کاظمیان یه دونه باشه دمش گرم
نمایش نسخه قابل چاپ
کاظمیان یه دونه باشه دمش گرم
كاظميان همين يه دونس و امسال جواد آقاي گل . بر عكس سابق ديگه حالا 4چوب رو خيلي خوب مي شناسه
گويا همه چيز يهو با هم داره به سود ما عوض ميشه . اين تعطيلي بخاطر بازي تيم ملي بزرگترين موهبت ممكنه . هم آسيب ديده هامون رديف ميشن و هم تيممون با اين بردي كه داشت تو اين مدت وقت هماهنگي بيشتر رو داره . ملي پوشامون هم كمتر شدند كه كلي بسودمونه
از طرف ديگه وضع استقلاليا خراب شده . زندي كه بازي نكره رباط صليبي پاره كرده و مرخص شده . ملي پوشاشون بيشتر شدن كه اين يعني همون بلايي كه اول فصل سر ما اومد . امشبم كه با فولاد بازي دارن . از همه مهمتر اينكه ديگه دستشون رو شده كه ميان آزادي و دايي رو تشويق مي كنند . شايد اين كار فتلاه باشه كه در هماهنگي با ليدرهاشون ميان آدم جمع مي كنن و ميارن سر بازيهاي پرسپوليس تا استارت تشويق دايي رو بزنن و مردم هم يه سري حمايت كنند . ديشب بدجوري خودشون رو سر گل نفت لو دادند . از اين فتلاه هر چي بگي بر مياد .فعلا هم كه خورده به گدايي و پولهاي زيرميزي رو نتونسته پرداخت كنه
هر چيه ديگه پرسپوليس ما رو دور افتاده . حميد استيلي داره يواش يواش اعتماد بنفس خودش رو بدست مياره . بازيكنا دارن با هم هماهنگ ميشن . آسيب ديده ها دارن برمي گردن . ديگه حاشيه و كدورت رنگ باخته . تو دوييدن كم نمي ذارن . هم باتجربه داريم و هم جوون كه تركيب ايده آليه
استيلي هم بقول خودش عمل كرد كه : پرسپوليس واقعي رو از هفته پنجم ببينيد .
گل اولي كه ديشب جواد زد واقعا از مهمترين گلهاي تاريخ پرسپوليس بود
اقا جواد که یه دونست .... همه ی بازیاش همین جوری باشه چی میشه ؟ ای کاش همه ی بازیکنا مثل جواد کاظمیان باشن ما هوادارا دیگه چی میخوایم . یه تیم که هم تو جام حذفی و لیگ و از همه مهمتر لیگ قهرمانان اسیا نتیجه بگیریه باور کنید که این پرسپولیس تو اسیا یه سرو گردن از تیم های عربی بالاتره اصلا حریفمون نمیشن مهم تیم ها ی شرق اسیاست که به نظر من چیزی از حریفای شرق اسیایی کم نداریم فقط باس بازیکنای پرسپولیس خودشونو باور داشته باشن بقیه اش حله .....
آخ گفتی آسیا به خدا پارسالم باختامون تقصیر یه مشت آدم الاف و بیکار و بی ظرفیت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب شد استقلال جلوتر نرفت وگرنه باید دودستی میزدیم تو سر خودمون
به قول این دوستمون پرسپولیس یه سرو گردن از همه ی تیمای لیگ و تیم های عربی بالاتره به خدا حیف با این بازیکنای مشتی خصوصا علی و جواد قهرمان آسیا نشه :gerye:
ولی بچه ها یه مساله ای هست که من خیلی بابتش نگرانم...
درسته..تیم توی بازی با نفت فوق العاده کار کرد...
ولی باید مد نظر داشته باشیم تیم مقابل ما "نفت" بود...
یه تیم متوسط جدول...
یعنی ما تیم میتونه مقابل تیم هایی مثل سپاهان...ذوب...یا حتی همون استقلال همینجوری فوق العاده بازی کنه؟؟؟؟
خیلی نگران این موضوعم...خیــــلی
توجه داشته باشید که شرایط الان پرسپولیس باعث شده بود استرس روی بازی تیم تاثیر منفی بذاره والا تیم خیلی بهتر این هم میتونه بازی کنه و نتیجه بگیره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی های بزرگ مقابل تیمهایی مثل اس.تق.لال و سه پایان شرایطش کاملا فرق می کنه وتیم می چرخه رو تعصب بازیکنا ... :nishkhand:
دقیقا باهات موافقم :ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من معتقدم تیم مقابل هرچه قوی تر و سریع تر بازی کنه بازیکنان ماهم کاملا تحت تاثیر بازی قرار میگیرن وناخداگاه وارد جو موجود در بازی میشن هر چقدر تیم حریف یه بازی سریع و به نمایش بزاره مطمئنا
پرسپولیس هم در جریان همین سرعت بازی میکنه :balesh:
یه بازی خوب نشانگر قوه و سرعت عمل بازیکنان دو تیمه تیم هایی مثه سپاهان و ذوب آهن و تراکتور با همین شیوه و کاملا هجومی بازی میکنن بدون اینکه وقتی رو تلف کنن ashem:-
حالا استقلال جایه خود دارد ،دربی واقعا بازی پر فشاری اگه گل بخوریم به سرعت جبران میکنیم چون همونطور که دوستمون اشاره کرد یه جورایی شدید مربوط تعصب میشه :love::love:
قسمت دوم 6 تايي ها در راه است
همه عالم و آدم ميدونند اس اس الان داره با چه تاكتيكي بازي ميكنه:
رحمتي خيلي شيك و با كلاس تو دروازه وايميسه گل ميگيره:ghelyon:(معلوم نيست سيد چي كار ميكنه كه نصفشو تير دروازه ميگيره)، آقا فرهاد هم گل هاشو تو دروازه حريف مرحمت ميكنه!!binam
اما نكته اصلي
ميدونيد چي شد كه اس اس 6 تايي شد:
استقلال تو اون بازي به دلايلي(كه من يادم نمياد!!!!!!!!!!:mage mishe:) ناصر حجازي رو نداشته و اونا از يه دروازه بان ديگه استفاده ميكنند و 6 تا گل ميخورن:flowerysmile::flowerysmile::flowerysm ile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:(ن ش جونشون)
واما در سال 90
فك كنيد مجيدي نباشه!!(اي جان)lay_;;
دروازه بان دوم استقلال يه دسته يكيه يعني اگه رحمتي(خداي نكرده):sharmande: مصدوم شد اين قند عسلو ميذارن تو دروازه !!:hehee:
اون وقته كه با وجود كريمي و كاظميان :toop:تاريخ يه بار ديگه تكرار ميشه و...
استقلال ميمونه و 6 تا گلي كه از پرسپوليس خورده
من عاشق اين جمله ام:gozaresh:
6 تايي ها
الان میخوای یه دسیسه درس کنیم مهدی و فرهاد و میلاد تو بازی بعدی نباشن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی این دیگه بازی نمیشه چون حریفمون حریفه قدری دیگه نیست
همین سه چهار نفرن که باعث میشن بچه ها با غیرت و با انگیزه تر از بازی های قبل ظاهر شن
حالا خودمونیم من بدم نمیاد این سه تا یه کاریشون بشه :hihi:
گیریم که هرسه تاشون باشن که چی؟
اگه پرسپولیس پرسپولیس باشه اینا عددبخصوصی نیستن و با وجود کریمی و نوری و مازیار و کاظمیان و فشنگچی و(باباخسته شدم از بس اسماشونو نوشتم)که ماداریم نباید ازشون ترسید.فقط خداکنه تیم ما روفورم باشه و مسائل حاشیه ای مثل داوری تو نتیجه دخیل نباشه بعد خواهیم دید نتیجه چی میشه!!!!
مظلومی که نشون داده عملا هیچ کارست و این خودبازیکناشن که خلاقیت به خرج میدن ونتیجه میگیرن پس استیلی میتونه با قرار دادن بازیکنا درجای دلخواهشون و تاکتیک درست حسابی دمار از روزگار این تیم مظلومی دربیاره.