-
مصاحبه کوشکی
كوشكى: مطرح كردن حمايت داوران از استقلال كار درستى نيست
بيژن كوشكى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اينكه بدون تحقيق بگويند داوران از ما حمايت مى كنند، حرف جالبى نيست. وى در خصوص آخرين وضعيت اين تيم گفت: شرايطمان روز به روز بهتر مى شود. بازيكنان به هماهنگى لازم رسيده اند. در ابتداى فصل، بازيكنان با هم هماهنگ نبودند؛ اما با گذشت بيش از ۱۰ هفته از ليگ برتر و جام حذفى، هماهنگ تر و بهتر شده اند.او در خصوص مصدوميت خود گفت: در بازى با تراكتور سازى ۵ دقيقه بازى كردم اما با صلاحديد مربيان، امروز استراحت مى كنم. اگر كادر فنى تشخيص دهد، به احتمال فراوان براى ديدار برابر راه آهن مشكلى نخواهم داشت.مدافع تيم استقلال درباره انتقاداتى كه در بازى هاى استقلال مى شود، گفت: اشتباهات داورى جزئى از فوتبال است. داوران به عمد اشتباه نمى كنند. فكر مى كنم مطرح كردن اين صحبت ها جالب نيست و بايد در مورد حرف هايى كه زده مى شود، دقت كرد.
-
مصاجبه صادقی
صادقى۷۰: درصد توان تراكتور روى سكوهاست
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال معتقد است بخش زيادى ازقدرت تراكتورسازى تبريز ناشى از حضور تماشاگران پرشور اين تيم در ورزشگاه است.او در گفتگو با خبرنگار خبرگزارى ورزش ايران (ايپنا)، گفت: هواداران تراكتورسازى قابل احترام هستند و بايد به اين باشگاه به خاطر داشتن چنين هوادارانى تبريك گفت.وى ادامه داد: بازى جذابى را از تيمهاى فوتبال استقلال و تراكتورسازى شاهد بوديم. ما مى دانستيم مقابل هواداران تراكتور كار دشوارى داريم. تيم فراز كمالوند قابل احترام است ولى به نظر من ۷۰ درصد توان اين تيم روى سكوهاست. اگر تراكتور اين هواداران را نداشت قطعا مقابل تيم بزرگى مثل استقلال با مشكل روبه رو مى شد.صادقى افزود: ما براى كسب ۳ امتياز به تبريز رفته بوديم نه يك امتياز. اين شانس را هم داشتيم كه بازى را ببريم ولى قسمت نشد. با اينكه در طول هفته خيلى تمرين پنالتى كرده بوديم ولى در اثر اشتباه فردى پنالتى داديم تا بازى مساوى شود.وى با اشاره به اينكه استقلال در دقايق پايانى به بازى دفاعى روى آورد، گفت: ما فقط در ۱۰ دقيقه آخر دفاعى بازى كرديم. تراكتور به دليل فشار تماشاگرانش در دقايق پايانى تهاجمى بازى كرد و ما مجبور به دفاع شديم و با اين حال اميد زيادى به ضدحملات داشتيم.صادقى افزود: در صحنه اى از بازى كه با عليزاده مهاجم تراكتورسازى به هوا پريدم كفش او به سر من خورد و ۳۰ ثانيه بيهوش شدم، خوش شانس بودم كه اتفاق خاصى برايم رخ نداد.مدافع تيم فوتبال استقلال در پايان درباره گل آفسايد تراكتورسازى گفت: صحنه را نديدم و نمى دانم آفسايد بود يا نه. بازى تمام شد و من حواسم را به ديدار آينده معطوف مى كنم و به دنبال اين جريانها نيستم.
-
مصاحبه مظلومی
دو سانتوس التماس كرد كه برود
مظلومى: استقلال صدر جدول را مى خواهد
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: راه آهن درهفته هاى اخير بسيار خوب نتيجه گرفته است اما بايد اين تيم را شكست دهيم چرا كه صدر جدول را مى خواهيم.او افزود: شرايط ما خوب است. در اين چند روز تمرينات تاكتيكى داشتيم و چند بازيكن به دليل خستگى همراه تيم ما تمرين نكردند. وى ادامه داد: با تيم خوبى در اين هفته بازى داريم اما بايد ۳ امتياز مسابقه را كسب كنيم. بازيكنان تيم من در تلاش هستند كه برنده از زمين خارج شوند، هر چند راه آهن با تارتار خوب نتيجه گرفته، ولى ما استقلال هستيم و هواداران از ما انتظار دارند. سرمربى استقلال در خصوص غايبان تيمش در مسابقه روز جمعه گفت: اميرآبادى و آشوبى محروم هستند، ضمن آنكه كوشكى و برهانى ما را همراهى نخواهند كرد اما بازيكنان جايگزين نشان داده اند كه هر وقت اصلى ها نباشند جاى آنها را پر مى كنند. او در خصوص شناختش از راه آهن گفت: آنها از روحيه خوبى برخوردار هستند و تبريك مى گويم كه نتايج خوبى گرفته اند، البته شنيده ام كه آنها براى موفقيت شترمرغ هم مى كشند اما ما به دنبال رسيدن به صدر جدول هستيم. مظلومى در خصوص فسخ قرارداد دوس سانتوس مهاجم برزيلى اين تيم گفت: اين بازيكن سه هفته پيش با من صحبت كرد و واقعا مى توانست به ما كمك كند اما آسيب ديدگى ابتداى فصل موقعيت او را خراب كرد. مشكلى براى پدر اين بازيكن پيش آمده بود و حتى در تمرينات هم بى انگيزه شد. وى ادامه داد: قبل از بازى با تراكتور سازى حتى نزد من آمد و به خواهش و التماس افتاد كه برود با وجود اينكه براى نيم فصل دوم روى اين بازيكن حساب كرده بوديم اما در نهايت قرارداد او را فسخ كرديم. مظلومى در پايان در خصوص قادر حسن گفت: اين بازيكن هافبك است اما در تعطيلات نيم فصل به دنبال جذب يك مهاجم هستيم.
-
مصاحبه امیری
اميرى: استقلال بيشترين لطمه را از داورى ها خورده است
پس از اظهار نظر على نظرى جويبارى معاون اول باشگاه استقلال، على اميرى معاون اجرايى باشگاه استقلال نيز در مورد داورى ها عليه اين باشگاه گفت: تيم استقلال در شرايط بسيار خوبى قرار دارد ولى اين روزها عده اى قصد دارند با ايجاد يك جريان منفى با بيان اينكه داورى ها به صورت جهت دار به سود استقلال است، تيم استقلال را از مسير رو به جلوى خود منحرف سازند. متاسفانه اين مهم در رسانه هاى ديدارى و نوشتارى كاملا محسوس است و عده اى كارشناس داورى هم مغرضانه و يك سويه به آن مى پردازند. وى افزود: همگان به وضوح ديدند كه در دربى ۶۹ حسين بادامكى بايد در دقيقه ۲۸ از بازى اخراج مى شد و استقلال بايد بيش از يك ساعت با يك بازيكن بيشتر در مقابل حريف قرار مى گرفت. در همين مسابقه اخير در تبريز هم على عليزاده بايد در بين دو نيمه به خاطر عملى كه مرتكب شد از بازى اخراج مى شد كه متاسفانه اين مهم از سوى داور محقق نشد! اميرى در انتها گفت: در هر صورت برخلاف هجمه وحشتناك و ناجوانمردانه اى كه بر عليه استقلال به راه افتاده كاملا مشخص است كه تيم استقلال بيش از سايرين از اشتباهات داورى متضرر شده است كه آخرين آن دو امتياز حساسى بودكه بدين صورت در تبريز از استقلال گرفته شده است.
-
مصاحبه حجازی
ناصر حجازى:ما هواداران تراكتورسازى را دوست داريم
ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران گفت: از مديرعامل تراكتورسازى مى خواهم درباره مسائل تخصصى فوتبال كه در آن سررشته اى ندارد صحبت نكند.وى درباره اظهارات اخير مديرعامل تراكتورسازى تبريز در مورد قضاوت داوران، اظهار داشت: براى مديرعامل تراكتورسازى تبريز متاسف هستم كه در تلويزيون و رسانه ملى به قضاوت داوران ايراد مى گيرد و به آن شكل اتهام مى زند. ايشان در حدى نيست كه بخواهد درباره آفسايد و ديگر مسائل داورى اظهار نظر كند. داور يك تصميمى گرفت و كارى نداريم كه درست بوده است و يا غلط. يك عده قضاوت داوران را بهانه مى كنند و آن را به مثابه پتك بر سر استقلال مى كوبند و طورى صحبت مى كنند كه انگار داورى ها هيچ وقت به سود آنها نبوده است.او ادامه داد: از مديرعامل تراكتورسازى مى خواهم درباره مسائل تخصصى فوتبال كه در آن سررشته اى ندارد صحبت نكند؛ وى در اندازه اين حرف ها نيست كه بخواهد اظهار نظر كند. ايشان و كسانى كه اينگونه حرف مى زنند اجازه بدهند فوتبال درست شود و مسير خودش را طى كند.حجازى خاطر نشان كرد: من خودم تبريزى هستم و فتح الله زاده نيز اهل آذربايجان است. ما ،مردم و هواداران تراكتورسازى را دوست داريم و احترام خاصى برايشان قائل هستيم.
-
مصاحبه بیانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیانی:محکوم به شکست راهآهن هستیم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، شاهرخ بیانی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: خوشبختانه شرایط سختی را پشت سر گذاشتهایم و هر هفته به لحاظ کیفی شرایط تیم بهبود مییابد. صبا، پرسپولیس، پاس همدان و تراکتورسازی چهار بازی سختی بود که به لحاظ زمانی فرصت میان آنها کم بود ولی به خوبی از آنها با موفقیت عبور کردیم.
وی ادامه داد: هجمه ناجوانمردانهای که در مورد داوریها این روزها علیه استقلال به راه افتاده یک برنامه از پیش تعیین شده است! البته این مسائل تکراری شده چرا که سال قبل هم چنین سناریویی را برای سپاهان نوشته بودند و امسال که میبینند استقلال تبدیل به تیمی قدرتمند شده در حال اکران این نمایش برای استقلال هستند، هر چند در نهایت این اقدامات به دور از انصاف با شکست همراه خواهد بود.
بیانی در انتها گفت: بازی با راهآهن به هیچ عنوان آسان نخواهد بود. این تیم شرایط خوبی دارد و در هفتههای اخیر نتایج مطلوبی کسب کرده است. در هر صورت ما برای رسیدن به صدر جدول محکوم به شکست راهآهن و کسب هر سه امتیاز هستیم.
-
مصاحبه پورحیدری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پورحیدری: ثابت شد جعفری فوتبالی نیست
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: بازی با راهآهن مانند سایر مسابقات است و استقلال هیچ بازی راحتی را در لیگ نداشته و نخواهد داشت. شرایط تیم در مجموع مطلوب است و لیکن من بارها گفتهام و باز هم میگویم چه در بازیهایی که برنده بودیم و چه در روزهایی که برنده نبودیم اعلام کردهام استقلال به این علت که دیر شکل گرفت و زمان زیادی را در فصل نقل و انتقالات از دست داد نیازمند زمان است و حداقل زمان مورد نیاز ما تا نیم فصل است و امیدوارم تا در نیم فصل دوم شاهد استقلالی مطلوبتر باشیم. وی در انتها گفت: از جعفری مدیرعامل تراکتورسازی که گفته پورحیدری را نمیشناسم متشکرم چرا که مسجل شد ایشان هرگز فوتبالی نبوده و نیست. بار دیگر اعلام میکنم درد فوتبال ما وجود و ورود افراد غیرفوتبالی به آن است که ناتوانی و ضعف خود را به امور بیربط و بلاوجه نسبت میدهند.
-
مصاحبه حجازی
جعفري: فتحاللهزاده سفسطه ميكند
حجازي: در مورد مسائلي كه تخصص داريد حرف بزنيد
ايران ورزشي- هميشه بازي تيمهاي پرطرفدار تهران در تبريز مقابل تراكتورسازي اين شهر پر از حاشيه بوده. اين حاشيهها معمولا بعد از بازي با چند اظهار نظر آغاز ميشوند، با چند واكنش روبرو شده و در نهايت با يك معذرتخواهي به پايان ميرسند. اين بار هم بعد از بازي تراكتورسازي تبريز- استقلال، اظهار نظرهاي مديرعامل تيم تبريزي شعله را زير ديگ استقلال روشن كرد تا باشگاه پرطرفدار تهراني جوش آورد و تا پاي شكايت از تراكتورسازي پيشروي كند. جملهاي كه اين آتش را افروخت، جمله «داوران ميخواهند استقلال را قهرمان كنند» بود كه روي خروجي خبرگزاريها قرار گرفت. اين جمله كه بار سنگيني از انتقادات را به سوي استقلال و كميته داوران روانه ميكرد سروصداي زيادي به راه انداخت تا يك روز بعد مديرعامل تراكتورسازي حرفهاي خود را به شكلي نرمتر بيان كند و حرفهاي قبل را تكذيب كند. جعفري در اين خصوص ميگويد: «من هيچ وقت نگفتم داوران ميخواهند استقلال را قهرمان كنند. عين جمله من اين بود كه اشتباهات داوري به نفع استقلال است. هنوز هم اعتقاد دارم در بازي تيم ما با استقلال، داوري اشتباهات فاحشي داشت و حق تيم تراكتورسازي تبريز خورده شد.» اين حرفها درحالي است كه فتحاللهزاده چنين اعتقادي ندارد و فكر ميكند داوري بازي تراكتور- استقلال خوب بوده است. اما جعفري در جواب فتحاللهزاده ميگويد: «آقاي فتحاللهزاده سفسطه ميكند. همه ديدند داوري ايراد داشت و من نميدانم اين چه صحبتهايي است كه مديرعامل استقلال مطرح ميكند.» جعفري ادامه ميدهد: «آقاي فتحاللهزاده ادعا كردهاند كه به تراكتورسازي كمك كردهاند. من يادم نميآيد ايشان به تراكتورسازي كمك كرده باشد يا حداقل اگر كمكي كرده در دوره مديريت من نبوده است.» از طرف ديگر هم فراز كمالوند كه بعد از بازي استقلال را تيمي ذليل توصيف كرده بود در جايگاه دفاع از مديرعامل ظاهر ميشود و ميگويد: «وقتي حق تيم ما خورده شده، نميتوانيم بيتفاوت باشيم. آقاي جعفري اگر حرفي زده قصد اتهام وارد كردن به باشگاه استقلال را نداشته و فقط خواسته از حق تيم دفاع كند. اصلا كاري به استقلال نداريم. اين ديدار براي ما تمام شده و قصد صدمه زدن به آنها را هم نداريم.» در آن سو هم حرفهاي مطرح شده توسط مديرعامل تراكتورسازي تبريز ناراحتي ناصر حجازي را در پي داشته، رييس كميته فني باشگاه استقلال ميگويد: «براي مديرعامل تراكتورسازي تبريز متاسفم كه در تلويزيون و رسانه ملي به قضاوت داوران ايراد ميگيرد و به آن شكل اتهام ميزند. داور يك تصميمي گرفت و كاري نداريم كه درست بود يا غلط. يكسري قضاوت داوران را بهانه ميكنند و آن را مثل پتك بر سر استقلال ميكوبند و طوري صحبت ميكنند كه انگار داوري هيچ وقت به سود آنها نبوده است.» حجازي ادامه ميدهد: «بهتر است آقاي جعفري در مورد مسائل تخصصي فوتبال كه در آن سررشتهاي ندارد صحبت نكند. من و فتحاللهزاده آذري هستيم و به همين خاطر براي هواداران تراكتور احترام زيادي قائليم.»
-
مصاحبه مظلومی
نيم فصل دنبال مهاجم جديد ميگرديم
پرويز مظلومي: راهآهن براي موفقيت شترمرغ ميكشد!
پرويز مظلومي، سرمربي استقلال بعد از تمرين روز گذشته استقلال حرفهايي پيرامون شرايط كنوني تيمش زد. پورحيدري با مثبت ارزيابي كردن وضعيت استقلال گفت: «شرايط ما خوب است. در اين چند روز تمرينهاي تاكتيكي داشتيم و چند بازيكن به دليل خستگي همراه تيم ما تمرين نكردند. با تيم خوبي در اين هفته بازي داريم اما بايد سه امتياز مسابقه را كسب كنيم. بازيكنان تيم من در تلاش هستند كه برنده از زمين خارج شوند، هر چند راهآهن با تارتار خوب نتيجه گرفته ولي ما استقلال هستيم و هواداران از ما انتظار دارند.» مظلومي درباره غايبان بازي جمعه هم توضيحاتي داد: «اميرآبادي و آشوبي محروم هستند، ضمن آنكه كوشكي و برهاني ما را همراهي نميكنند. اما بازيكنان جايگزين نشان دادهاند كه هر وقت اصليها نباشند جاي آنها را پر ميكنند.» مظلومي راهآهن را تيم خوبي ارزيابي ميكند: «آنها از روحيه خوبي برخوردار هستند و تبريك ميگويم كه نتايج خوبي گرفتهاند، البته شنيدهام كه آنها براي موفقيت، شترمرغ هم ميكشند اما ما به دنبال رسيدن به صدر جدول هستيم.» مظلومي در ادامه حرفهايش به فسخ قرارداد دوسسانتوز اشاره كرد: «اين بازيكن سه هفته پيش با من صحبت كرد و واقعا ميتوانست به ما كمك كند اما آسيبديدگي ابتداي فصل موقعيت او را خراب كرد. مشكلي براي پدر اين بازيكن پيش آمده بود و حتي در تمرينها هم بيانگيزه شد. قبل از بازي با تراكتورسازي حتي نزد من آمد و به خواهش و التماس افتاد كه برود. با وجود اينكه براي نيم فصل دوم روي اين بازيكن حساب كرده بوديم اما در نهايت قرارداد او را فسخ كرديم. به جاي او قرار است قادر حسن را بگيريم. اين بازيكن هافبك است اما در تعطيلات نيم فصل به دنبال جذب يك مهاجم هستيم.»
-
مصاحبه شکوری
خواهان دارم چون مدافع ناشناختهاي نيستم
شكوري: چند پيشنهاد دارم منتظر تصميم باشگاه هستم
ايران ورزشي- اشتباهاتي كه اين روزها در خط دفاعي استقلال رخ ميدهد باعث شده تا كادر فني اين تيم به گزينههاي ديگري هم براي جانشيني بازيكنان فعلي خط دفاع استقلال فكر كنند و بدون شك با آمادگي شكوري و رفع مصدوميت صد درصد اين بازيكن، مربيان استقلال بدشان نميآيد او را در تركيب تيم قرار دهند. هرچند كه شكوري مدعي است چند پيشنهاد دارد و پيشنهادهايش را هم به مسوولان باشگاه تحويل داده است.
مشكل جسميات برطرف شد؟
بله مشكل جسميام كاملاً برطرف شده و حضورم در بازي به نظر مربيان بستگي دارد.
چرا مدافعان استقلال اينقدر ضعيف كار ميكنند؟
اين فقط مشكل استقلال نيست، مشكلي است كه گريبانگير فوتبال ما شده. متأسفانه امسال همه بچههاي ما از هماهنگي لازم خود دور شدهاند ولي رفته رفته بهتر ميشوند البته اين را هم بگويم چون مدافعان ميخواهند گل بزنند تمركزشان را در دفاع از دست ميدهند.
مگر وظيفه مدافع گل زدن است؟!
صد درصد با شما همعقيده هستم. وظيفه مدافع دفاع كردن است اما وقتي ميخواهي در فوتبال ما به چشم بيايي بايد كاري خارقالعاده انجام دهي. مهاجم بايد توپ را از خط دفاع بيرون بكشد مدافع بايد گل بزند.
پيش از اين مدعي شدي كه استيلآذينيها خواهان جابجايي تو با يكي از بازيكنان اين تيم هستند؟
بله صحبتهايي شده اما همه چيز به تصميم باشگاه بستگي دارد. از چند تيم پيشنهاد دارم ولي چون استقلاليها برايم خيلي زحمت كشيدهاند تصميم نهايي را برعهده آنها گذاشتهام.
عجيب نيست يك بازيكن مصدوم چند پيشنهاد دارد؟!
نه اصلاً چون بازيكن ناشناختهاي كه نيستم. تيمها من و تواناييهايم را ميشناسند.
نظر باشگاه چه بود؟
نميدانم هنوز نظرشان را نگفتهاند.