مصاحبه ژنرال امیر قلعهنویی
قلعهنویی: نکونام خودش خواست کاپیتان نباشد
پلیس مخفی هستم!
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال تاکید کرد که نکونام خودش خواسته بازوبند کاپیتانی را به رحمتی بدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی فردا با سایپا گفت: قبل از هر چیز از مجموعه مدیریتی باشگاه و فتح الله زاده و امیری تشکر می کنم. آنها یک تیم بسیار خوب که مدنظر کادرفنی بود را بستند.
وی ادامه داد: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. بازی اول را آنالیز کردیم و آمارمان بد نبود اما تنها ایرادمان ایجاد موقعیت بود. تیم ما تقریبا دو قسمت بود. قسمت اول بازیکنانی که از اول آمده بودند و قسمت دوم بازیکنانی بودند که روزهای آخر به جمع مان اضافه شدند.
قلعه نویی تاکید کرد: تصورمان این است در بازی با سایپا شرایط بهتری خواهیم داشت. سایپا تیم خوبی است. گروه آنالیز ما از آنها اطلاعات خوبی بدست آورده و بازی با تراکتورسازی آنها را تماشا کرده و در ضد حملات بسیار خطرناک هستند. آنها با 5 نفر دفاع و با 5 نفر حمله می کنند اما تدابیری داریم که با سرعت دادن به بازی بتوانیم از بازی قبل بهتر باشیم.
سرمربی استقلال تصریح کرد: تا زمانی که شکل نگرفته ایم مهمترین چیز 3 امتیاز است. یک دروازه بان استرالیایی گرفتیم که گلر دوم محسوب می شود و دو دروازه بان جوان هم آورده ایم. رحمتی بهترین دروازه بان آسیا است و خدا را شکر که بهترین شرایط را دارد. همه بازیکنان از جمله رحمتی، جباری، منتظری و حتی نکونام یک ریال هم دریافت نکرده اند و از همه آنها تشکر می کنم چون می خواهیم به مردم احترام بگذاریم. اولین برد ما در بازی اول از همان جا آغاز شد.
قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که شما تاکنون یک ریال نگرفته اید و حالا هم بحث حق پخش مطرح شده، نظرتان چیست، گفت: شما باز هم این سوال های حاشیه ای را پرسیدید و من هم هر هفته 2 میلیون و 5 میلیون جریمه می دهم. زمانی که در لورکوزن بودم با کالموند جلسه داشتیم. یکی دو روز قبل از بازی ها طراز مالی باشگاه مشخص می شود. آنها می گفتند 80 درصد درآمد ما حق پخش تلویزیونی است. باید راهکاری خوب داشته باشیم و چون رسانه ملی ما دولتی است با ورزش همخوانی ندارد.
وی گفت: برای یک سریال تلویزیونی صدا و سیما چقدر هزینه می کند اما برای پخش مسابقات فوتبال کمترین هزینه را می کند. امیدوارم با هماهنگی کفاشیان و دوستان حق فوتبال ادا شود و مجلسی ها هم ورود کنند تا این مشکل برطرف شود. حتی در ترکیه هم کانال خصوصی دارند و امیدوارم فوتبال ما به آن سمت پیش برود.
قلعه نویی در ارتباط با اینکه چرا لژیونرهای فوتبال ما در این مدت کم شده اند، تصریح کرد: سوال شما به گونه ای است که حلقه هایی به هم مرتبط است. باید در عرصه های بین المللی خوب نتیجه بگیریم. چند سال است که به جام جهانی نرفته ایم و در مسابقات مقدماتی المپیک هم خوب نتیجه نگرفته ایم و اینها یکی از دلایلش است. باید خروجی هزینه ها را در نظر بگیریم و اگر برای 5 بازیکن 500 میلیارد هزینه کنیم خروجی اش را باید 5 هزار میلیارد در نظر بگیریم. فوتبال ما به سمت روزمرهگی پیش رفته و استقلال و پرسپولیس هنوز نمی دانند باید از چه کسی پول بگیرند. آیا قانون اصل 44 اجرا می شود یا خیر. اگر اینها را رعایت نکنیم هیچ چیز حل نخواهد شد.
سرمربی آبی پوشان در خصوص تعدد بازیکنان خط هافبک گفت: در هر پست دو بازیکن خوب داریم. هفته ها پیش با کادرفنی جلسه گذاشتیم. شما اخلاق من را می دانید اگر بازیکنی تلاش کند و به جایگاهش برسد حقش را می دهم. منافع ما عمومی است و اگر خدای نکرده استقلال پنجم شود و آقای گل از تیم ما باشد این مسئله خوب است؟ اگر قهرمان شویم و آقای گل نداشته باشیم به نفع ما است.
وی تاکید کرد: در بحث کاپیتانی، منتظری گذشت کرد و همه چیز حل شده و حالا نکونام خواسته که کاپیتان نباشد و بازوبند دوباره به رحمتی رسید. البته اگر دوستان شیطان بگذارند. وقتی 19 ساله بودم به استقلال آمدم و کاپیتانی جز اینکه یک باری به دوش ما اضافه کند چیز دیگری ندارد اما کاپیتان واقعی استقلال مجموعه و مردم هستند.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه مقرر شده در صورت تایید هیئت رئیسه جام حذفی برگزار شود، گفت: ما که نه کارشناس هستیم و نه مربی اما باید قانونمند باشیم. هر چیز که سازمان لیگ بگوید ما تمکین می کنیم. باید یاد بگیریم که به روز باشیم. مگر کشورهای دیگر درگیر جام جهانی نیستند یعنی آنها جام حذفی را برگزار نمی کنند؟ ما نباید صورت مسئله را پاک کنیم و امیدوارم هم جام حذفی هم لیگ را برگزار کنیم و هم نمایندگانمان در لیگ قهرمانان شرکت کنند.
قلعه نویی در خصوص اینکه در بازی فردا محروم است، گفت: خدا می گوید حرف حق را بزن حتی اگر به ضررت باشد. خوشحال هستم که حرف حق را می زنم. حالا اگر جریمه هم باشد و یا محرومیت پای آن می ایستم اما من همان پلیس مخفی هستم که شاید تا آخر بازی ها از آن بالا بازی را تماشا کنم.
مصاحبه ژنرال امیر قلعهنویی
قلعهنویی: مردم میتوانند هرچه میخواهند بگویند
تشویق مجیدی خط داده شده نبود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال تأکید کرد که تشوق فرهاد مجیدی از سوی هواداران استقلال خط داده شده نبود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس امیر قلعهنویی پس از شکست 2 بر یک تیمش برابر سایپا گفت: نیمه اول اصلاً خوب نبودیم و افتضاح بازی کردیم. در نیمه دوم تغییرات دادیم و تا حدی بهتر شدیم. وقتی گل خوردیم به 4-4-2 تغییر سیستم دادیم و گل زدیم.
وی افزود: گل دوم سایپا را ندیدم چرا که پایین بودم و از تلویزیون بازی را میدیدم و در آن لحظه تلویزیون در حال نشان دادن هواداران استقلال بود. ما اصلاً فوتبال بازی نمیکنیم و باید فکری به حال این قضیه کرد.
وی افزود: در همه خطوط و ساختار دفاع و حمله مشکل داریم و باید هرچه زودتر مشکلات را برطرف کنیم. سرعت لازم را نداریم و فشار لازم را به حریف نمیآوریم.
قلعهنویی در پاسخ به این سؤال که چه زمانی مشکلات برطرف میشود، گفت: این موضوع متر ندارد و زمان میبرد. در مجموع ما خوب نیستیم و پس از گلی که خوردیم بیهدف بازی کردیم.
سرمربی استقلال در مورد اعتراض هواداران این تیم و تشویق فرهاد مجیدی تصریح کرد: این موضوع قبل از بازی آغاز شده بود. مردم حق اظهارنظر دارند و باید حرفشان را بزنند. ما نمیتوانیم با آنها برخورد کنیم. آنها علاقه داشتند و هیچکس هم به آنها خط نداده بود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نمیترسد اتفاق سال گذشته پرسپولیس برای او رخ دهد، تأکید کرد: برای من مهم نیست سال گذشته چه اتفاقی رخ داد من کار خودم را میکنم و گناه کسی را نمیشویم که بگویم خط دادهاند. ما باید آنقدر خوب بازی کنیم که مردم لذت ببرند. اعتراضها زیاد مهم نیست و مردم هرچه دلشان میخواهد میتوانند بگویند و نظرشان را بدهند.
قلعهنویی در پاسخ به این سؤال که فتحاللهزاده پس از بازی گفته از تشویق مجیدی خوشحال شده و این موضوع حاشیهای ایجاد نمیکند، گفت: هیچ حاشیهای ایجاد نمیشود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه رسولینژاد رئیس هئیت مدیره استقلال گفته که باید مهاجم بیشتری جذب میکردند و او موافق آمدن مجیدی بود، گفت: مسائل فنی به کادر فنی برمیگردد. رسولینژاد نظرش را گفته و اگر مشکلات تیم را برطرف کنیم این حرفها طور دیگری بیان میشود. اگر دو اشتباه فردی نمیکردیم و یک بر صفر میبردیم شاید نظر رسولینژاد عوض میشد.
رحمتی: هوادران استقلال از پرسپولیس فصل قبل درس بگیرند
رحمتی: هوادران استقلال از پرسپولیس فصل قبل درس بگیرند
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: هواداران تیم ما پرسپولیس فصل قبل و اتفاقهای این تیم را الگو و سرلوحه کار خود قرار بدهند و از آن درس بگیرند.
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی پس از شکست دو بر یک برابر سایپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زیاد خوب نبودیم و از هفته چهارم و پنجم به بعد تیم ما را ببینید. سایپا هم تیم خوبی بود و خیلی خوب بازی کرد.
وی در مورد دو دستگی بین هواداران استقلال و تشویق فرهاد مجیدی، گفت: ما بازیکن هستیم و همه پیش از این بازی به این نتیجه رسیدیم که به مسایل خارج از میدان کاری نداشته باشیم و تمام تمرکزمان روی بحث فنی باشد. آنهایی هم که نام اشخاص دیگر را روی سکوها فریاد میزنند بهتر است اتفاقهای فصل گذشته پرسپولیس یادشان بیفتد. هواداران استقلال باید پرسپولیس فصل گذشته و اتفاقهایی که برای این تیم رخ داد را سرلوحه و الگوی کار خود قرار بدهند. آن مسئله میتواند درس خوبی برای تماشاگران ما باشد.
وی تاکید کرد: هر فردی یک سلیقهای دارد. آیا همه شما یک جور لباس میپوشید؟ مهم تیم استقلال است و باید به قهرمانی که در ذهن داریم برسیم.
کاپیتان استقلال در مورد بازوبند کاپیتانی این تیم گفت: آن مسئله تمام شد. باحرفهایی که نکونام با قلعهنویی زد و با خودم صحبت کرد دیگر این مسئله به پایان رسید. نکونام جزو تاریخ فوتبال ایران است و بزرگ و کاپیتان تیم من در تیم ملی است و من در تیم ملی پشت سر او به میدان میروم اما به دلیل حساسیتهایی که پیش آمده بود او ترجیح داد بازوبند را بر بازو نبندد.
انگشت اکبرپور شکستگی ندارد
مصدومیت اکبرپور و میداودی جدی نیست
انگشت اکبرپور شکستگی ندارد
خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال استقلال اعلام کرد که مصدومیت میداودی و اکبرپور جدی نیست و مشکل این دو بازیکن با فیزیوتراپی حل خواهد شد.
دکتر کاوه ستوده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت میداودی و اکبرپور اظهار داشت: این دو بازیکن در جریان بازی با سایپا ضربه سختی متحمل شدند اما در بررسی هایی که انجام دادیم مشخص شد مصدومیت آنها جدی نیست و با چند جلسه فیزیوتراپی حل می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا انگشت اکبرپور دچار شکستگی شده گفت: ضربه به شکلی بود که استنباط می شد انگشت اکبرپور شکسته شده باشد اما پس از عکسبرداری و معاینات لازم به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق نیفتاده است.
ستوده در پاسخ به این سوال که آیا اکبرپور و میداودی به بازی سه شنبه شب با ذوب آهن می رسند یا خیر تصریح کرد: این دو بازیکن فعلا باید به فیزیوتراپی بپردازند اما پس از چند جلسه و پیش از بازی باز هم معاینات لازم را روی پای میداودی و اکبرپور انجام می دهیم و سپس در این خصوص اظهار نظر خواهیم کرد. با وجود ضربه شدید به میداودی و اکبرپور مصدومیت این دو بازیکن خوشبختانه به پارگی و شکستگی منجر نشده است.
پزشک استقلال در خصوص منتظری و میثم حسینی نیز گفت: گچ پای حسینی را باز کردیم و او می تواند از هفته آینده به صورت آرام کار خود را آغاز کند. پژمان منتظری نیز دردی را در زانو احساس می کرد که پس از بررسی و معاینات مشخص شد مصدومیت وی جدی نیست و این بازیکن هم می تواند در خدمت تیم باشد.