علی این ادریان همش فیکسه بازیسازه صدرنشین اقای لیگ لیگ هم هست ولی اورالش همون هفتاد و هفتهرا پیشرفت نمیکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
علی این ادریان همش فیکسه بازیسازه صدرنشین اقای لیگ لیگ هم هست ولی اورالش همون هفتاد و هفتهرا پیشرفت نمیکنه؟
تیم خیلی خوبی داری. فقط این دفاع وسطت کیه نمیشناسمش! چه فصلی هستی و چند سالشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا تو کریر من تا 2023 اورالش تا 88 اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماره شیش؟خودمم تا حالا ندیدمش اول فصل 2015 از بارسا خریدمش 10 تا الان تا نیم فصل شده 83نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره. اگه سنش پایینه عجب بازیکن خوبی پیدا کردی ! خوش بحالت !نقل قول:
سلام کسی می دونه چجوری میشه سریع تر توی کریر مد فیفا بخش بازیکنش پیشرفت کرد ؟
کسی نمی دونه چجوری میشه تو کریر مد بخش بازیکنش تو چند تا پست بازی کرد؟مثلا من دفاع اخر هستم بتونم هافبک هم بازی کنم یا دفاع راست.
اقا دوباره فیفا 14 نصب کردم زدم تو کار کریر :jeddiiiii:
با اورتون شروع کردم , تیم خوبیه , یکم بودجش کمه مجبورم کلا با اورال پایینای جوون کار کنم :| البته خوبه بازم راضیم ازش :nishkhand:
خلاصه یه فصلو رد کردم , تو Capital One Cup تو فینال 1-0 از چلسی خوردم :| تو F.A Cup نیمه نهایی با بدشانسی و گلی که دقیقه 90 از هال سیتی خوردم حذف شدم :| تو لیگ اروپا فینال با اینکه 1-0 از اینتر عقب افتادم لوکاکو شروع کرد به گل زنیو اخر 3-1 بردم و قهرمان شدم :nishkhand:
خدایی غولیه این لوکاکو آقای گلم شد تو لیک :jeddiiiii:
تو لیگم فقط بخاطر تفاظل گل کمتر از منچستر یوناییتد دوم شدم :|
کلا فصل خوب و قابل قبولی بود :whistle3:
بازیکنایی ک توصیه میکنم بگیرید : Jese Rodriguez , Barkley , Lukaku , John Stones
اینارو بگیرید خیلی خوبن اون جان استونز مدافع جوونیه خیلی خوبه :ahaaaaaa:
در اخرم ترکیبمو میزارم تو اول فصل دوم یعنی 2015/16
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همیشه بزرگ ترین ضعفم تو فیفا دفاعم هستش و بر عکس خط حمله ام همیشه خیلی قوی کار می کنه و دفاع کارش رو خراب می کنه کسی راه کاری برای دفاع بهتر کردن سراغ داره؟چون مشکل از بازیکن نیست مشکل از شیوه دفاع کردن منه
سلام دوستان من الان فصل اول هستم می خوام بدونم كدوم بازيكنا از همه پیشرفت هاشون بیشتره و خوب بازی میکنن
لوکاکو ، موراتا ، کوین دی بروین ، آدریان ، یاسین بنزیا ، احمد موسا ، کورت زوما ، ناتان اکه ، رامیرو داسیلوا ، موریتز لایتنر، جردان شکیری ، عدنان یانوزای ، آنتونی مارتیال ، برند لنو ، کریستین بنتکه ، اسحاق بلفودیل و .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza13777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه گوشه ای از بازیکنای خیلی خوب و آینده دار فیفا هستن این بازیکنان !
بعد این همه مدت بازی کردن هنوز سعادت بازی کردن با کریستین بنتکه رو پیدا نکردم !
سلام به همگی!
من فیفا 14 دارم و کرکش Skidrow هست و هیچ آپدیتی هم روش نصب نیست
اگه بخوام آپدیت کنم فیفا 14 رو:
1- از کجا باید دانلود کنم؟ چی ها رو دقیقا باید دانلود کنم؟
2- اگه آموزش خاصی هم داره ممنون میشم کمک کنید.
سپاس پیشاپیش
بعدددد چهار ماه بازی نکردن از هفته دیگه دوباره شروع میکنم
بازیکنایی که من باهاشون کار کردم و خوب رشد کردن
ادریا-برونو - مایر((لورکوزن) - ازکیل(اندرلخت)
یک سوال علی داش من تو میلان یک فصللل واااقعا عجیب بود ژسنی دروازه بان ارسنال و کلا دروازه بانا خیلییی پیشرفت نمیکنه ولی ژسنی با میلان
به اپرال 94 رسوندددمش :|
یک بار دیگه با میلان دوباره ژسنی خریدم تا 89 رفت
ولی تو یووه جواب نداد این قضیش چیه؟
نقل قول:
فکر میکنم این برمیگرده به نتایج شما. احتمال داره با یووه که بازی میکردین نتایج چندان خوبی نمیگرفتین. یا اگرم میگرفتین دروازه بانتون گل زیاد میخورده و همین باعث میشده روحیه ش بیاد پایین
روحیه که پایین باشه تو پیشرفت بازیکن تاثیرگذار هست احتمال زیاد
بچه ها معمولاً قرضی دادن بازیکن در چه شرایطی باعث رشد بازیکن میشه؟(بازیکن آکادمی)
در شرایطی مطمئن باشین تو اون تیمی که میخواد بره قرضی بازی کنه بازیکن ثابت باشه و بهش خوب بازی برسه. اگه قراره بره تیمای قوی تر که بازی بهش نرسه رشد آنچنانی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیفا 16 هم تو راهه و ما هنوز داریم فیفا 14 بازی میکنیم :||||||||||
آقا من همون کریر رو دارم ادامه میدونم دیگه نمیدونم فصل چندم 2023 یا 24 باید باشه دیگه از موناکو خستم شده بود. تیمش دیگه زیادی قوی شده بود
رفتم ببینم چه تیمایی سرمربی میخوان دیدم دورتموند بینشون هست. زدم درخواست دادم.کصافط قبول نکرد :||||||| بهم برخورد اصن :ehe: از لجشون رفتم سرمربی شالکه شدم. منتظر بازی با دورتموندم الان میخوام انتقام بگیرم :death:
تیمشم خوبه به زودی عکس میزارم ازش. فعلا فک کنم هشتم نهم هستم و نزدیک 15 امتیاز اختلاف با صدر جدول :| ولی سعی میکنم بگیرمشون :nishkhand:
مثلا اگه بره چمبرلین بازیکن جووون ارسنال استون ویلا خوب نیس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه علی!نقل قول:
دقیقاً هم رفتی تیم رقیب خونی دورتموند :nishkhand:
----
من مونیخ 1860 توی بوندس لیگا 2 دارم؛ نسل شون رو عوض کردم
ولی واقعاً لیگش سخته
چرا فکر میکنم انتخاب مناسبی باشهنقل قول:
آره میخوام یه کاری کنم بفهمن درخواست کیو رد کردن :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگش جذاب هست و البته سخت.
ببخشيد من وينگ راست جون ميخوام بين٥و٨ميليون باشه لطفا معرفي كنيد؟
چه سالی هستید تو کریر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2015يك فصلو تموم كردم
جوون تا اون قیمت: Bakkali , Deulofeu , Niang , Chamberlainنقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا بازیکنای جوون و خوبین
سلام به همه !
تو فیفا 14 چطوری بازیکنان بطور اتوماتیک تعویض میشن؟ لطفا بگید
اصلا نمیشه اتوماتیک تعویض کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط zidane7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این قابلیت مال پی اسه
خوب با میلان فصل 2016 هستم علی تو دو تا کریکر ادریان پیشرفت نکرد ولی این بار شد بازیکنایی که من حتما سفارش میکنم و باعث موفقیت منم شدن
به تررررتیب
1-لنو (لورکوزن ) دروازبان
2-ادریان (فلامینگو) هافبک
3-ماتریال (موناکو) مهاجم
4-کاپیتان الشرررررراوی (میلان ) وینگر چپ
5- برنارد (شاختار) هافبک
6-ماتیاس گینتر (فرایبورگ ) دفاع عاااالیههه
7-ازکیل (اندرلخت ) مهاجم
8-زکریا باکالی ( پی اس وی ) وینگر راست
تیم من والنسیا هست
فصل 2018 هستم
بازیکنان:
دروازهبان فرانچسکو باردی
دفاع: رومگنولی، روبر،رایدِحلف،گایا
خط میانی: پوگبا، کوین د بروین، گاربُدُن خیل، نُردی
محاجم: متیو دسترو، ماریو بالوتلی
نیمکت :
ایسکو، آدریِن، استفان یووتیچ، نلسون الیویرا، کاپینو(دروازه)، الیکس ویدال،علیرضا جهانبخش
بهترین تیمم تا اینجای کار،که بااین تیم راحت لول worldclass رو پیش میرم
تیم:والنسیا- فصل 2018
ترکیب 4-2-2-2
دروازبان: فرانچسکو باردی
دفاع راست: روبر(اسپانیایی)
دفاع چپ: گایا
دفاع وسط: رومگنولی و رایدِحلف
هافبک دفاعی: پل پوگبا و کوین د بروین
بال چپ: گاربُدُن خیل
بال راست: نُردی(ایتالیایی)
مهاجمان: متیو دسترو، ماریو بالوتلی
پیشنهاد من برای خرید بازیکن آینده دار:
آدریِن(19ساله-برزیلی-هافبک حجومی)
ایور بانِگا (21ساله-آرژانتینی-هافبک تهاجمی و بال چپ)
رومگنولی (19ساله-مدافع میانی)
روبرتو پِریرا(23ساله-مهاجم و هافبک)
استفان یووتیچ (20ساله-مهاجم)
متیو دسترو(20ساله-مهاجم)
لوکاس(21ساله-برزیلی-بال راست)
جفری بروما(20ساله-بال چپ)
نیکولا لیل و آرون لنو(دروازه بان)
تشکر از عضو ویژه ایکر کاسیاس و سایر دوستان...یک سوال دارم. من کریرمود در فیفا 14 بازی میکنم.وقتیکه من یک ترکیب از بازیکنان را درست میکنم.تا بازی کنم.اما یک پیام میده و میگه که
(این ترکیب درست نیست.باید یک ترکیب دیگه درست کنی.یا که بطور اتومات یک ترکیب دیگه برایت درست میشه)
میخواهم که این پیام را دوباره نده چکار کنم؟ با ترکیب که خودم میخواهم بازی کنم؟؟؟ ممنون
معمولا موقعی این پیغام میاد که شما بازیکنی رو که محروم یا مصدوم هست رو تو ترکیب قرار دادید و سیستم میگه که باید عوض کنید اون بازیکن رو. ولی تغییر ترکیب رو من ندیدم به شخصه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط zidane7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان... من که رو کامپیوترم فیفا15 اجرا نمیشه اما از وقتی که این رو ریهتم فیفا14 هم کند شده یعنی باگ داره اگه میشه راهنمایی کنید...:look::look::look::look: باتشکر
چجوری میشه تیم سیو کرد و بازی دوستانه انجام داد
اگه از زمانی که فیفا 15 ریختید فیفا 14 تون کند شده، خب با توجه به اینکه میگید فیفا 15 اجرا نمیشه کلا پاکش کنید. شاید 14 درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .SEPEHR SH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بخش کریر یه تیم میسازید و باهاش تو لیگ و جام های مختلف شرکت میکنید. بازی های دوستانه هم توسط خود سیستم انتخاب میشه. واسه سیو کردن ، زمانی که میخواید از کریر خارج بشه خودش یه گزینه سیو داره که میتونید بازی تونو سیو کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آمار ارقام فصل رو گذاشتم که توی همه جام ها قهرمان شدم برای اولین بار 4 تا جام رو باهم بردم و بدون باخت بیشتر امتیاز رو توی یک فصل گرفتم.
تو حالت لنگوجری بازی میکنم البته شاید تلفظشو اشتباه گفته باشم !
با آلمان قهرمان یورو 2016 شدم که همه نتایجش هست تو عکس مربوطه.
اینم ترکیب اصلی من برای فصل جدید که لوکاس مورا رو تازه خریدم.
--------شزنی----------
گیبس--ناستاسیچ--واران--دشیلیو
-----پوگبا--ویلشر(c)-----
لوکاس----نیمار---وولکات
---------جیرود------
ودر ذخیره
لنو-مارکینیوش-کاشیلنی-دپای-موراتا-چمبرلین-آدرین-گنبری-رمسی-کوکوئلین-میایچی-دیگنه
کلا تیمم کامله و خیلی حال میکنم با بازیکنا..
یه نکته هست که زیاد گل میخورم ولی خیلی بیشتر هم گل میزنم لطفا حتما عکسارو ببینین خیلی جالبه بیشتر آمارو ارقامو تو پاور پوینت نوشتم و عکساشونو گذاشتم
نظر یادتون نره
یه سوال،روی فیفا14 pc چجوری میشه skill move زد؟
دکمه های rs, ls گفته برای اسکیله،اما شکهای من فقط جهت میدن
چجوری میشه skill زد؟؟؟
با همون شوک راست و دکمه های دیگه میشه انواع دریبل هارو زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza.14 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکهای من کارای دکمه های اصلی رو انجام میدننقل قول:
دکمه های اصلی منظورتون کدوم دکمه هاست؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza.14 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
شوکای دسته ی من کار دکمه های پاس و شوت و سانتر و جهت دهی رو انجام میدننقل قول:
کار دیگه انجام نمیدن