اقا یه سوال فنی
کسی میدونه این 3 بازیکن یعنی گتوزو.اکیولانی.بواتنگ گی برمیگردند به بازی ها :mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا یه سوال فنی
کسی میدونه این 3 بازیکن یعنی گتوزو.اکیولانی.بواتنگ گی برمیگردند به بازی ها :mage mishe:
این طور که تو خبرا بود پرینس و اکویلانی و نستا و اباتی به ارسنال میرسن چون با تیم تمرین میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میرسند ولی معلوم نیست همون بازیکنای قبل مصدومیت هستند یا نه crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه مشت جنازه نباشند خوبه eterza::-
با اين وضعيت كه من ميبينم،بايد باربارا بياد ميانه ميدانو پر كنه!!!!من نميدونم چرا ما چند تا هافبك خوب نميگيريم؟!!!eterza::-eterza::-
در مورد كاپلو هم ميگم:.....
جونه مادرت پاشو بيا ميلان:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::kha hesh::khahesh:...!!
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :gijjj:
تا دقیقه 20 نشوده گل رو خوردیم ! دیگه باید قید اسکودتو رو بزنیم crying::-
تبریک میگم به تمام میلانی های عزیز واقعا داره این الشاروی به یک ستاره تبدیل میشه دمش گرم واقعا خوب بازی کرد و تو این بازی ناجی تیم شد
یازم تبریک میگم:-shad
بازی رو 2.1 میلان بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دم الشاراوی گرم فقط من نمیدونم با این که سرعتم 512 هست
چرا بازی هارو با این وضع باید ببینم یه فکری باید بکنم om::
به خاطر 22 بهمنه ایشالله تا چند روز دیگه درست میشه ماله منم همین جوری سینا تبریککککککککککککککککککککک ککک
تبريك.:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad
خدا كنه مثله بقيه بازيكنايي كه از دست داديم،اين الشاراوی رو از دست نديم.:ohum:
ستاره ای که در جهان میدرخشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]