راستي حرف از كار شد...من يكي پيدا كردم...از فردام مشغول ميشم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي حرف از كار شد...من يكي پيدا كردم...از فردام مشغول ميشم!!
همه ی اینا رو ولش بالاخره لیگ فانتزی دربی افتتاح شد ولی پولیه بدجور:gerye: (-:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بس کنین دیگه باران خانوم منم فهمیدم گربه دستش به گوشت نمیرسه شما راست میگی تموم کنین دیگه
اینم یه سایت خوب و انلاین که نمیدونم چرا این اواخر خرابه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا سلام
من باید برم
من قرار نبود تو کمپ پست بدم اما دیدیم بحث ازدواجه دیگه طاقت نیوردم
منم نظر بدم
خب امید از شما یک سوال پرسید چرا این همه طولش دادین
امید جان اولا که هر جوور خودت صلاح میدونی عمل کن و ...
ثانیا امیدوارم خوشبخت بشی
البته الا سنت 26 هست و به نظرم کم کم داری از سن ازدواج رد میشی و ازدواج کنی بهتره
من که با ازدواج زود ( سن 22 ) موافقم . شاید خودمم تو 22 سالگی ... heee::
من چون با کمپ دربی قهر بودم دیگه بیشتر از این نظر نمیدمheee:: و گفتم منم یه نظری داده باشم
پس نقل قول نکنین
میبینم امیر هم امضا مثل امضای قدیمی من درست کرده
ساعت چند عکس گرفتی امیر ؟
بای بای تا هفته دیگه ....
به به چشم ما روشن! آقا بحث ازدواجه!؟:hehee:
بحث به این مهمی چرا کسی مارو در جریان نذاشته تا حالا!؟
حالا اشکال نداره. بحث به جاهای باریک (خیلی باریک :nishkhand:) کشیده شد خبرم کنین. !
مهرداد عزیز دلم dallliiiهم میخواد زن بگیره
بهش تبریک میگم
خیلی وقته تو فکرشه ولی کیه که قدرشو بدونه
به قول مهدی از قدرتمون استفاده کنیم هم بد نیستاlol:-نقل قول:
جمع کنید کاسه کوزتونو بینم binam
شماها اگه موقعیتشو داشتید 3 تا 3 میگرفتید eterza::-
ولی باز قضیه ی گربه ی محترم و گوشت میاد وسط binam
نمیگذرم ازتون اگه نقل قول کنید و بحثو ادامه بدید :gerye:به خدا واگذراتون میکنم :gerye:heee::
بچه داره بال بال میزنه اونوقت میگی ول کنین بحثوdallliii
بابا مهدی جان من برو زن بگیر اینقدر رو اعصاب ملت راه نروtars::
دیگه چی میخواستم بگم.......................:fek konam:
یادم رفت با این بحث مسخرهlol:-
دیر اومدی ته دیگشو هم بردن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابی ؛ ببند دهنتو ... :-ang
حالا ما که تو بحث بودیم و هستیم ! نمی دونم تو چه اصراری داری هی خودتو بچسبونی به قضیه ! کسی هم تحویلت نمی گیره ! معلوم نیست با خودت چند چندی !
هه هه
حالا چرا عصبی میشیlol:-
باشه بابا گریه نکن
من کی خودمو به بحث چسبوندم!؟
جنبه شوخی نداری بگو از اولmas:-
.................dallliii
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم صرفا قصدم قدرت نمایی بودki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی تو زرد در اومدی که من فکر کردم تو از خودمونی ازدواج فرار کن که میبینم.......eterza::-
مهرداد جون مبارک باشه به پای هم پیر بشین
عبدالله 22 سالگی تو وسطه دانشگاهی بدون سربازی پس برو خدا روزیتو جای دیگه بده
اراز مدیریت کجا رو قبول کردی؟ایول صاحب کار شدی حالا زن بگیر!!!1
دیگه به کی گیر بدم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اقا حس نقل زدن نبود چون تو ص مختلف پخش بود واسه همین فقط به چکیده ای از حرفا پاسخ دادیمki::
این پسرم مهردادki::بسیار دوست داره یعنی مهدی خودش بلده جریان چیه.چند وقته هم مهدی هی میگه رفیق مهرداد باز اومد:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابراهیم تو هم lol:- خوب کسی تحولیت نمیگیرهki::
پ ن:یه نفرم با ما به خاطر اینکه تو بخش ایتالیا پستاشو نقل قول کردیم با ما قهر کرده درای پروفایلشم به رویای ما بسته یکی بیاد وصاطت:nishkhand:
پ ن:عبدالله تو که سلطان اسپمرهایی چه طوری تونستی نصف روز تو کمپ پست ندی:khandeeeee bahal:
مهرداد كه چند بار مچش رو گرفتيم سر قرارheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابي هم كي گفته كسي تحويلش نميگيره؟ اتفاقا زيادن فقط مونده كي رو انتخاب كنهki::