به امید موفقید آرسنال به همراه هانری
به نظرتون بازی فردا رو چند چند می بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به امید موفقید آرسنال به همراه هانری
به نظرتون بازی فردا رو چند چند می بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه آنری بتونه انتظارات رو برآورده کنه و چه خلاف این رو انجام بده نکته ی مهم و خوشحال کننده واسه ی توپچی ها اینه که اون دوباره به باشگاه خودش برگشته و دوباره با بقیه ی بازیکنا مشغول تمرینه و یاد سال های درخشان آرسنال که در اون زمان بازیکنایی نظیر ویرا و برگکمپ رو داشت ، در ذهن آدم تداعی میشه! میدونم الآن خیلی خوشحال هستید به خاطر همین به شما هوادارای آرسنال این اتفاق رو تبریک میگمroz::
امیدوارم بتونخ گلزنی کنه تا روحیش بالا بره
اما به یه مهاجم کامل کننده احتیاج داشتیم که الان داریم
اما حیف که ............................
حیف که سنش بالاست نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره البته ادامه هم داره ........................ بقیشم پرکننقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدم ایامه امتحاناس گفتم از ذهنمون کار بکشیم:hehee:
با سلام خدمت تمامی دوستان
هر چند به نظر من باز هم بد شانسی گریبان ارسنال رو گرفت و سخت ترین قرعه ممکن به ما خورد . به نظر من میلان نسبت به چند سال پیش خیلی تغییر کرده و قوی تر شده . این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که میلان یکی از پر افتخارترین تیم های اروپاست و همین روحیه مضاعفی بهشون میده
اما کارنامه ارسنال در برابر تیم های ایتالیایی در چند سال اخیر عالی بوده : رم , میلان , یووه و اینتر قدرت های ایتالیا توی این چند سال به دست ارسنال حذف شدن و این هم میتونه روحیه برای ما باشه
نکته دیگه جوونی بازیکنان ارسنال هست که هم میتونه نقطه قوت باشه و هم نقطه ضعف البته این رو هم فراموش نکنیم که خیلی از بازیکنان ارسنال در عین جوونی با تجربه هستند
امیدوارم بازی خوبی از اب در بیاد و در اخر تیم صعود کننده ارسنال باشه
در مورد برگشت تی تی به ارسنال هم من خوش بین هستم امیدوارم قرارداش رو تمدید کنن تا با لباس تیمی که بیشترین افتخار رو باهاش داشته از فوتبال خداحافظی کنه
خوب حالا هر جا خالی چند نمره داره lagh::..... میخوام ببینم ارزشش رو داره از مغزم کار بکشم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز یه نکته رو باید یادآور بشم که پست های یه خطی سعی کنید ندید! الآن توی همین صفحه حداقل پنج شش تا پست تک خطی هست که جلوه ی چندان خوبی نداره. من نمیگم حتما باید یه متن هفت هشت خطی بنویسین اما حداقل باید متنی که مینویسین بار فنی داشته باشه. ببخشید اگه قوانین باعث میشه در این موارد یه خورده خشک رفتار کنم اما باید بگم که از این به بعد پست های خیلی کوتاه پاک میشه.
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر نشون داده خیلی خوب میتونه تیمای ایتالیایی ببره و کلا با هدف بازی کردن مقابله این تیما رو خیلی خوب بلدهمنم امیدوارم بازی خوب با صعود ارسنال بشه
تبریک میگم مثل اینکه دوباره تری آنری رو خریدید
گرچه دیره ولی خوب ki::