-
رويانيان مطرح کرد:
پرسپوليس در ماه رمضان بازي ميکند
مديرعامل باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس امروز بعد از حضور در نماز جمعه قم گفت: تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدير عامل باشگاه پرسپوليس که قبلا اعلام کرده بود تيم فوتبال اين باشگاه در ماه رمضان به ميدان نخواهد رفت، بعد از حضور در نماز جمعه قم با بيان اينکه تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده، تلويحا از حضور پرسپوليس در مسابقات ليگ در ماه رمضان خبر داد.
وي در اين خصوص افزود: تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده است ولي تکليف شده تا رعايت شئونات اين ماه با دقت رعايت شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين گفت: بر اين اساس ما تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس را پس از افطار انجام داده و تمام سعي خود را براي اجراي شئونات و اعمال نظرات علماي بزرگوار در حفظ شعائر ديني در اين ماه مبارک معطوف خواهيم داشت.
-
يک سايت ترکيهاي فاش کرد
دنيزلي به پيشنهاد تراکتورسازي پاسخ منفي داد
محمد حسين جعفري ميگويد پيش از انتخاب توني اوليويرا قصد داشته مصطفي دنيزلي را به تراکتورسازي بياورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] يک سايت ترکيهاي مدعي شد محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي پيش از انتخاب توني اوليويرا با مصطفي دنيزلي براي سپردن سکان هدايت تيمش به او مذاکره کرده است.
سايت ترکيهاي "بورسا دابوگون" روز پنجشنبه در گزارشي به مذاکره مديرعامل تراکتورسازي با دنيزلي اشاره کرد و نوشت: تيم فوتبال تراکتورسازي که فصل گذشته به رتبه دوم ليگ خليج فارس دست يافته پيش از آغاز دوره جديد ليگ ايران، اردوي 10 روزهاي را در حمام قزل ترکيه برگزار کرده بود.
جعفري در گفتوگو با رسانههاي ترکيهاي با بيان اينکه ترکيه فوتبال سازمان يافتهاي دارد، گفت: باشگاه ما سعي دارد با تيمهايي از روسيه و آذربايجان هم روابط دوستانهاي داشته باشد. اين اردو براي تيم ما بسيار مفيد بود. ما فصل گذشته به رتبه دوم رسيديم و در اين فصل به دنبال قهرماني هستيم. تراکتورسازي بيشترين تعداد هوادار را در ايران دارد.
وي ادامه داد: ما هميشه ليگ ترکيه را دنبال ميکنيم. فوتبال ترکيه جايگاه بسيار خوبي دارد چرا که باشگاههاي اين کشور وضعيت اقتصادي خوبي دارند. اميدوارم فوتبال ايران هم بتواند به اين جايگاه برسد.
مديرعامل تراکتورسازي هچنين به ضرورت گسترش روابط دو کشور در زمينه فوتبال اشاره کرد و گفت: اميدوارم در آيندهاي نزديک تيمهاي ملي ايران و ترکيه بتوانند در يک بازي دوستانه به مصاف هم بروند.
به گزارش ايسنا، سايت "بورسا دابوگون" در ادامه نوشته است، محمد حسين جعفري با اشاره به علاقه اين باشگاه براي همکاري با مصطفي دنيزلي گفت: دنيزلي در ايران مربي شناخته شدهاي است. او مربي پرسپوليس بوده و در فوتبال ايران مورد تاييد همه است. ما به دنيزلي براي هدايت تراکتورسازي پيشنهاد داديم اما او قبول نکرد.
وي ادامه داد: افراد بسيار زيادي در ايران دنيزلي را دوست دارند. ماهم دوست داشتيم که از تجربيات او استفاده کنيم اما نشد. همچنين به غير از او با چند مربي ترک ديگر هم مذاکراتي داشتيم اما به سرانجام نرسيد. با اين حال من دوست دارم روزي دنيزلي را به تراکتورسازي بياورم.
اين سايت در پايان نوشته است که تراکتورسازي در فصل جديد با توني اوليويراي پرتغالي براي هدايت تيمش به توافق رسيده است.
-
ژوزه نور ورزشگاه درفشيفر را تاييد کرد
نور ورزشگاه درفشيفر مورد تاييد سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با توجه به اينکه قرار است تمرينات پرسپوليس در ماه مبارک رمضان بعد از افطار و از ساعت 22 آغاز شود، مانوئل ژوزه، سرمربي اين تيم پس از تمرين امشب نور ورزشگاه درفشيفر را مورد ارزيابي قرار داد و آن را تاييد اما تاکيد کرد برق اين ورزشگاه نياز به تقويت دارد و به همين دليل مسئولان پرسپوليس درصدد هستند اين مشکل را براي تمرين فردا برطرف کنند.
* خبر ديگر اينکه قرار است فردا قرارداد مانوئل ژوزه امضا و ثبت شود. به همين دليل اين مربي پرتغالي امشب يک رونوشت از اين قرارداد را خواهد ديد تا در صورت عدم مشکل قراردادش را امضا و ثبت کند.
-
استراحت يک روزه پرسپوليسيها لغو شد
در صورت اعلام ماه مبارک رمضان پرسپوليسيها فردا ساعت 10 شب تمرينات خود را پيگيري خواهند کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر صنعت نفت آبادان مانوئل ژوزه تصميم گرفت تا تمرينات روز شنبه پرسپوليس تعطيل شود اما وي پس از تمرين امروز نظر خود را عوض کرد و قرمزپوشان فردا تمرينات خود را ادامه خواهند داد.
پرسپوليسيها در ماه مبارک رمضان ساعت 22 تمرينات خود را برگزار خواهند کرد.
-
آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از روشن شدن تکليف مصدوميت غلامرضا رضايي در روز يکشنبه خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دکتر وجيهالله چشمهسري در گفتوگو با خبرگزاري فارس، درباره مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه وضعيت غلامرضا رضايي بسيار خوب است و تکليف اين بازيکن براي ديدار مقابل فجرسپاسي پس از تست روز يکشنبه مشخص ميشود.
وي درباره مصدوميت جزئي کريمي گفت: مصدوميت او چندان چندي نيست و فقط يک ضربخوردگي ساده بود.
چشمهسري درباره زايد نيز گفت: اين بازيکن دچار سرماخوردگي شده و مشکل گوارشي داشت که با تصميم ژوزه امروز تمرين نکرد و فردا استراحت ميکند. اگر يکشنبه شرايط خوبي داشت همراه با تيم تمرين ميکند.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور تمام بازيکنان پيگيري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين از ساعت 18 امروز در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. ابتدا بازيکنان 10 دقيقه به صحبتهاي ژوزه گوش دادند و سپس به 3 قسمت تقسيم شدند. دروازهبانها زير نظر حاجي به تمرين پرداختند، بازيکنان ذخيره در ديدار مقابل صنعت نفت به بدنسازي فشرده پرداختند و بازيکنان اصلي ديدار روز گذشته نيز با دويدن ريکاوري کردند.
* ايمون زايد به دليل سرماخوردگي دقايقي در تمرين حضور پيدا کرد و با اجازه ژوزه تمرين را ترک کرد. اين بازيکن امروز وقتي از محل هتل قصد رفتن به تمرين را داشت از سرويس خود جا مانده بود!
* يک هوادار از مازندران که ادعا ميکرد همدوره مرحوم حجازي است، در تمرين حضور داشت. او ادعا ميکرد که آمادگي دستياري ژوزه را دارد. وي در اين مورد با بازيکنان گفتوگو ميکرد.
* علي کريمي با بازيکنان ذخيره تمرين کرد.
* هواداران چندان از بازي روز گذشته پرسپوليسيها مقابل نفت آبادان رضايت نداشتند اما از نتيجه راضي بودند.
* حدود 30 هوادار پشت درهاي بسته تمرين امروز را نظارهگر بودند. چند مامور نيروي انتظامي نيز در اطراف ورزشگاه حضور داشت.
* ژوزه مانوئل در ميانه تمرين با 11 بازيکن بازي مقابل صنعت نفت بيشتر از سايرين به گفتوگو پرداخت.
* غلامرضا رضايي همراه با بازيکنان ذخيره تمرين کرد و تست شد!
* در پايان بازي براي سوسا هافبک برزيلي پرسپوليس جشن تولد گرفته شد.
-
کاظميان:اميدوارم هواداران پرسپوليس راببخشند
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم فدراسيون به خاطر ماه مبارک رمضان محروميت هواداران ما را ببخشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جواد کاظميان گفت: فوتبال بدون حضور تماشاگران هيچ لطفي ندارد. اميدوارم فدراسيون فوتبال به خاطر ماه مبارک رمضان هم که شده محروميت هواداران پرسپوليس را ببخشد. ماه رمضان ماه رحمت است، اميدوارم به اين مناسبت با لغو محروميت تماشاگران، بازيها از همين ابتدا گرمتر و پر هيجانتر شود.
وي افزود: الان که بازي ها شب انجام ميشود، حضور تماشاگران جذابيت خاصي به ورزشگاه ميدهد. خيلي از هواداران پرسپوليس ميخواهند تيم جديد خود را از نزديک ببينند. بازي هم که شب برگزار ميشود و تماشاگران استقبال زيادي ميکنند. به نظر من، اگر اين اتفاق بيفتد صد هزار نفر به ورزشگاه ميآيند.کاظميان با اشاره به بازي با صنعت نفت، گفت: قبل از بازي گفته بودم که تا رسيدن به فرم ايده آل فاصله داريم اما امتياز از دست نخواهيم داد.
گلزن پرسپوليس در بازي با صنعت نفت تصريح کرد: بازي اول خيلي مهم بود، اين بازي مشخص ميکرد جو رواني تيم چگونه خواهد بود. 4، 5 هفته اول کاملا تعيين کننده است. مثلا سالي که در الشباب بودم هيچ کس روي تيم ما حساب نميکرد وقتي در پنج بازي اول 15 امتياز گرفتيم، همه چيز تغيير کرد. شخصيت قهرماني تيم شکل گرفت و در نهايت قهرمان آن فصل شديم.
کاظميان در ارتباط با بازي برابر فجر سپاسي نيز گفت: قطعا بازي سختي است. نبايد حريف را دست کم گرفت. پيروزي خوبي داشتند اما برابر تيم ما حرفي براي گفتن نخواهند داشت. ما هم اگر روز اول در تهران بازي ميکرديم پيروزي پر گلتري رقم ميخورد. گرما در آنجا بيداد ميکرد. من چند سال در امارات بازي کردهام و به گرما عادت دارم اما پنجشنبه شب گرماي آبادان وحشتناک بود.
وي ادامه داد: بايد از بچههايي که 90 دقيقه بازي کردند، تشکر کرد و به آنها آفرين گفت. حالا هم خودمان را براي بازي با فجر آماده ميکنيم. بايد بتوانيم در دو بازي بعدي 6 امتياز بگيريم.
مهاجم پرسپوليس درباره گلي که زد گفت: من فکر ميکردم که وارد بازي بشوم، البته تصورم اين بود که زودتر به بازي گرفته ميشوم، اما شرايط بازي آنطور پيش رفت. واقعيتش اين است که هر وقت قرار است گل بزنم، حس خوب و خاصي دارم. روز پنجشنبه همان حس به سراغم آمده بود. همان يک توپ هم نصيب من شد. البته بايد از کار بچهها و پاس عالي کريمي تشکر کنم که اين فرصت را براي من ايجاد کردند.
-
نامه رويانيان به کميته فوتسال:
15 روز براي تيمداري به ما مهلت دهيد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران براي تصميم گيري پيرامون تيمداري در فوتسال و همچنين ارسال مدارک از کميته فوتسال 15 روز وقت خواست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه پرسپوليس تهران پس از تباني تيمهاي گيتيپسند و پرسپوليس در هفته آخر ليگ برتر فوتسال، تيمش را منحل کرد و محمد رويانيان اعلام کرد که ديگر حاضر به تيمداري در اين رشته نخواهد بود. اما محمد رويانيان امروز نامهاي مبني بر حضور پرسپوليس در ليگ برتر را به کميته فوتسال ارسال کرد.
مديرعامل پرسپوليس در اين نامه مهلت 15 روزهاي را خواستار شده تا بتواند مدارک لازم را تهيه و در اختيار کميته فوتسال قرار دهد. اين در حالي است که مهلت ارسال مدارک تا پايان وقت اداري امروز (شنبه) بوده و ترابيان تنها ساعت 24 امشب را آخرين زمان ارسال تعيين کرده است.
طبق گفته رئيس کميته فوتسال، تاکنون بسياري از تيمهاي ليگ برتري مدارکشان را ارسال کردهاند.
همچنين مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر نيز تا پايان ساعت اداري امروز در نظر گرفته شده بود اما رييس کميته فوتسال از تمديد احتمالي آن خبر داده است.
-
خلعتبري:
استقلال و پرسپوليس پول بيشتري به من ميدادند
مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تيمهاي استقلال و پرسپوليس پول بيشتري به من ميدادند و من سپاهان را انتخاب کردم، اما رقم ميلياردي قراردادم در روزنامهها را رد ميکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رضا خلعتبري اظهار کرد: من پيش از آغاز فصل جديد ليگ برتر فوتبال با تيمهاي استقلال و پرسپوليس نيز صحبت کرده بودم و در شرايطي که اين تيمها پول بيشتري به من ميدادند من سپاهان را انتخاب کردم.
به گزارش فارس ،وي تاکيد کرد: من در سالهاي گذشته نيز در اصفهان بازي کرده بودم و احساس خوب و راحتي از بازي کردن در اين شهر داشتم و به همين دليل سپاهان را براي ادامه فوتبالم انتخاب کردم.
مهاجم تيم فوتبال سپاهان تصريح کرد: تيمهاي استقلال و پرسپوليس تيمهاي محبوبي هستند اما سپاهان نيز داراي کادر فني و مديريتي قوي و همچنين هواداران بسيار خوبي است که در انتخاب من براي ادامه فوتبالم بسيار تأثيرگذار بود.
وي ادامه داد: به هيچ عنوان رقم قرارداد ميلياردي که در رسانهها از آن صحبت ميشود با سپاهان بستهام صحت ندارد و من به هيچ عنوان آن را تاييد نميکنم.
خلعتبري همچنين به قانون سقف قرارداد اشاره کرد و افزود: به نظر من اين قانون به هيچ عنوان رعايت نميشود و بايد گفت بازيکناني که به طور مثال به تيمهاي استقلال و پرسپوليس ميروند، بسيار بالاتر از سقف قرارداد به اين تيمها پيوستهاند.
وي در پايان گفت: قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت شده و ميتوانيد آن را ببينيد، رقم قرارداد من به هيچ عنوان آن چيزي نيست که در رسانهها عنوان ميشود.
-
قاضي به کميته انضباطي فراخوانده شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال 'محمد قاضي' مهاجم پيشين ذوب آهن اصفهان و فعلي پرسپوليس را فراخواند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] همچنين نماينده باشگاه ذوب آهن نيز به کميته انضباطي دعوت شد.
به گزارش ايرنا ،در پي مطالبه وجه محمد قاضي از باشگاه ذوب آهن اصفهان جلسه ديگري در 31 مردادماه تشکيل خواهد شد که محمد قاضي و نماينده تام الاختيار ذوب اهن بايد در جلسه حضور يابند.
همچنين کميته انضباطي درباره درخواست مطالبه وجه وحيد نعمتي از باشگاه صباي قم راي خود را صادر کرد.
بر اساس راي صادره باشگاه صباي قم به پرداخت مبلغ 11 ميليون و چهارصد هزار تومان به وحيد نعمتي محکوم شده است.