چی چیو اعلام شد مدارکمو رو نکرده حکم صادر میکنه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی چیو اعلام شد مدارکمو رو نکرده حکم صادر میکنه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با اینکه نمیدونم قضیه چیه ولی مجازات خیلی کمه باید با قاطعیت برخورد میکردی اینجوری بقیه هم از این جرایم انجام میدن این چه رایی هست نه شلاقی نه چیزی 500 هزار اوشلوق هم که این روزا پولی نیستki::نقل قول:
راستی سرهنگ پول غذای یک روز بازداشتگاه چقدره ؟ ببینیم میصرفه بریم بازداشتگاه:eee::eee:
جناب سرهنگ 202 اقا ما ممنونت هستیم این احمید رو انداختی اب خنک بخوره و ما رو بی گناه تشخیص دادی :nishkhand:
اقا این رسول هم باید میرفت اب خنک بخوره این هم دستشه ki::
اقا چیزی خواستی ما در خدمتیم :nishkhand:
اقا بو دمـــــــــــــــــــــاغ سوخته میاد :luuugh::khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در زمان مقرر مدارکتو نیاوردی :nishkhand:
در ضمن رسول همکاری های لازم رو با پلیس انجام داد و نیازی به مدرک نبود:luuugh:
حرف شما هم درست اما خب چیکار کنیم من فردا میخوام تو روی اینا نگاه کنم با چه رویی اونوقت ؟:hekolah: رفیقامن زیاد سخت نمیگیرم:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غذای یک روز بازداشتگاه شد 50 هزار تومن :hihi:که مجتبی یک آب معدنی هم خورد میشه 75 هزار تومن :hehehe:
رسول با پلیس همکاری کرد و براش تخفیف قائل شدیمki:: 75 هزار تومنو بده تا آزادت کنم مجتبی :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم 202 کارگاه نیست , همبرگره shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به صلاحیت دادگاه شک دارم.....معلومه قاضی رو خریدن.........ki::نقل قول:
پرونده هنوز بازه..........پلیس حالش خرابه:nishkhand:.....معلومه چیز خورش کردن............:death:
از نظر من رای باطله:evaa:
مگه خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرکت چیتوز یه محصول جدید زده به اسم همبرگر 202......موتورم دارهheee::.........این همونه:ahaaaaaa:
سلام:death:
اومدم عکسای کیک تولد نولو رو بذارم:death::hekolah:
از بادکنک هاش میخواستم عکس بگیرم به علت اینکه زیاد شلوغ بود نمیشد:eee:
نیلو هم سلام ویژه رسوند:death:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من جای تو بودم شصت پای راستمو میکردم تو کیک :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب از شلوغیا عکس مینداختی :hekolah: :evaa::death:
سلام و دروووود بر اهالی دربی نشین کمپ ... عجب ! خوب هستید آیا؟؟؟ از این ورا رد شدم گفتم یه سلامی عرض کنم و یه قلیونی بکشم و برم.....!!!!!البته بعد از 1 سال بعید میدونستم یوزرم باشه گفتم شاید فسیلی سنگواره ای چیزی شده باشه . به هر حال داش جعفر ای ول که حواست به بچه های قدیمی هست.راستی .... پیشاپیش حلول سال جدید و به شما دربی نشینان و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم .ان شاالله سال پر از خیر و برکتی داشته باشید.خوب و خوش باشید یا علی مدد..
یکی از دوستام مخمو خورده که چرا این اتاق های یاهو بسته شده.کسی راهی ترفندی چیزی میدونه بگه.یا یه برنامه مثل اون معرفی کنه که فقط اتاق گفتگو داشته باشه:crazy:
دنبال چندتا سایت پیش بینی نتایج فوتبالم(برد و باخت و underو over)خودم یه چندتایی میدونم ولی با این چندتا سایت فقط میشه در حد 40 -50 تومن برد.کسی میدونه به ما هم بگه تا ما هم فیض ببریم:evaa::he: