازی به برنامه دوم نداردthink::think::think::
خبر کامل تو قسمت خبرها
با اینکه بیلسا خودش از طرفدارای تیکی تاکاس ولی این حرفش رو میشه به عنوان یه حیله در نظر گرفت ! ممکنه که به این فکر کرده باشه که بارسا بخواد روند دیگه ای رو پیش بگیره , اونوقت تموم برنامه ریزی هاش واسه فینال بهم میخوره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته فک نکنم همچین ادمی باشه و شخصیتش خیلی بزرگتر از این کاراس
به نظر شما اگه بازی با چلسی نصف اون توپای که به تیرک زدیم گل میشد الان
همونهای که میگفتن تیکی تاکا دیگه دورانش تموم شده بازم حرفی برای زدن داشتن بیلسا واقعا مثه بعضی مربیا نیس که بخواد با حاشیه ببره و حتما عقیده داره که میگه
بیلسا مربی بزرگیه.از تاکتیک های ضد فوتبالی استفاده نمیکنه.بعد هم اینکه همه میدونن تیکی تاکا همچنان برترین تاکتیک دنیاست اما مساله اینه که بشه با تاکتیک های مثل شوت و ارسال تلفیقش کرد
دوستان دقت کردید ما تا اینجای فصل هم که اومدیم خیلی هنر کردیم.واقعا میگم.مسی الان 3 ساله که بیش از 1 ماه استراحت نکرده.الوز ماسکرانو ژاوی اینیستا بوسکتس و پیکه هم همینطور.اونوقت ما چه طور انتظار داریم که تو سال 4امی که هیچکدوم استراحت نداشتن قهرمانی اروپا رو به دست بیارن؟ واقعا دلم میخواد اسپانیا همون اول تو یورو حذف بشه تا ژاوی و اینیستا و ویا حداقل خسته نباشن برای فصل بعد.خدا رو شکر مسی و الوز بازی چندانی ندارن
یکی دیگه از مشکلات ما اینه که چندین بازیکن با خصوصیات مشابه داریم ! مثل : ژاوی-اینیستا-سسک-تیاگو , بقیه هم هشتن ولی اینا بیشتر شبیه به هم هستن ! اینجوری حریف راحت تر میتونه مقابله کنه !
شما مثل تیمه رئال رو در نظر بگیرید : یه مدافع نمیتونه همونطوری که توپ رو از کاکا مگیره از دیماریا بگیره !
نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه ! یعنی میگم بازیکن هایی با توانایی های مخطلف نداریم مثل چند فصل پیش . شاید با اومدن بازیکنی مثل نیمار یا یه دریبلر بشه مقداری بازیمون رو متفاوت کنیم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دقیقا به خاطر اینه که همه ی بازیکنامون از لاماسیا هستن و اگرم کسی با بقیه فرق کنه به خاطر اون تکنیک هایی هست که تو وجود خودشه اگه چندتا ستاره بخریم درست میشه ولی به نظر من مهمترین مشکلمون بعد از خستگی مدیریت ضعیف باشگاس!:ey babaaa:
آره , شما درست میگید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم باید یه مدرسه توی برزیل بزنیم :nishkhand: وُلا ! یه چند تا رونالدینیو کشف کنیم love::
بعضی تیما میرن توی آسیا واسه (چینیا و عربا) مدرسه میزنن ! معلوم نیست دنباله چی میگردن !
ما هم بریم تو کشوری مثل برزیل سرمایه گذاری کنیم , اونوقت معلوم میشه کی بیشتر سود کرده !
عمرن اگه روسل مُخش به این کارا قد بدهentezar::
دوستان واقعا بحث غیر فنی رو دارید انجام میدید.
توانایی بازیکنای ما یکسانه؟ tars:: این حرف واقعا از اون حرفا بود.سبک بازی تک تک بازیکنامون متفاوت هست.پدرو سبکش نفوذ پشت مدافع با سرعت از جناحین هست.مسی سبکش حفظ توپ و دویدن مستقیم سمت دروازه هست .اینیستا دریپل های کشویی میزنه و توی فضاهای بسته تخصص داره.ژآوی تو چرخش و رد کردن بازیکن با چرخش ناگهانی تخصص داره.ویا سبکش با از عمق هست ولی از خطوط عقب(پدرو از خطوط جلو هست).الکسیس سبکش عوض کردن پا و چرخش و تغییر مسیر ناگهانی هست.تیو و ایکوئنکا یکم تو دریپل شبیه به هم هستن و هردوشون با سرعت و پا عوض کردن دریپل میزنن که به نظر من تیو موفق تره ولی ایکوئنکا مفید تر کار میکنه.تیاگو هم سبکش دقیقا مثل رونالدینیو هست.اگه نگاه کنید هر بازیکن یک قابلیت خاص داره اما متاسفانه این سبک ما هست که باعث میشه بازیکنایی غیر از مسی و اینیستا کار های انفرادی زیادی انجام ندن و تو تیم حل بشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگار بارسا می خواد یه مدرسه توی ایران بزنه!!امیدوارم صحت داشته باشه:khahesh: