اینارو اینجا نگو زشته تو سایت دختر هست شرایط سنیشم به این چیزا نمیخوره زشتهki::
نمایش نسخه قابل چاپ
اینارو اینجا نگو زشته تو سایت دختر هست شرایط سنیشم به این چیزا نمیخوره زشتهki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه عاشق تاریکیم عزیزم:yes: ایشالا فردا شب با هم میریم کلاه قرمزی رو:ghelyon: با همم میریم ته که مزاحمم نداشته باشبم مهمون تو رانی و پفک و هایدا هم با تو:hehee: اینطوری روم میشهheee::
آره والا اینجا دختر هست و___
ببین رضا این لینکی که دادی ارور 404 میده!
ببین تویی که میگی این نظر شخصيه من وگرنه____باید بگم فیلم هایی که من گفتم همشون جزء پرفروش ترین فیلم ها بوده و 4 میلیون و 847 هزار نفر اونو خریدن تازه از این به بعد عرق خار شتر بخور دیگه اوق نمیزنی! *
درباره فیلم های گلشیفته فراهانی بگم من فیلم هاشو ندیدم ولی______شنیدم ولی اصلا از گلشیفته فراهانی خوشم نمیاد نه بخاطره_____بلکه بخاطر زشت بودنش میگم!
تازه بچه ها چون تو بخش فوتبال موبایل برا بازی نمیشه درخواست کنم ولی اینجا درخواست میکنم میتونید بازیه انگری بردز رو برا گوشی های uiq3 بزارید ممنون میشم !
با تشکر
متاسفانه بازم امواج جو تو یکی دیگه از پستا خروشان میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هی میخوام احترام همه رو حفط کنم و به دیگران با کمال ادب صحبت کنم نمیزارن که
اولا حاج اقا من تو نیستم اسم دارم تو............................
دوما فیلمایی که گفتی بالغ بر 90 درصد فروششون مربوط به کودکان بوده:khelal dandoon:سلیقت محترم اما اینا از اون فیلمایی که عکسشون رو کیف بچه های پیش دبستانی میره شما هم یکی بردار واسه خودت
در خصوص حرفا در مورد گلشیفته حقایق جامعه رو که نمیشه کتمان کرد منم حقایقو گفتم و این چیزا جنبه میخواد میدونم رحیم شوخی کرد اما رضا خان این چیزا حقیقته همیشه نباید چشمشو ادم ببنده از این به بعد سعی میکنیم یه تاپیک+18 هم بزنیم تا کسایی که مشکل دارن نخونن خب
همین دیگه قصد بی احترامی ندارما اما با مثالم خواستم جریان جا بیفته
بدجوری پست دوستمون رو مخ سیر کرد اخه
اهم .....:nishkhand:
دیگه چه خبر ؟ :nishkhand:
آقا بحث رو کش ندید
گلشیفته فراهانی میاد فلان کار رو انجام میده به من و شما چه ربطی داره
به خدا ارزش نداره به خاطر همچین چیزی با هم بحث میکنین
حیف شارژ اینترنت و پول برق و از همه مهمتر مغز آدم که درگیر همچین مسائلی بشه
همون درباره ی فیلم های کارتونی صحبت کنین بهتره :nishkhand:
این گلشیفته فراهانی خودشو گیر اورده
اینقدر از این جقله ها بدم میاد پیجشو لایک میکنند
بعد دم از حقوق ازادی و از این شروور ها مینویسن یا جاستین بیپدر میفتم :ogh: زنده باد ترول entezar::
الان من چرا ببحث رو به فیس بوک کشوندم !
شما بعدا بیا هماهنگی ها لازمو رو انجام میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وعده ما سینما قدس انتها:jeddiiiii:
نه داداش رضا بعضی چیا باید روشن بشه و باید یه سری مسائل درک بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من پستم کاملا واقیعیت جامعه بود و هر پستیم که بخواد چیزی رو خلاف واقیعیت نشون بده جواب میدم
و مخصوصا پستی که فاز مثبت برمیداره
اما بازم در کمال احترام بود
بستگی داره چیه این ماجرا رو قبول کنی به نظر منم بیشترش مذمومه و اصلا درست نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما یه جزئیات کوچیکی از این ماجرا رو قبول دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه بعدا میاین میگین چرا اینجا ساکته و کسی پست نمیده !!ببین تا یه چیز (که نباید میگفتیو)گفتی کمپ 3صفحه رفت جلو همه دوس دارن بیان نظر بدن و بگن منم منم ....
ولی بیاین یه ذره فرهنگمونو ببیریم بالا بالاخره خارجیا همینطورین که هستن فرهنگشون که رعایت نمیکنن هم همین اجازه رو بهشون میده هرچقدر میخوان پوشش رو کم کنن یا اصلا هیچی نپوشن!!پس ما نباید این همه ترغیب شیم واسه اینچیزا بیایم بحثو کشش بدیم واقعا به قول اون پست بالاییه که یادم نیست کی گفتش حیف نیست راجبش بحث کنیم؟این گلشیفته هم خریت کرد و به فکرش که میریم اون ور اب ازادیه و ... الان داره از ازادیه حیوانیه خودش لذت میبره که بعدا نتیجشو هم میبینه این خودخواه وطن فروشٍ بی تعصب چی چی شده
خداتونو دوس دارین راجع بهش دیگه بحث نکنین گرچه کسی ممنوع نشده ولی یه کم فک کنید که ارزش داره ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه. اینو باش چه جو گرفتتش حرف از فرهنگ هم میزنه انگار خبری هست
طرز صحبت کردنش فرق کردهmas:-mas:-
آقا نشریه گاردین هم مثل تو نتوست گلشیفته رو تحلیل کنه:hehee::hehee:
یا کسی بهت پیشنهاد مقام داده 360 درجه تغییر کردی؟؟؟think::
heee::
اتفاقا رضا ی ارومیه راست میگه چرا واقعا چرا باید این حرف های درست رو به شوخی گرفت و همه بیان مثل تو نظر بدن:وقتی که کمپ شلوغه قدرشو نمیدونین ولی وقتی خلوته برای گسترش صحفه های کمپ میاین نظر میدین اه از دست بعضی هاتون! رضا دمت گرم دادا
ممنونم
با تشکر