از کجا باید نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کجا باید نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام چن تا کفش جدید براب دان بزاریدentezar::
سلام
خیلی سایت خوبی دارین از همه ممنونم چون مشکلاتم حل شده
ببخشید چهطوری تو fifa با pc میشه برگردون زد ودریبل چه جوریه؟
ایا تو fifa در کریر مودش بهترین بازیکن انتخاب میشه؟
سلام اگه تنظیمات دسته شما درست باشه وقتی توپ رو سانتر کردی یا تو هوا هستش L2 رو نگه دار برگرد و قیچی .... dallliii میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دریبل هم همون L2 با شوک سمت راست تو کریر هم بهترین بازیکن انتخاب میشه
سلام!دانلودش کردم، چجوری باید آپدیت رو روی بازی نصب کرد؟ ممنون :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان من امروز آخرین نسخه پچ modding way رو دانلود کردم تیم ملی ایران هم به فیفا اضافه میشه
قیافه هاشون شبیه نیست ولی بازم باحاله
سلام
شرمنده که دوباره میگم اما
ممنون میشم یکی راهنمایم کنهlay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط test69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون
بهترین بازیکن چقدر طول میکشه تا انتخاب بشه ؟؟؟ آخه من الان سومین فصلمه و انتخاب نشده
بعد از هر هفته -ماه وفصل تو اخبار میگه همین چند وقت پیش بازیکن من بازیکن ماه انتخاب شد تو کریر پلیر فصل اول بهترین بازیکن سال شدم تازه فصل اول مربگری هم بهترین مربی شدم که تو مای کریر هم نشون دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون
یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ساخت.یعنی یه تیم که اسم و لباسو از این جور چیزها براش انجام بدی؟؟؟؟
بعد تو fifa میشه بازیکنارو ادیت کرد در کریرمود.