محمد باقر صادقى: با سپاهان قرارداد بستم اما شايد با اين تيم ثبت نكنم
مشكلى با نيمكت نشينى ندارم
محمد باقر صادقى: با سپاهان قرارداد بستم اما شايد با اين تيم ثبت نكنم
محمدباقر صادقى دروازه بان تيم فوتبال ذوب آهن در فصلى كه گذشت، گفت: با سپاهان قرارداد امضا كردم اما تا زمانيكه قراردادم با اين باشگاه در هيات فوتبال ثبت نشود، نمى توانم بگويم من سپاهانى ام. وى در مورد بحث حضورش در سپاهان اظهار داشت: من با سپاهان قرارداد دو ساله امضا كرده ام اما هنوز قراردادم ثبت نشده بنابراين نمى توانم بگويم قطعا فصل آينده در سپاهان هستم چون بايد منتظر بمانم. او در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور رحمان احمدى و رضا محمدى، تاثيرى در جايگاهت در اين تيم نمى گذارد، تصريح كرد: به هر حال سپاهان بازيكنان بزرگى دارد و من هم مشكلى با نيمكت نشينى ندارم چون معتقدم هركس بيشتر تلاش كند، بازى مى كند. دروازه بان دوم ذوب آهن ادامه داد: ما ذوب آهن را تنها نگذاشتيم چون خيلى از بازيكنان تيم از ذوب آهن جدا شده اند؛ البته هنوز رفتنم به سپاهان ۱۰۰ درصد نشده و احتمال دارد اگر كربكندى با من صحبت كند، به ذوب آهن بازگردم! به سپاهانى ها هم گفتم كه اگر با ذوب آهن توافق نكنم به تيم شما مى آيم. وى در مورد شرايط كنونى ذوب آهن هم اضافه كرد: احساس مى كنم ذوبى ها امسال اصلا قصد ندارند تيم قدرتمندى ببندند و به دنبال سهميه آسيايى هم نيستند بنابراين من هم نمى توانم با اين شرايط در ذوب آهن بمانم.
منتظری و طالبی مدنظر قهرمان ایران
جمشیدیان در سپاهان ماندنی شد
منتظری و طالبی مدنظر قهرمان ایران
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال سپاهان بر خلاف شایعاتی مبنی بر جدایی در این تیم اصفهانی ماندنی شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان که یک سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد امروز با مسئولان این باشگاه جلسه ای داشت. وی که از نیمکت نشینی خود ناراحت بود قصد داشت در صورت مشخص شدن دلایل نیمکت نشینی برای ماندن یا رفتن از سپاهان تصمیم گیری کند. جمشیدیان پس از شنیدن صحبت های مسئولان سپاهان در این تیم ماندنی شد.
* با توجه به جدایی احتمالی محسن بنگر از سپاهان مسئولان این تیم به فکر جذب یک مدافع دیگری هستند. در فهرست بازیکنان مورد نظر این تیم نام های فرشید طالبی و پژمان منتظری دیده می شود اما هنوز سپاهان با این بازیکنان مذاکره ای نداشته است.
*سپاهان منتظر است تا مدیربرنامه های رحمان احمدی دروازه بان این تیم به ایران بازگردد تا مذاکرات خود را با وی قطعی کنند.
اظهارات تند بنگر نسبت به مسئولان سپاهان
اظهارات تند بنگر نسبت به مسئولان سپاهان
مدافع تيم فوتبال سپاهان در صفحه فيس بوکش نوشت: «آقاي خوروش که ميگي واسه پول دارن ميرن پارسال کجا بودي که 500 ميليون کمتر گرفتم واسه اين هوادارا موندم تو تيم حالا شما شديد با غيرت!»
محسن بنگر که در چند روز اخير بحث پيوستنش به تيم رقيب سپاهان يعني پرسپوليس جدي شده است متني تند در صفحه فيس بوک خود قرار داده است که در آن اظهارات تندي نسبت به سرپرست و مسئولان باشگاه سپاهان داشته است. متن قرارداده شده در صفحه فيس بوک محسن بنگر به شرح زير است:
"سلام به همه دوستان گلم. تو اين چند روزه خيليا حرف ... زدن مخصوصا همونائي که پارسال واسه موندنم زير پام افتاده بودن ولي نميدونن که به جون همه کسانم اصلاً باشگاه هيچ حرفي واسه تمديد قراردادم نزده اونوقت چه جوري انتظار دارن که من بمونم تو تيمم. نميدونن باشگاه بعد از قهرماني به همه چيز رسيده.
نميدونن اين تيم پارسال با چه دردسري بسته شده. نميدونن ما بازيکنا چه خون دلي خورديم حالا شدن رئيس. آقاي خوروش که ميگي واسه پول دارن ميرن پارسال کجا بودي که 500 ميليون کمتر گرفتم واسه اين هوادارا موندم تو تيم حالا شما شديد با غيرت.
ايراد نداره اينا عادت دارن. کسي ساز جدائي ميزنه بي غيرته ولي ما همه چيمونو واسه تيم گذاشتيم. الان هم ناراحت نيستم چون هميشه سپاهان رو دوست دارم و خواهم داشت. با حرف مفت بعضي ها عشقم عوض نشده و نميشه و نميشه.
آقاي رحيمي ميگه با من مذاکره کرده اگه شما آقاي رحيمي رو ديدي منم ديدم که مذاکره کرده باشم. نميدونيد که مدير برنامم از تهران اومد آقاي رحيمي حاضر نشد باهاش حرف بزنه. نميدونيد که باشگاه از 3 ماه پيش با 3 تا دفاع مذاکره کردن و الان هم با زيرکي دارن مارو جلوئه هوادارا قرار ميدن ولي ايراد نداره و اينم ميگذره. آقايون ولي مطمئن باشيد سپاهان هميشه تو قلب من هستش و خواهد بود پس ويوا سپاهان."