پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
فصل تموم شد و قهرمان کاپ و لیگ شدم :hooora2:
توی کاپ تمام حریف هایی که حذف کردم بالاتر از خودم بودن
.................................
یه سوال داشتم و اون اینکه الان که آخرین روز فصل هست کدوم بازیکن ها رو بفروشیم؟؟ یه توضیح کلی در این مورد بدین ممنون میشم
بعضی از بازیکن هام هستن که پر ستاره هستن و لب اسکات شدن ولی عملکردشون توی بازی خوب نیست. این بازیکن ها رو باید بفروشم؟؟
................................
این سوالم رو هم جواب ندادین:
یه بازیکن دارم پنج ستاره که یکم دیگه مونده تا شش ستاره بشه سنشم 18 ساله یه special هم داره که ضربه آزاد زنه گرونترین بازیکن تیمم هم هست با قیمت خیلی بالا ولی با این همه ویژگی خوب توی بازی ها همش 5 و 6 و نهایتا 7 میگیره و افتضاح بازی میکنه هر گلیم که میخورم از همین بازیکنه که دفاع چپ هم هست.
حالا میخواستم بدونم به نظرتون الان که آخر فصله بفروشمش آیا؟؟؟
خواهشن جواب بدین،دو دلم
تبریک میگم :hooora2:
آخر فصل کلا بازیکن نفروشین.بزارین فصل جدید شروع بشه بهتر فروش میره. واسه خرید بازیکن هم فقط در صورتی که صعود نکردنتون قطعی هست آخر فصل بهترین موقع برای خرید بازیکنه
زیاد به این فرم ها نمیشه اعتماد کرد. من فصل پیش 2 مهاجم داشتم که هر بازی 7-8-9 میگرفتن ولی تو طول فصل شاید رو هم رفته 10 گل نزدن !بهتره سر بازی باشین ببینین تو گزارش ها تاثیر خودشو میزاره یا نه.
اگرم میبینین ضعیف بازی میکنه واقعا چاره ای جز فروش نیست. بازیکن اینجوری زیاد پیدا میشه. خودم الان بازیکن دارم پلی میکر هست ولی هر بازی 5 میگیره و تاثیر آنچنانی هم تو بازی نداره.
آخر فصل اصلا نفروشش. بزار فصل جدید شروع بشه سرش جنگ میشه واسه خریدش. اینجوری خیلی بهتر فروش میره
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
تبریک میگم :hooora2:
آخر فصل کلا بازیکن نفروشین.بزارین فصل جدید شروع بشه بهتر فروش میره. واسه خرید بازیکن هم فقط در صورتی که صعود نکردنتون قطعی هست آخر فصل بهترین موقع برای خرید بازیکنه
زیاد به این فرم ها نمیشه اعتماد کرد. من فصل پیش 2 مهاجم داشتم که هر بازی 7-8-9 میگرفتن ولی تو طول فصل شاید رو هم رفته 10 گل نزدن !بهتره سر بازی باشین ببینین تو گزارش ها تاثیر خودشو میزاره یا نه.
اگرم میبینین ضعیف بازی میکنه واقعا چاره ای جز فروش نیست. بازیکن اینجوری زیاد پیدا میشه. خودم الان بازیکن دارم پلی میکر هست ولی هر بازی 5 میگیره و تاثیر آنچنانی هم تو بازی نداره.
آخر فصل اصلا نفروشش. بزار فصل جدید شروع بشه سرش جنگ میشه واسه خریدش. اینجوری خیلی بهتر فروش میره
خب مگه فصل جدید که شروع بشه یه ستاره ازش کم نمیشه و قیمتش نمیفته؟؟
یک ستاره برای ما که صعود میکنیم کم میشه واسه سطح قبل تر از خودمون که کم نمیشه.الان مثلا اگه سطح 5 باشید بفروشیدش از سطح 4 میان واسه خریدش فصل بعد که سطح 6 بشید اگه قدرت بازیکن بالاتر نره ( قطعا افت نمیکنه) باز از همون سطح 4 میان واسه خریدش و اگر بالاتر بره از سطح 5.و چون توی فصل جدید مشتری بیشتر از اواخر این فصل هست پس بهتره فصل جدید تو لیست فروش بزارید
سلام من تازه واردم تازه یه فصل بازی کردم حالا که رفتم نگاه کردم دیدم یکی از ستاره های بازیکنام کم شده چرا اینطوری شده؟؟؟؟
نقل قول:
سلام من تازه واردم تازه یه فصل بازی کردم حالا که رفتم نگاه کردم دیدم یکی از ستاره های بازیکنام کم شده چرا اینطوری شده؟؟؟؟
هر لول که بالاتر میرین یه ستاره از همه بازیکنا کم میشه.ولی قدرت کم نمیشه همونه
نقل قول:
یک ستاره برای ما که صعود میکنیم کم میشه واسه سطح قبل تر از خودمون که کم نمیشه.الان مثلا اگه سطح 5 باشید بفروشیدش از سطح 4 میان واسه خریدش فصل بعد که سطح 6 بشید اگه قدرت بازیکن بالاتر نره ( قطعا افت نمیکنه) باز از همون سطح 4 میان واسه خریدش و اگر بالاتر بره از سطح 5.و چون توی فصل جدید مشتری بیشتر از اواخر این فصل هست پس بهتره فصل جدید تو لیست فروش بزارید
ولی بازم یک مشکلی هست! و اونم اینکه فصل که بره بالاتر سن بازیکنت تو فصل جدید یک سال بیشتر میشه و با افزایش سن قیمت بازیکنت کم میشهً باید اینم مد نظر قرار بدید
نقل قول:
بازیکنی رو که دیروز نفروختم امروز 1 تومن از قیمتش افتاد و کلی ضرر کردم.:aaaaaa:پس شما که گفتین اول فصل بفروش؟؟!!:sad:
حالا بندازین گردن من بدبخت آقا اصلا آخر فصل کی میاد بازیکن بخره؟ اگه ده بار هم میزاشتیش تو لیست فروش کسی برش نمیداشت.میگی نه؟ این فصل آخر فصل که شد بازیکناتو بفروش اگه میتونی.نمیخرن چون دلیلی نداره بیان بازیکنی بخرن که دو روز بعدش 1 ستاره ازش کم میشه.شما خودت آخر فصل حاضری بازیکن بخری؟ اینکه با افزایش سن از قیمتش میافته واسه سن بالاهاست دیگه.وگرنه بازیکن 18 ساله بشه 19 که فرقی به اون صورت نداره.باید ساعت شلوغی همیشه فروخت ساعت شلوغ از 8 شب تا 1. شما زود فروختی تو ساعت خلوت فروختی مشتری زیاد نبوده که پیشنهادها بره بالا ضرر کردید
سلام من تازه ولردم دمتون گرم اگه سوالام رو جواب بدین . :jeddiiiii::jeddiiiii:
1- توکن رو چه شکلی میشه بدست اورد می دونم با قرارداد ولی چه مدت یه بار توکن میده
2- نمی دونم چه طور قیمت بلیط رو معلوم کنم یعنی می دونم کجا برما ولی وقتی می رم نوشته win bounse و ticket prices و زیره هر کدومش میشه قیمتا تعیین کرد خوخب باید چیکار کنم
3- نمیشه هر بازیکن را هر قابلیتشا که خاصی تمرین بدی مصلا فقط دفاعشا اگه میشه چه طور اگه نمیشه چطور میشه تمرین کرد کلا
4- بقیه ی ژولا به جز توکن و دلار این قرمزه آبی و سبزه چیه
5- کدوم زمیناما اول آبدیت کنم اصلا کاربردشون چیه اینایی که توی ground هست
دمه اونی که جواب می ده گرم roz::آقا من تازه واردم خواهشا کمکم کنین دمتون گرمashem:-
آها یه چی یادم افتاد چند روز یه بار میشه تمرین کرد ؟:soal::soal::soal:
یکی جواب ما رو بده تو رو خدااااا