نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezabarcayi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:daghon:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezabarcayi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:daghon:
آها خب پس 100 درصد همون 3 تا تیم صعود میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پچ نریختی؟نقل قول:
مطمئنی کرکها کامل و سالمن؟
بازیت چه جوری شرکتی؟
بد نیست.ولی از مربیهای جوون گرا بعیید که بنتکه رو نخرن!!!!!!!!!!!!!:ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو 5 بازی اول لیگ بنتکه 7 گل زد .بعد مصدوم شد 14 بازی تو لیگ نبودش از جدول گلزنا عقب افتاد:shame:
الان سن 24 اورلش هم 84.خوب نیست؟
از من ميشنوي داش علي (اكسپرس) برو ليگ انگليس واقعا هيجاني برو تيمي خودت تيمو ببند اين فيورنتينا رو ول كن تيمشو ول كن تو كه كار خودتو كردي بازيكناي جوون خريدي تا 10 اينده مدعي سرس آ هستن
داش علي (ضدآبي) ميخواستم فصل قبل بنتكه رو بگيرم كه خيلي رشد كرد سرمربي بلزيك بودم اون و هازارد پايه ها تيم بودن اما الان دو مهاجم اينده دار دارم اسحاق بولفديل 23 سال اورال 82 و ديگري يايا سانوگو 22 ساله اورال 79
داش علي (اكسپرس) ميدونم چرا خوب ازش بازي نگرفتي انداختيش تو پست بازيساز؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا چند تا مد ریختم
کرکها هم که از یه سایت مطمئن دان کردم
بازیمم که از تصویر گستر پاسارگاده
اما این مشکل مال من تنها نیست خیلیا این مشکلو دارن
داداش با پچ نمیشه ادامه کریر رو بری باید یه بار دیگه فیفا نصب کنی بدون کرک و از اون برینقل قول:
منم همین مشکلو دارم.کمکم کنیدنقل قول: