وای امروز چقدر خندیدیم این آرمان و شهریار جون کلی ما رو به خنده انداختن:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
وای امروز چقدر خندیدیم این آرمان و شهریار جون کلی ما رو به خنده انداختن:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
من که با آواتارم/امضام خیلی حال میکنم ! :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه سیتی قهرمان شد اونوقت عوضش میکنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سوال چرا رونالدو رو زندانی کردن؟think::
فک کنم , چون اینا به خودشونم رحم نمیکنن ! :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمالا میترسن نتونه خودش رو کنترل کنه بزنه پپ و مسی رو بکشه :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا این رئالی ها چقدر حسودن :
اینم شاهکارشون :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم آقای کپی ، شما واکس نزن بچتون ذغال در میاد
آخرین عکس دریافتی از کاوشگر فضایی ناسا ...
تلاش ها برای یافتن توپ راموس همچنان ادامه دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راموس : آقا ، توپ منو ندیدی ؟
What's Your Excuse , Now?لذتی که توی دیدن این عکس هست توی هیچ قهرمانی نیست !! تو زمین خودت جلوی این همه هوادار با اون همه خرج ریز رو درشت تیمت حذف شد ! داور هم این همه بهت آوانس داد . حالا چی ؟
فقط دوست داشتم دیشب به خبرنگار بودم. بعد از بازی ازش سوال میکردم آقای مورینیو آیا قبول داری اگه بایرن حذف میشد واقعا یه رسوایی سانتیاگوبرنابئو رخ داده بود؟
مثل سال 2004 ! مثل رسوایی الدترافورد ! همون روزی که با اشتباه داور تو انقدر بزرگ شدی ! همون روزی که اگه داور اون اشتباه رو نمیکرد باید همینطور روی زمین توی مکتب های پرتغال مینشستی و به بچه ها زبان یاد میدادی !
خودت و تیمت حذف شدید . به همین سادگی و خوشمزگی ! سعی کن سال دیگه 3-4 تا پپه جدید کشف کنی بلکه به یه جایی رسیدی !
پیکه خیلی باحالی
بعد از بازی با چلسی پیکه عکس پروفایل فیسبوکش رو این عکس گذاشت :