پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
واااااااااااااااااااااای
واااای
حالا وای وای وای وای وای وای:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc
پسر عجب بازی کردیم پوکوندیم شالکه 06 رو ! lol:-
جان BBC :sohappy:
2 تا بیل ، 2 تا کریم ، 2 تا سلطان کریس >< عجب هماهنگی ایی داریم تیم پخته شده عینهو لبو :khelal dandoon:
پشما همه تیم ها ریخت با این بازی ... اینجوری بازی کنیم بایرنم چندتایی میکنیم ... .. .
به امید له کردن اتلتیکو و نزدیک شدن به 3 گانه ی رویایی :flowerysmile:
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
دیشب واقعا فکرشو نمی کردم بتونیم 6 تا بزنیم. پیش خودم گفتم خیلی هم خوب باشیم 2-1 ببریم. واقعا فوق العاده بودیم و هم طلسم رو شکوندیم و هم اولین تیمی شدیم که تو آلمان 6 تا زدیم.
شالکه برای اولین بار مقابل ما قرار گرفت و پوکید
رونالدو خوب بود ( چون می تونست حداقل هتریک کنه). بیل چه کرد!!!!!!. چه دریبل هایی کرد و چه گلی.... بنزما هم که موتور بنزش روشن بود..... کاسیاسم خیلی خوب بود..... خلاصه تبریک
برد خیلی دلچسبی بود با یه بازی تقریبایه طرفه و زیبا
میتونستیم خیلی بیشتر از اینا هم بهشون گل بزنیم ولی همون 6 خوبه
تو میانه ی میدان لوکا مودریچ و آلونسو عالی دارن کار میکنن بخصوص مودریچ که این فصل خیلی عالیه
فقط حیف که ایسکو کم بازی میکنه اگه شرایط اینطور بمونه شاید آخر فصل بره
کاسیاس که عالی بود چه توپی نیمه ی اول گرفت فوق العاده بود حیف که دروازش بازشد انصافا اون شوت غیر قابل مهار بود
روند تیم خیلی خیلی خوبه چند هفته ی سخت تو لالیگا داریم اما بعدش بازیهای نسبتا اسون ما شروع میشه
تو لیگ قهرمانان هم باید همینطور ادامه بدیم تا 10 جامو امسال دیگه بگیریم
کارلتو باید بازی به بازی حرکت کنه و تو بازی های حساس کمتر دست به ریسک بزنه ! الان یه دنیا منتظر شکست ما جلوی تیم کارگری مادرید هستش ! ولی موتور تیم تازه راه افتاده و نباید به این زودی روند خوب تیم با افت مواجه بشه اونم تو این مقطع حساس ! بازی با اتلتیکو مشکلمون گل اول و گذشتن از خط دفاع مستحکم این تیم هستش که امیدم به خلاقیت دی ماریا و حرکات بعضا خوب گرت بیل هستش و بعد هم باید زیر فشار اتلتیکو دووم بیاریم !
در کل یکی از فینالهای کارلتو یکشنبه عصر برگزار میشه و امیدوارم کارلتو هنر مربیگریش را نشون بده
بعد چند روز از گذشت مسابقه دیدم کسی نظر نداده گفتم من نظری بدم
بازیو کامل نگاه کردم واقعا نمیدونم چرا نیمه اول بعد گل تیم اینقد شل شد البته از حق نگذریم اتلتیک خیلی فیزیکی بازی میکنه.اما بازم نباید اونقد راحت رئال شل میگرفت بازیو نتیجش این شد دو تا گل راحت خوردن.خود گلا شوت های قشنگی بود اما اینکه هیچ پرسی وجود نداشت یعنی تلاش نمیکردن خوب به توب برسن.
اما نیمه دوم عالی بازی میکردن همه بازیکنا به جز دو سه نفر کارشون خوب بود.بیل به نظرم حد انتظار نبود مثه بقیه بازیاش نبود.دیماریام بعد چند بازیه رویایی این بازی اشتباهای مرگباری داشت اگه دقت کرده باشین چند بار توپو توی خط دفاع از دست داد.کونتراو خوب بود اما مارسلو که اومد بهتر شد.به نظر من از اول کارواخالو بازی میداد بهتر بود ولی از یچیه آربلوا خوشم میاد اونم اینه از هیچ فرصتی واسه زدن بازیکن حریف نمیگذره :jeddiiiii:lol:-
به امید قهرمانی تو همه جام ها بازی با اتلتیکو به خاطر خوب بودن اتلتیک مساوی نکردیم اینو مطمئن باشین تنها دلیلش شل شدن خود بچه ها بود
تبریک میگیم به تمامه هواداران و عاشقان رئال سالگرد 112 سال تاسیس باشگاه پر افتخار مادرید رو
این کم گل زدن تیم تو برنابئو بدجوری رو اعصابمه
البته دیشب واقعا بدشانس بودیم سه بار به تیرک زدیم ...دروازه بان حریف هم تو بعضی صحنه ها عالی بود
هرچند این روزا فقط سه امتیاز مهمه و بس...
اختلاف خوبی بوجود اومده با رقیبامون ولی سه بازی آینده ما (مالاگا-بارسلونا-سویا) همه چیز رو مشخص میکنه...این سه تا بازی رو پیروز بیایم بیرون راحت میشه گفت قهرمانی تو چنگمونه...فوق العاده سخته ولی دور از دسترس نیست
------------------
دیشب درسته کریم گل نزد و یکی دو تا موقعیت خراب کرد ولی در کل کریم 2014 فعلا متفاوت ظاهر شده
دوتا خلاصه بازی قدیم نگاه کردم از رئال واسه زمان زیدان جالبه الان بنزما ضرباتشو مثه زیدان میزنه البته کریسم میزنه
وقتی سانتر میکنن رو محوطه جریمه سر ضرب بدون هیچ نگه داشتنی زمینی میزنن قبلا میزدن اما این قد زیاد ندیده بودم تکرار بشه
فکر کنم زیدان تمرین ویژه داده :d
بازی خوب و جذابی از رئال دیدیم و این هماهنگی bbc شدیدا منو امیدوار کرده به سه گانه بازی با بارسا به نظر من یه بازی تقریبا یه طرفه به نفع مادرید داشته باشیم با توجه به چن بازی اخیر بارسا که خارج از خونه داشته به جز باز با سیتی که خوب ظاهر شدن ولی تو لیگا ریپ میزنن خارج از خونه که این موضع کفه ترازو رو به نفع رئال سنگین میکنه در ضمن از خط دفاعی مستحکم اینروزای رئال هم بگم که خوب رو فرمه ایول داره