داش عليرضا منظور من از اينكه اولين بار كاكا و ازيل رو كنار هم بزاريم تو خط هافبك بود ! بازي قبل كاكا جاي ديماريا بازي كرد و ما بازم 2 هافبك دفاعي داشتيم.
البته قبول دارم اينجوري ريسكش بالاست.
اميدوارم خوب بازي كنيم:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
داش عليرضا منظور من از اينكه اولين بار كاكا و ازيل رو كنار هم بزاريم تو خط هافبك بود ! بازي قبل كاكا جاي ديماريا بازي كرد و ما بازم 2 هافبك دفاعي داشتيم.
البته قبول دارم اينجوري ريسكش بالاست.
اميدوارم خوب بازي كنيم:yes:
کونتراو اومد جای این مرتیکه ی ببعی ki::
چيزي كه پر واضحه اينه كه ديگه تاكتيك گوارديولا به همه روشن شده و تقريبا اكثر مربي ها ميدونن در مقابل تاكتيك تيكي تاكا چطور بازي كنن ! (( چيزي كه دي مئو اون رو به اوج رسوند )) !
ديگه حركتاشون جواب نميده و دست پپ واسه همه رو شده !:ohum:
الا اينكه استرس و ترس از شكست هاي قبلي ممكنه بچه ها رو اذيت كنه آزار بده !
بارسلونا يه برگ برنده ي خوب داره و اونم اينه كه پشتش به پيروزي هاي قبل گرمه و اين ميتونه پشتوانه خوبي براي اونا باشه !
البته مادريدي ها هم برگ برندشون اينه كه اكثر ستاره هاشون رو در اختيار دارن و يك روز بيشتر از حريف استراحت كردن !
در كل همون طور كه تو تبادل نظر الكلاسيكو گفتم رئال اين بازي رو ميبره !
اين الكلاسيكو با الكلاسيكوهاي قبل فرق ميكنه چون دست پپ گوارديولا واسه همه رو شده !:flowerysmile:
داداش خدا کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به خدا بعد از این نتیجه های بد امید ندارم به الکلاسیکو.دوست ندارم اینو بگم ولی از داخل دارم میسوزم.باور کنید:gerye:
دلم یه برد درست حسابی می خواد باید ببریم.اگه این دفعه هم مثل دفعه های قبل بشه نمی دونم چی کار می کنم....:narahat:
امیدوارم ببریم.
وقتی میبینم رضا می گه می بریم پس حتما می بریم.:love:
امیدوارم اینطور بشه داش رضا !!!!!!!! ولی من واقعا شک دارم . درسته که شرایط بارسا عوض شده ولی اون دفاعی که چلسی میکنه با رئال فرق میکنه ! اونا دوتا هافبک کناریشون به دفاع کمک میکردن و اونا تقریبا 3 تا هافبک دفاعی داشتن!!! دروگبا رو داشتن که قدرت بدنی جلو میرفت ولی متاسفانه ما رونالدو دیماریا زیاد تو دفاع خوب نیستن فقط پرس میکنن و اوزیل که دقیقه 50 به بعد روی مرده حساب میشه انقدر خسته است !!! بنزما هم که اگه روز خوبش باشه شاید از 2 تا موقعیت عالی 1 رو گل کنه . به هر حال شرایط رئال و چلسی هم فرق میکنه
البته خیلیا اول فصل هم همینو میگفتن و میگفتن بارسا دیگه نتیجه نمیگیره اما اونا بازم با کارایه تاکتیکیشون به اوج برگشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبول دارم یکم حرکتاشون لو رفته اما اعتقاد د ارم هنوزم میتونن از این کاراشون نتیجه بگیرن
پس نکته مهم چگونگی بازی رئال مقابل این تیمه الان جنبه روحی بازم اهمیت زیادی داره و اگه بخوایم دفاع کنیم این فشار استرس رو تیم دفاع کننده بیشتره
بنابراین بهترین تاکتیک اینه که استرسو از تیممون کم کنیم که بهترین راهکار برای اون حملست
HalaMaDrID
بهت اعتماد دارم
برد تو نيمه اول خوب بوداميدوارم تو نيمه دوم هم همينجوري بازي كنيم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی گل زد به به !!! به نظر من که پای اون بازیکنی که با په په رفتن برای توپ از بدن خدیرا جلوتر بود !!!
هیچ صحبتی نمی کنم تا آخر بازی....
باید در دفاع همین جوری باشیم و در ضدحملات بهتر.
دیماریا باید تعویض بشه.افتضاح بود