ایول سبک بازی وخوب اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول سبک بازی وخوب اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه هایکی بمن بگه چرا کفاشیان نمیره؟ یعنی یکی پیدا نمیشه با یه تیپا پرتش کنه بیرون. بابا بسه دیگه هرچی تونستی پوست فوتبال ایرانو کندی دیگه این فوتبال پوست نداره که جنابعالی بخوای بکنیش چیزی که منو نگران میکنه فکر کفاشیانه نکنه بخواد گوشت فوتبال ایرانو هم بکنه؟
به خاطر اینکه فوتبال ایران در . پیمون درست و حسابی نداره و کسی بالا سرش نیست:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کارازگوشت وپوست واستخون گذشته
کفاشیان مثه باکتری میمونه تا فوتباله ایرانو تجزیه نکنه ول کن نیست:gerye:
باکتری که چه عرض کنم بیشترشون مفیدند کفاشیان مثل قارچ میمونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا جون مادرت برو ما رئیس فدراسیون نمی خوایم کی رو باید ببینیم. وجدانا اگه رئیس فدراسیون نمی داشتیم خیلی بهتر بود.
با این اوصاع خفت باری که فوتبالمونو گرفته بچه ها بیاین پیش پیش فاتحه بخونیم!!:khahesh::khahesh:
یعنی شما بعد از این همه خفت به یه تیپا راضی میشین؟:ajibeee::ajibeee::ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه مشکل از فوتبال نیست.مشکل چیز دیگه ایه.جاش نیست.$$$$$نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیپا زدنش راست باشه آره من راضیم همین که کفاشیان شرشو کم کنه و بره کفاشی کنه خیلیه. مرتیکه عین بختک چسبیده به فوتبال ایران.نقل قول:
بچه ها من چند روزی نتم مشکل داره نمیتونم بیام...