ابیاتی دروازه بان تیم میلان نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ابیاتی دروازه بان تیم میلان نیست؟
ادین ژکو نیست؟
بازیکن منچستر سیتی؟
آکوئیلانی نیست؟؟؟.......................
ما همچین قانونی نداریم!!!!شما اینو از کجا خوندی که ما ندیدیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الکی قانون از خودتون نسازید مسابقه رو هم به حاشیه نبرید.
خواهشا دیگه اینجا پست الکی ندید.
به مسابقه ادامه بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین خودش بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه.بعدی رو خودم می گذارم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر می کنم خیلی سخت باشه درست نمی گم؟ بازیکن معروفیه .
سمیر نصری نیست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حداقل یه جوری میزاشتی ابروهاش معلوم باشه:ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه سمیر نصری نیست.راستش بله بهتره ابرو ها پیدا باشه.تصویر رو
اصلاح کردم.
كارلوس توز....
اگه درست گفتم خودم ميخوام بعدي رو بزارم.....
نه توز هم نیست.یک راهنمایی می کنم این بازیکن تو لیگ اسپانیا(لالیگا)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی می کنه.چون دوستان رفتن تو تیم های لیگ جزیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو نیست.........
نه رونالدو هم نیست.ببین تو یکی از این 5 تیم بازی می کنه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- بارسا
2- رئال
3- والنسیا
4- اتلیتیکو مادرید
5- سویا
فکر می کنم الوارو نگردو باشه اخه ابرو هاش اینو می گنه؟
بله الوارو نگردو هستش.
بعدی هم تو بزار اقای علی عظیمی
خوب حالا یک مسابقه دوبل.یعنی شما این دفعه جای یک بازیکن
باید دو تا بازیکن رو حدس بزنیدheee:: جواب رو هم به صورتی بدید
که بگه بالایی کیه و پایینی کیه.بنویسید:
بالایی:.....
پایینی:.......
اینم تصویر
فک کنم
بالایی:برباتوف
پایینی:ویدیچ
بالایی : ادوین وندرسار
پایینی: نمانیا ویدیچ
بالایی : ویدیچ
پایینی:برباتوف
بالایی :دروازه بان اصلی منچستر سیتی که نمیدونم اسمش چیه
پایینی : ابراهیمویچ
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول عبد الله همتون اشتب کردید dallliiiراستی موافق هستید که امتیازیش کنیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من امتیازی خوبه البته تو یک تایپیک جدید با همین نام و این تایپیک بسته بشه و اینکه مثل مسابقه من باید یکی مسئولیت امتیاز دادن رو بر عهده بگیرهنقل قول:
باید از مدیر این بخش اجازشو بگیرم.
این بخش مدیر ندارهنقل قول:
باید به جعفر بگیم برای اینجا یک مدیر بزاره :flowerysmile:
آقا راش بندازین که واقعا رقابت جالبیه:jeddiiiii:
بالایی: ریکاردو مونتولیوو
پایینی: دانیله دروسی
درسته فکر خوبیه اخه اینجا خیلی ارومه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتما این کار رو بکن....:ookk:
بالايي فابرگاس
پايين سانچز
سامی اتوئو در مقابل نیوکاسل
بالایی مونتولیوو
پایینی زلاتان
میگم شما ها براچی مسابقه رو راش نمیندازین؟؟؟؟
راش بندازین دیگه.....eterza::-
فرانچسکو توتی بازیکن تیم آاس رم ایتالیا
کو عکس؟بذارین دیگه منتظریم
فرانچسکو توتی بازیکن تیم آاس رم ایتالیا
اینجا چقدر ساکته نه عکسی نه کسی و نه چیزی ..:ehe:
کو عکس ؟؟؟؟؟؟؟؟ بذاید دیگه ....................entezar::entezar::entezar::
این دل پیرو:ohum::ohum:
بالیی که قرمز پوشیده رنالدوعه:yes::yes::yes:
بالایی که قرمز پوشیده رنالدوعه:yes::yes::yes: