داش آرمان مطلبی که زدی فوق العاده و عین واقعیت بود مرسی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلند شو پسر تو الگوی بسیاری از کودکان جهانی که رویای ستاره شدن رو در مسیر پاک و رشد معجزه آسای تو جستجو میکنن
وقتی چهار توپ به تیر میخوره و در مقابل سه گل در وقتهای اضافه میخوریم تو مقصر نیستی چون تقدیر به گونه ای دیگر نوشته شده
..............................
پل والری میگه هنر زاییده شکسته
شکسپیر میگه انسانهایی که شکست رو تجربه کردن روحشون متعالی تر و قوی تر از انسانهاییه که همیشه پیروز هستن
اما مهمتر و بزرگتر از این جملات، جمله یکی از پادشاهان فقید ایران یعنی کریم خان زند هست که میگه:
تاریخ در مورد انسانها بر اساس نوع برنده شدنشون قضاوت نمیکنه بلکه بر اساس شکل شکست خوردنشون قضاوت میکنه
یک روز با یکی از همکارا در مورد تفاوت مسی و مارادونا حرف میزدیم و اون این سوال رو مطرح کرد که چرا هنوز کلیت مردم جهان قبول نکردن که مسی بهترین بازیکن تاریخه و مارادونا رو لایق این عنوان میدونن؟
و ازم خواست که در جواب نگم که طرفدارای سایر تیمها حسادت میکنن یا...
من هرچقدر فکر کردم به این نتیجه رسیدم که تفاوت مسی و مارادونا در بردها و گلها و دریبلهاشون نیست
هر دوشون گلهای قشنگ زدن با دست گل زدن دریبلهای یک شکل داشتن بردها و قهرمانیهای زیادی داشتن
اما مارادونا یک چیز داشت که مسی نداشت و اون تجربه تلخ شکست خوردن بود
مارادونا در فینال سال 90 بعد از باخت به آلمان به معنای واقعی شکست رو احساس کرد و اشک ریخت و تاریخ بر اساس گفته کریم خان زند بر اساس شکستش اون رو در حافظه ها ثبت کرد
اون اشکها چیزی بود که شخصیت مسی کم داشت
مسی حتی زمانی که با آرژانتین حذف شد یا زمانی که بارسا در مقابل اینتر حذف شد شکست رو به معنای واقعی درک نکرد و تلخی شکست رو با تمام وجود احساس نکرد و شاید روح کودکانش هنوز اجازه نمیداد شکست رو بپذیره
اما امشب مسی به اون تجربه رسید و تلخی شکست رو با تمام وجود چشید و سنگینی شکست رو در فقراتش احساس کرد
این بهترین و گران بهاترین چیزیست که مسی تا به حال در دنیای فوتبال به دست آورده و مطمئن باشید مسیِ آینده چیزی به مراتب فراتر از این مسی خواهد بود و پیشبینی فرگوسن مبنی بر آغاز سالهای اوج مسی بعد از سن 24 سالگی رو به عینه خواهید دید
.................................................
شکست خوردیم چون تقدیر ما این بود و من به این ایمان دارم