آره شاید همین جوری که میگی باشه منم یکی از اوناشون. این پستت خیلی واسم گرون تموم شد و منم آدمی نیستم که همینجور بی هوا به بحث هایی که حتی ذره ای بهم مربوط میشه بگذرم!
من الان تو این انجمن بنا بر دلایلی که خودم خواستم هیچ بخشی رو بر عهده ندارم این عنوانی هم که زیر نام کاربریم میبینین از لطف بی اندازه دوستان بود که واقعا ممنونم ازشون. ولی با این حساب جوابتو میدم که یه وقت خدا نکرده فکر های بدی نکنی.
و اما در مورد شما و بقیه که کلی همه چی رو زیر سوال میبرین.
اولا که اینجا انجمن فوتباله نه انجمن بارسا مثه اینکه بدجور اشتباه گرفتین.کسی هم واستون دعوت نامه نفرستاده که حتما حضور داشته باشید و به این شکل بقیرو باز خواست کنید. طبق چیزی که من ازتون دیدم . بحث های فنی تون هم شده تعصب کورکورانه از بارسا! و همچنین یه وعده غذایی در هفته دعوا با هواداران رئال!
همونجوری که گفتم اینجا یه انجمن فوتبالیه طبیعتا نیازی به وجود این تاپیک نبود حالا هم که میبینین وجود داره دلیل بر این نیست که هر کاری دلتون خواست انجام بدین ونظارتی هم درش صورت نگیره.حتما یه مشکلی بوده که پستتون حذف شده.
در ضمن حتما نباید توهینی صورت بگیره که پست شما حذف یا ویرایش بشه . پست های بی محتوا یا اسپم هم باید شامل این قضیه قرار بگیره. که تشخیص اینجور پست ها بستگی داره به مدیر مربوطه...
و...